- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
baslatma kirmizindan posi sus artik ya kirmizi gormek istemiyorum ver ya ver banada ver hemde en guzelinden olsunn
oh be biraz olsun rahatladim sizide boyle gorunce ne bu ya kafayi siyirdim valla sabah sabah yedigim tavugun hatti hesabi yok ayrica oturdum ogleden sonrada kendime yas pasta yaptim duyun duyunda inanmayinn
gerci hala yemedim ama yaparken bile midem bulanmaya basladim hatta suanda cikolatasi dokulecek ustunede hevesim kacti diye dokmedim bakalim bekliyorum biraazdan dokerim ama yermiyim hic sanmiyorumm
uff kasildik be
baslatma kirmizindan posi sus artik ya kirmizi gormek istemiyorum ver ya ver banada ver hemde en guzelinden olsunn
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
uzerimden buyuk bir yuk kalkti valla
akrep gozun sevem birdaha kural koyma senin yuzunden kilo aldim
napiyim neslihancim ben emir kuluydum elciye zeval olmazlmaz:, hepinizden fazla ben alisamadim bu kurallara, mübarek her günüm kirmiziydi mafoldumben
aman neyse kalkti bu yük de üstümden oh bee zemuszemus
hıc kusura bakmayın afedersınızde benden bı halt olmaz arkadass
yemıyorum ıcmıyorum genede kılo veremıyorum yaa ustune bıde almıs
gozukunce boyle kan beynıme sıcrıyor neslıhanın demesı gıbı
hıııccc keyfım yok benım canım sıkıldı bıktım artık vallaa yaa
bukadarda olmazkı ama ne bıcım ınsanım anlamadımkı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy kusura bakmayın nolur dinirlerim bozuldu da :roflol: :roflol: :roflol: durduramıyorum gülmemi.. :roflol: :roflol: :roflol:
ben de diyodum acaba bende mi var problem :mymeka: sinir oldmuştum bugün iyice..
akşam erkenden yedim birer çatal ancaydı yanii..gece 1:30 a kadar iş yaptım suyu bile idareli içtim o kadar yanii..sabah dedimki tartıliim bi bakalım nasıl sevindirik olucam..
:1shok: :1shok: :1shok: feciii artı çıktım yaaaüç defa tartıldım inanamadım ve o bozuk psikolojiyle az önce gittim şoktan çukulata gofret ne varsa aldım ve yedimm :mymeka: kendimden nefret ettim çünkü..benden bi halt olmas diye :çok üzgünüm: hatta kızlara diiym ben yapamıyorum diye..
açtım sayfayı ve sizin yazdıklarınız ve ben acaip tutuyor birbirini.. kızlar yoksam siz kameradan izliyonusda beni canım sıkılmasın diye moral mi veriyonusÇok üzgünüm çoook diyin bakiim ciddisiniz dimi benneyaptımki
yemişim kırmızını...
bekle şekercim..bu hafta kilo alma haftamız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hadi bakemmm kim daha fazla alıcak :roflol::roflol: ben ben ben :dance: :roflol: :roflol:
yok ben iyi değilimm :roflol::roflol:
ayyy cokk sukurr akrepp valla artık grev yapıcaktım ısyan
edıcektım nerdeyse.yok arkadas bana kural gelmıyor valla
kurallar olunca ınsanın kurlı cıgneyesı gelıyor ıste gordugunuz gıbı
bak gor akrep bu hafta herkes nasılda az yemeye baslıycak ayy
zaten sabah dellendımm ulen dedım yuhh barı yeseydım de
alsaydım hayır yanı yememısken nasıl oluyor dedım
vızontelede vardıya baba aku yok kaaputu acmıslar akuyu
calmıslar hayır yanı kaputu actınız barı akuyu calmayın
akuyu caldını z barı kaputu acmayın:roflol::roflol:
aynı benn evet evett posıı neolur gıtsın kurallar gıtsın kara yaglar yaa
ne bu allah askına delikafadulden
merhaba kızlar ben geldim yine :)
merhaba selma minnoş
selam canım iyyim sen nasılsın benim bu gün müthiş belim agrıyor cok canım acıyor ilaclarımı içtim ama hiç fayda yok şu ana kadar ya
çok geçmiş olsun selma ablacım
niye belin ağrıyor bel fıtığı falan mı ablacım
bel ağrısıda cok fena ya.benimde bazen ağrır.özellıkle adet döneminde.ağrısından kıvranırım
masaj ıyı gelır aslında bele.masaj yaptır selma abla eşine falan iyi gelir belkı
seni takip eden yok gelmiş beni eleştirin demişsin bizim topice onun üzerine girdim yazdım şimdi daha iyi anladım sen anca geyik çevirmekle kalırsın. Asla kilo veremezsindelikafadulden ortalıkta gezen bir patates çuvalısınopuyorumnanaktan benim gibi 36 beden hiç olamayacaksın bu gidişle bayan geyikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::teytey::lepi:
evet canım bel fıtıgı ne yapsam gecmez şimdi ilac içtim kas gevşetiçi oturuyorum yatınca daha beteer oluyor
annemdede var malesef.
bazen dayanıyor ağlıyor acısından
şimdi amelyatsız tedavı cıkmıs be fıtığı ıcın
hıc doktora gıttın mı ablacım
gittim canım ama ameliyat dedi bilmiyorum onunda takrarlama riskide varmış ameliyat sonunda annenede gecmiş olsun bel agrısı cok zor
bu üsteki yazı ney ya ben hiç birşey anlaöadım ne oluyor karemel sen biliyormusun canım
sanırım zayıf biri bizim gibi tombiş birine hakaret etmiş.kilolarından dolayı dalga gecmış
destek olalım dıye cağrıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?