- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın
hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm
yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha
kızlar merhaba
yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html
bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım
kizlar ben de bugün arkadasa gidicem yusuf icin farkli bir ortam sart cok sikiliyor evde disarda da hava cok soguk bend e arkadasa gidicem. evi coookkk uzak ama yola cikicaz mecbur
kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııın:roflol:
noluyo yahuuu :1shok: :1shok:iyide farmasi 36 beden degillki kendi de 60-69 kilo arasindakiler topiginde sürekli paylasimda bulunuyor, o da zayiflamaya calisiyor yani. Makeup cum o saka agizli demistir onu sen de ciddi anladin galiba. kilolarimizla dalga gecmesi icin kendinin zayif olmasi gerek.
evet katılıyorum canım..ben hiç tıklamıyorum bileslm kizlar gunaydin hepinize
bugun buralarda olamiyacagim affiniza siginarak esim biraz rahatsiz icerde yatiyorr birazdan kalkar azicik onunla ilgileneyimm
bu arada kizalr takimdan kimse su yukarda olan konusmalari alintilayip yorum yapmasin rica ederim boyle polemiklere sizde girmeyinn hatta verdigi linki tiklamayin bile olurmu
opuldunuz herkeze slm ederimmm
kizlar ben de bugün arkadasa gidicem yusuf icin farkli bir ortam sart cok sikiliyor evde disarda da hava cok soguk bend e arkadasa gidicem. evi coookkk uzak ama yola cikicaz mecbur
geçmiş olsun canımevet canım bel fıtıgı ne yapsam gecmez şimdi ilac içtim kas gevşetiçi oturuyorum yatınca daha beteer oluyor
nihayet elektirikler geldi ama heran yine gidebilir kızlar burası bir felaket ger yeri sel basmış okullar tatil cok kötü ortalık
bu arada günaydın bu gün kesin kararlıyım az yiyecegim kahvaltımı yaptım güzel oldu
bu arada günaydın bu gün kesin kararlıyım az yiyecegim kahvaltımı yaptım güzel oldu
bu arada ben kendime engel olamıyorum ya bugn.srekli kendimi mutfakta buluyorum
bir sürü şey yedim
spor yapmak içimden gelmiyor
yarın kilo almış cıkarsam yakarım kendimiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?