Beş dakikadır ekrana bakıyorum.. Yazıyorum, siliyorum, bi'daha yazıyorum, yine siliyorum..
En iyisi bir durum değerlendirmesi yapmak sanırım..
Öncelikle ikraaacığımın ayrılmasına üzülmekle beraber, şahsi olarak motivesizliğin ne demek olduğunu bildiğim için bi'şey diyemiyorum.. Haftalardır sabit kaldı kilosu.. Sonra 400 er gr verdi iki hafta üst üste.. Sonra yine sabit kaldı.. Yani bu yüzden ayrılmak istemesini anlayabiliyorum.. Belki tekrar dener şansını.. Çünkü zayıflama yolunda disiplinli bir arkadaşımız..
Ceydacığımın ayrılmasını ise hiç ama hiç anlayamıyorum.. Hem kilo veren bir arkadaşımız, hem de gerek düzeyiyle, gerek kişiliği ve sorumluluk sahibi olmasıyla değil 2. takım, her takım için önemli bir eleman olduğunu düşünüyorum.. Her mesaja tek tek yanıtlar vermesi, pür dikkatle okuyor olması da ayrı..
Şimdi gelelim günün mesajına...
Bu mesajı bir kaç kez okudum.. Acaba ben mi yanlış anlıyorum diye..
Ama ben de Ceydacığımla aynı şekilde anlıyorum be Leyloşum..
Yoğunsun o yüzden kaptanlık işiyle uğraşayamayacaksın.. Buraya kadar tamam..
Ama şu cümle bana ayrıldığını ifade ediyor..
"onun dışında 8-9 kişi olabilirsiniz takımda"
Olabiliriz değil, olabilirsiniz..
Ama listeye döndüm baktım, adının yanında ayrıldı ibaresi yok.. Kafam karıştı orada böyle bir şey görmeyince..
Yine mesaja dönüp, hayırlı olsun, kolay gelsin, ben arada uğrarım.. vs bakınca.. acaba dedim sadece bundan sonra aktif olamayacağını mı belli ediyor..
Kırk yıl düşünsem de algılayamacağım tek yer var.. O da kimin ekmeği, neyin balı Allah aşkına..
Yok anacım... Ben anlamadım.. En iyisi lulutumu alıp, insanlardan uzak olabileceğim bir park yolunda yürüyüşe çıkmak.. akannehir