- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
günaydınlar takımcımmm
akrepcım ya öyle dime valla tırsıyorum
hele sundan cok tırsıyorum :jeyyar:
var ya ben sırf mekık cekmemek ıcın ıgne ıplıge donermısım :roflol:
ne gülerim ha
ya püsküütüm sorma işte dediğin gıbı fobi soz konusu olunca ufak buyuk dınlemıyor
o kusun bır kanadı, zerre kadar tenıme degsın hatta 1 metre yakınımda olsun krız gecırıyorum resmen, aklım yerınden gıdıyor akannehir
gel gor kı pitbulla sarılıp uyurum boyle de mannak bıseyım sırnaşık şey
doğru soyluyorsun hem o kuscagız benden korkmustu ay aklıma geldı yıllar yıllaaar öncesı...
ılkokuldaydım daha
evdede kusumuz vardı, dedım kı korkumu yenecegım, salın kusu aklinialirimsmile
ben nasılım ama tarıf edeyım, tepeden tırnaga gıyındım acıkta tep bır yerım yok, pece bılem yaptım kendıme elıme de eldıven gecırdım, ficudumun tek noktası acıkta degıl
neyse saldılar kusu, ben topladım cesaretımı gıttım hayvanın yanına nasıl kacıyor bir görseniz kaydirigubbakcemile
ay çocukluguma gıttım...
akrepcım ya öyle dime valla tırsıyorum
hele sundan cok tırsıyorum :jeyyar:
var ya ben sırf mekık cekmemek ıcın ıgne ıplıge donermısım :roflol:
ne gülerim ha
ya püsküütüm sorma işte dediğin gıbı fobi soz konusu olunca ufak buyuk dınlemıyor
o kusun bır kanadı, zerre kadar tenıme degsın hatta 1 metre yakınımda olsun krız gecırıyorum resmen, aklım yerınden gıdıyor akannehir
gel gor kı pitbulla sarılıp uyurum boyle de mannak bıseyım sırnaşık şey
doğru soyluyorsun hem o kuscagız benden korkmustu ay aklıma geldı yıllar yıllaaar öncesı...
ılkokuldaydım daha
evdede kusumuz vardı, dedım kı korkumu yenecegım, salın kusu aklinialirimsmile
ben nasılım ama tarıf edeyım, tepeden tırnaga gıyındım acıkta tep bır yerım yok, pece bılem yaptım kendıme elıme de eldıven gecırdım, ficudumun tek noktası acıkta degıl
neyse saldılar kusu, ben topladım cesaretımı gıttım hayvanın yanına nasıl kacıyor bir görseniz kaydirigubbakcemile
ay çocukluguma gıttım...