• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kilo durumum:

Cuma: 65.5
Güncel: 65.9
Fark: +400gr

Nasil oldu bilmiyorum okadarda dikkat ediyorm ama bu persembe ödem suyuda yapcam
Olsun canım doğru bi sonuç değildir ya ödem suyun nasıl tarif verir misin benimde çok ihtiyacım var :/
Günaydın kızlar

günaydın kızlar cuma 73.3 dü sanırım bugün 73.1
Perina yumaknuro hoşgeldiniz Canlar :) tam aktif olamadığımdan sizi karşılayamadım ama artık hepimiz burdayız inş :)

Uzun bı aradan sonraa menu paylasaym artk duzenlı paylasım yapmaya calısıcam diyete devam asla bırakmak boslamak yok :)
Sabah 800ml lımonlu su
Kahvaltı 10.40 1 salatalık 1 dilim peynir 3 cerı domates 1 yeşil ekşi elma

Öğle 15.10 2 küçük ekşi elma

Gece yogurt kürü
Su 2.8ltr
Spor
70dakka yürüyüş 40 dakkası tempolu hızlı
170 dakka eliptik bisiklet (85 dakka sabah 85 dakka aksam)
Biraz temızlık yapdm cam çerçeve :KK70: enerji tukenmıyor cok sukur :KK70:

Kilom cumartesi tartıldım en son 70.100 dü
Bu hafta hedefim 69 kilo ucundan bile yeter

Sizde durumlar ne kızlar buarafa foto eklıcem once sonra die :) motıvenız artsın

Ustumdekı etek 38beden kızlar 70kıloda 38 bedene gırebılıorum isterseniz sizde yaparsınız basarırsınız yeterki kendinize inanın isteyin kafada bitince icraata kolay ♡ göreyim sizi
Canım ya bu kadar az şeyle bu kadar çok spor nasıl yapabildin maşallah bu arada değişim muhteşem başlangıç kilon kaçtı?

Bende menümü yazayım :)
KAHVALTI(10.30)
Biraz kaşarlı kuru biber kavurması
Yarım tırnaklı pide
1 yk kadar krem peynir

ARA(1)
2 siyah Trabzon hurması

ARA(2)
4-5 ceviz içi

AKŞAM(18.00)
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase cacık
Yarım porsiyon tavuklu pilav
2 minik dilim kıymalı kömbe
Yarım bardak şekersiz kola

18.00den bu yana çay ve su dışında hiçbişey yiyip içmedim bu benim için çok büyük bir başarı :)

Spor: anlamlar vardı bu saate kaldı sporum şimdi bi 30 dk egzersiz yapıcam inş
Su: 2 lt
Çay: 2 yeşil
Kitap : Kuran-ı Kerim

Dünkü menüm

Sabah 8:30
Yeşil zeytin
Zeytin yağı
3 dilim ekmek

Öğle 12:30
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Yoğurt kaymağı
Biber
Nane maydanoz
5 yumurtalı köfte
2 dilim ekmek

Spor
100 ip
2 saat yürüyüş

Kitap
Hızır dokunsun dualarına

Su
3 litre

Akşamları kahvenin yanında yediklerin ve akşamı da geç yemenden canım. Akşamı hafif ye ve sonrası lokumdan çukudan uzak dur.

Haklisin cnm buna dikkat edicem. Aksam yemegi saatim biraz mecbur öle oluyor esimden dolayi ama hafif tutabilirim

Uzun bı aradan sonraa menu paylasaym artk duzenlı paylasım yapmaya calısıcam diyete devam asla bırakmak boslamak yok :)
Sabah 800ml lımonlu su
Kahvaltı 10.40 1 salatalık 1 dilim peynir 3 cerı domates 1 yeşil ekşi elma

Öğle 15.10 2 küçük ekşi elma

Gece yogurt kürü
Su 2.8ltr
Spor
70dakka yürüyüş 40 dakkası tempolu hızlı
170 dakka eliptik bisiklet (85 dakka sabah 85 dakka aksam)
Biraz temızlık yapdm cam çerçeve :KK70: enerji tukenmıyor cok sukur :KK70:

Kilom cumartesi tartıldım en son 70.100 dü
Bu hafta hedefim 69 kilo ucundan bile yeter

Sizde durumlar ne kızlar buarafa foto eklıcem once sonra die :) motıvenız artsın

Ustumdekı etek 38beden kızlar 70kıloda 38 bedene gırebılıorum isterseniz sizde yaparsınız basarırsınız yeterki kendinize inanın isteyin kafada bitince icraata kolay ♡ göreyim sizi

Masallah kiz belin baya incelmis :KK9: ölcü aliyormusun ölcülerin nasil merak ettim

Olsun canım doğru bi sonuç değildir ya ödem suyun nasıl tarif verir misin benimde çok ihtiyacım var :/

Perina yumaknuro hoşgeldiniz Canlar :) tam aktif olamadığımdan sizi karşılayamadım ama artık hepimiz burdayız inş :)

Canım ya bu kadar az şeyle bu kadar çok spor nasıl yapabildin maşallah bu arada değişim muhteşem başlangıç kilon kaçtı?

Ödem suyu cnm ben bi gün önceden yapiyorm kaynatarak ertesi gün iciyorm bana daha etkili geliyor vereyim tarifi:

1-2 limon
2 yesil elma
1 cibik tarcin
Az bisey taze zencefil
4-5 karabiber tanesi (olmasada olur)
1-2 Karanfil
1 tutam maydonoz
Bunlari 1,5 -2 lt suda kaynatiyorum biraz 15dk falan sonra ocaktan alip 1 yk kadar yesil cay atiyorm bi 5 dkda öle bekletiyorm sonra süzüyorum ve yarin iciyorm butun gün.

Bazisi ödem suyunu soguk sudan yapip 1 saate iciyor oda etkili oluyor ama bu benim tarif kesin etki bide dikkat edersen o gün 500gr keskn gider bütün ödemi atiyor cünkü :rolleyes:

Çok saol cnm alıştım dayanıorum
Sporda yapmadan duramıom onada alıştım iyice alışınca yorgunluk kalmıyor gercekden yapmazsan rahat edemıorsun
111 ile başladım suan 70 kıloyum canım

Masallah kiz belin baya incelmis :KK9: ölcü aliyormusun ölcülerin nasil merak ettim

Ödem suyu cnm ben bi gün önceden yapiyorm kaynatarak ertesi gün iciyorm bana daha etkili geliyor vereyim tarifi:

1-2 limon
2 yesil elma
1 cibik tarcin
Az bisey taze zencefil
1-2 Karanfil
1 tutam maydonoz
Bunlari 1,5 -2 lt suda kaynatiyorum biraz 15dk falan sonra ocaktan alip 1 yk kadar yesil cay atiyorm bi 5 dkda öle bekletiyorm sonra süzüyorum ve yarin iciyorm butun gün.

Bazisi ödem suyunu soguk sudan yapip 1 saate iciyor oda etkili oluyor ama bu benim tarif kesin etki bide dikkat edersen o gün 500gr keskn gider bütün ödemi atiyor cünkü :rolleyes:
Alıyorum canım ölçü yazıyım saol cnm ♡
Bel 76
Kalça 102
Kol 29
Göğüs 94
Göbek çevresi 94
Basen 96
Alt kısımla üst orantısız ama 55 kılo da inşallah ideal olucak hepsi :KK70: spor saolsun baya sıkılasdım

dünkü menüm

sabah: evden çıkmadan 1 br kefir 1 elma
okula varınca 2 dilim salçalı ekmek 4 zeytin
ara: 1 diyet piko
öğlen: 1 kase nohut, 1 servis kaşığı pilav
akşam: 1 filtre kahve, yulaflı ekmek arası tavuk
sonrasında spora gittim, zumba ve pilates yaptım

bugün menum

sabah: 1 çay br kefir 1 meyve
okula varınca 2 dilim salçalı ekmek, az peynir zeytin
öğlen: yulaflı yoğurt, içinde kuru üzüm ve 7-8 badem de vardı
ara: elma
akşam: fırında tavuk, çok az patatesinden
ara: sade kahve yeşilçay

bugün spor yok yarın okulum cok yoğun yine

Dünkü menüm

Sabah 8:30
Yeşil zeytin
Zeytin yağı
3 dilim ekmek

Öğle 12:30
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Yoğurt kaymağı
Biber
Nane maydanoz
5 yumurtalı köfte
2 dilim ekmek

Spor
100 ip
2 saat yürüyüş

Kitap
Hızır dokunsun dualarına

Su
3 litre
Afiyet olsun kaptanım :) güzel olmuş hem spor hem yediklerin :)

1-2 limon
2 yesil elma
1 cibik tarcin
Az bisey taze zencefil
1-2 Karanfil
1 tutam maydonoz

Hemen ekran görüntüsü aldım malzemelerim eksik alır almaz yapıcam inş
Çok saol cnm alıştım dayanıorum
Sporda yapmadan duramıom onada alıştım iyice alışınca yorgunluk kalmıyor gercekden yapmazsan rahat edemıorsun
111 ile başladım suan 70 kıloyum canım

Bel 76
Kalça 102
Kol 29
Göğüs 94
Göbek çevresi 94
Basen 96
Alt kısımla üst orantısız ama 55 kılo da inşallah ideal olucak hepsi :KK70: spor saolsun baya sıkılasdım
Yaaa maşallah canım bende 120 kiloyla başladım 80e kadar düştüm hatta 78e ama şimdi tekrar 89um seni görmek çok motive etti inş hedefine sağlıkla ulaşırsın

sabah (08:00)
  • 2 salçalı kekikli omlet
  • Çeçil peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 10 zeytin
akşam (16:00)
  • Yeşillik
  • Merine edilmiş tavuk sote
  • Yoğurt

su:3 lt
Spor: Yoga
Oh mis gibi bir menü :) afiyet olsun canım

dünkü menüm

sabah: evden çıkmadan 1 br kefir 1 elma
okula varınca 2 dilim salçalı ekmek 4 zeytin
ara: 1 diyet piko
öğlen: 1 kase nohut, 1 servis kaşığı pilav
akşam: 1 filtre kahve, yulaflı ekmek arası tavuk
sonrasında spora gittim, zumba ve pilates yaptım

bugün menum

sabah: 1 çay br kefir 1 meyve
okula varınca 2 dilim salçalı ekmek, az peynir zeytin
öğlen: yulaflı yoğurt, içinde kuru üzüm ve 7-8 badem de vardı
ara: elma
akşam: fırında tavuk, çok az patatesinden
ara: sade kahve yeşilçay

bugün spor yok yarın okulum cok yoğun yine
Çok güzel menüler canım afiyet olsun :)

KAHVALTI(09.30)
Biraz kaşarlı kuru biber kavurması
Yarım tırnaklı pide
1-2 kaşık bal

ARA(1)
2 siyah Trabzon hurması

AKŞAM(17.15)
10 tane mercimekli köfte
1 tabak narlı salata

ARA(17.40)
1 küçük dilim çikolata soslu kek

Spor: 30 dk hareket edicem inş
Su: 2 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Kitap: Kuranı Kerim

Bel 76
Kalça 102
Kol 29
Göğüs 94
Göbek çevresi 94
Basen 96

Masallah canim cok iyi ben suanda 66kilolardayim ama ayni civarda ölcülerimiz :) sporun faydasi iste

Back