Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahMerhaba kaptanım geçen cuma öğleden sonra şiddetli mide ağrısı ile acile gitmiştim cumartesi sabah safra kesem alındı. Serumdu anesteziydi 3 kilo daha eklemişim üstüne. Şu an 79 kiloyum ve çok üzgünüm. Spor yapamıyorum. Formülün benim durumuma uygunsa sana katılabilir miyim
Hoşgeldin canım. Hatırladım evet.İyi akşamlar herkese,Ellssa sevgili kaptanim bende takıma katılmak istiyorum eğer boş yeriniz varsa , bu arada benim eski nickim "kimyager1508" 10. Takım eski kaptan yardımcısıydim belki hatırlarsınız
Güzel menü tatlım. HarikasınCuma menüm
Sabah iki su bardağı su + elma sirkesi+ sandoloz sakızı
Yarım simit, bir k.kutusu kaşar,iki dilim sucuk
Ara: bir elma
Öğle
Peynirli salata
Akşam
2 kupa çorba
3 tl su
Kitap siyaset bilimi
Spor:1 saat yürüyüs
Yazmışsın tamam canım. Listeye ekleyemiyomusun?Ellssa kaptanım hedefim 76,5 tan 74,5’a
Hedefi az tutmuşsun noldukiQ591. Etap hedefleri
1Hayalllervehayatlar
2Puffer 75,6 dan
3nihaaal 74,4 ten
4Ellssa 71 den 69 aaaa
5Zereno 89,9 dan 87,9 a
6Ece_ce
7tikitak 76,5 ten 74,5 e
8 @Zehra2345
9Yumuyumii
10drdotty 79 dan
11cimbomlukiz 71,8 den 70,8 aaa
Teşekkürler canımHoşgeldin canım. Hatırladım evet.
Katılabilirsin tabi.
Takımımı tercih etmene çok memnun oldum
Tazın ne yaa yazın dedimdiHedeflerinizi tazın kızlar
Ben de ben deeEmin adımlarla ilerliyoruz. Takımımızı tebrik ediyorum.
Gece 11 de çekirdek ama tuzsuz ve davet ortamıymış. Evde keyfi olsaydı cezalardan ceza beğencektin. Hadi yine iyisin05.10.2018 tarımı menü
kahvaltı 07:30
- 3 Kaşarlı yumurta
- Domates salatalık yeşil biber
Aksam 16:00
- 2 dilim peynir
- 10 zeytin
- 5 ceviz
Kacamaklar:
- Çeşitli salatalar
17:00 ince bir dilim pasta birkaç kurabiye
23:00 tuzsuz cekirdek
Dün iki davet vardı. ogleden sonra kızımın arkadaşının doğum günü. salata ile geçiştirmeye çalıştım. ama balayı Kurabiyesine Hayır diyemiyorum. Fındık tozundan ve çikolatadan ibaret. Daha masum olduğunu düşünüyorum. pastayı geri çeviremedim ayıp olmasın diye. Akşamki davette çekirdek ile yetindim
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut canım. Ayrıldığından bu yana 6 ay olmuşsa listedesin inşallah..Teşekkürler canım
Kısaca kendimden bahsedeyim ben 430. Etapta mezun oldum hedefe ulaşarak ama biraz mecburi bir mezuniyet olmustuhamilelikten dolayı
Doğum sonrası tekrar katıldım fakat hem doğum sonrası psikoloji hem diyetten sıkılma sebebi ile 480. Etapta 68.1 kg ile kendi isteğimle hem takımdan hem kaptan yardımcılığından ayrıldım
Şuan ki güncel kilom 67.1 kg
İlk hedef kilom 63 kg
Her zaman hedefi kısa tutup yavaş yavaş vermeyi tercih etmiştimdir
Sizlerde kendi takiminizdan bahsedip kuralları söylerseniz çok sevinirim
2 seneden fazla oldu canımKurallarımız ilk sayfamızda mevcut canım. Ayrıldığından bu yana 6 ay olmuşsa listedesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?