- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
Hedefi birkere bile tutturamadım biran önce gitsin diye çok yüksek uçuyorum
Tebrikler canım harikasın ♡Geçen cuma: 76.2
Bugün: 75.6
Fark: 600 Gr
Bu hafta griple boğuştum , daha iyi olabilirdi ve olacak
Tebrikler cnm yetiştim sanada 500 gram kaldı aramızdaGeçen hafta 75.3
Bugün 74.4
Tebrik ederim canım ama benim senin kadar yani günde 6 saat spor yapacak vaktim yok, senin yaptığın menüleri de yapmam zira sağlıklı bulmuyorum. Başarılarının devamını dilerim arkadaşım , benim için bu hız kâfiTebrikler canım harikasın ♡
Ama seni geçtim azmin iyice artsın spora aban
75 i gördün sonuçta şekerimBu haftaki hedefim 74.9
Merhaba kaptanım geçen cuma öğleden sonra şiddetli mide ağrısı ile acile gitmiştim cumartesi sabah safra kesem alındı. Serumdu anesteziydi 3 kilo daha eklemişim üstüne. Şu an 79 kiloyum ve çok üzgünüm. Spor yapamıyorum. Formülün benim durumuma uygunsa sana katılabilir miyimOo çok tehlikeli canım.. İstiyosan takıl bana. Verelim birlikte benim formülle.. 71 i gördüm şükür bu hafta
Ah canım çok geçmiş olsun. Daha iyimisin şimdi..Merhaba kaptanım geçen cuma öğleden sonra şiddetli mide ağrısı ile acile gitmiştim cumartesi sabah safra kesem alındı. Serumdu anesteziydi 3 kilo daha eklemişim üstüne. Şu an 79 kiloyum ve çok üzgünüm. Spor yapamıyorum. Formülün benim durumuma uygunsa sana katılabilir miyim
Teşekkür ederim canım kaptanımAh canım çok geçmiş olsun. Daha iyimisin şimdi..
Tabi katılabilirsin balım..
Şimdi toplantım var. İlk fırsatta yazıcam canım.
Geçmiş olsunnTeşekkür ederim canım kaptanım
Bugün kontrole gittim gayet iyi durumda, yara örtülerinide çıkardılar. Çocukları kucağına alma fıtıklaşabilir 3-4 ay dikkat edeceğiz diyor. Yani sporda yok .
Umarım sporsuz kilo vermeyi başarabilirim.
Sevgiler
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım kaptanım
Bugün kontrole gittim gayet iyi durumda, yara örtülerinide çıkardılar. Çocukları kucağına alma fıtıklaşabilir 3-4 ay dikkat edeceğiz diyor. Yani sporda yok .
Sevgiler
Hmm anladım canım. Çok haklısınEllssa
30 eylül 2018 & 78,5
Vitamin alıp toparlanmam için, meyvede şeker fazla günde bir tane o da elma gibi meyve tüketmem lazımdı, ballı zencefiller, şekerli boğaz pastilleri yerine meyve daha az zararlı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunn
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Verirsin tatlım.Teşekkür ederim canım kaptanım
Sevgiler
Çok güzel canım senin adına çok sevindim. Benim zaten çok katı yememem gerekiyor. İkindide kesmek çok iyi. Ama dayanması zor. Hemen şimdi başlıyorum.Verirsin tatlım.
Birlikte yol alalım inşallah.
Ben ikindi ezanı ile çiğneyerek yeme işlemini kesiyorum.
İçilerek olabilir hani çok kıyılırsa için, 1 kupa çorba veya shake veya smotie veya ayran gibi içebilirsin ama asla çiğneme işlemi yok. Davet durumu olursa aşırıya kaçmadan yiyebilirsin çünkü çevrene diyetteyim demek de yok. Çaktırmadan çıtırlaşıyosunsonra sana aaa naptın sen böyle birden zayıfladın dicekler şimdi bana dedikleri gibi
Oysa birdenbire değil tabi..
Suyunu da bol içiyosun.
Ben ipe ve yürüyşe ağırlık verdim sen yapamıyosan kalsın.. İzin çıktığında başlarsın.
5 vakit ezan saatleri bize metabolizmaya endeksli..
İkindi ezanı ile bırakırsan kilo veriyosun mide küçülüyor..
Akşam ezanı ile bırakırsan kilo koruyosun.
Yatsı ezanı ile bırakırsan kilo alırsın..
Sabah ezanı ile de metabolizma çalışmaya başlıyor..
Yani vücudumuzun çalışma hızı vakitleri ezan vakitlerine endeksli..
Midem küçüldü hamdolsun.. Giyemediklerimi giymeye başladım. Zorla giydiklerimse bollaştı..
Daha yolum var tabii. Olmayan kıyafetler de var gardrobımda. Her kilomda almışım.. Büyütmüşüm bedeni. Şimdi küçülterek gidiyorum çok güzel bi duygu.
Gel birlikte yaşıyalım aynı duyguyu
Kesinlikle çok doğru hak veriyorum. Ezan saatleri oruç da bu mantıktaVerirsin tatlım.
Birlikte yol alalım inşallah.
Ben ikindi ezanı ile çiğneyerek yeme işlemini kesiyorum.
İçilerek olabilir hani çok kıyılırsa için, 1 kupa çorba veya shake veya smotie veya ayran gibi içebilirsin ama asla çiğneme işlemi yok. Davet durumu olursa aşırıya kaçmadan yiyebilirsin çünkü çevrene diyetteyim demek de yok. Çaktırmadan çıtırlaşıyosunsonra sana aaa naptın sen böyle birden zayıfladın dicekler şimdi bana dedikleri gibi
Oysa birdenbire değil tabi..
Suyunu da bol içiyosun.
Ben ipe ve yürüyşe ağırlık verdim sen yapamıyosan kalsın.. İzin çıktığında başlarsın.
5 vakit ezan saatleri bize metabolizmaya endeksli..
İkindi ezanı ile bırakırsan kilo veriyosun mide küçülüyor..
Akşam ezanı ile bırakırsan kilo koruyosun.
Yatsı ezanı ile bırakırsan kilo alırsın..
Sabah ezanı ile de metabolizma çalışmaya başlıyor..
Yani vücudumuzun çalışma hızı vakitleri ezan vakitlerine endeksli..
Midem küçüldü hamdolsun.. Giyemediklerimi giymeye başladım. Zorla giydiklerimse bollaştı..
Daha yolum var tabii. Olmayan kıyafetler de var gardrobımda. Her kilomda almışım.. Büyütmüşüm bedeni. Şimdi küçülterek gidiyorum çok güzel bi duygu.
Gel birlikte yaşıyalım aynı duyguyu
Tamam canım. Bekliyorum menüleri..Çok güzel canım senin adına çok sevindim. Benim zaten çok katı yememem gerekiyor. İkindide kesmek çok iyi. Ama dayanması zor. Hemen şimdi başlıyorum.İkindi sonrasına sebze çorbaları ve ayran, smothi vs. ekleyeceğim. Alışana kadar sebze çorbası içerim. Menü bildirimi yaparım takıma.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?