- 28 Ağustos 2016
- 3.914
- 9.000
- 88
- 31
Ay valla mı canım İnan ki görmedim bi önceki sayfada kaldı herhaldeBak yine ben yokum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla mı canım İnan ki görmedim bi önceki sayfada kaldı herhaldeBak yine ben yokum![]()
Çok güzel günün suda içmişindir heralde.İyi akşamlar kızlar
Sabah:1yumurtadan omlet,peynir,4zeytin,1dlm tb ekmeği,domates,1çayk.diyet reçel
Öğle:5-6 kaşık kıymalı karnabahar yemeği,1kaseyoğurt,1dlm yufka ekmek
Ara:1portakal,2 ceviz
Akşam:fırında tavuk patates,salata,1/3kase mercimek çorbası,2kaşık yoğurt
30dk eliptik
Selam kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 1 kase yoğurt +5 hurma
Ara 2 hurma+5 badem
Öğlen 1 kase yoğurt+5 hurma
Ara 2 hurma +yeşil çay
Akşam 1 kaese yoğurt+5 hurma
Ara 2 hurma+ kış çayı
2 lt su
Spor yok (bugün vaktim olmadı)
Kitap:simyacının sırrı[/QUOTE
İyi akşamlar canım bende denesem mi diye düşünüyorum da zor oluyor mu? Ayrıca kaç gün sürecekSelam kızlar
Bugün ki menüm
Ara 2 hurma+5 badem
Ara 2 hurma +yeşil çay
Ara 2 hurma+ kış çayı
2 lt su
Kitap:simyacının sırrı
Zor olmadı bugün güzel geçti halsiz yorgun hissetmedim modum düşmedi. Biz eşimle 3 gün yapalım dedik. 7 gün yapanlar varmış araştırdımda.İyi akşamlar canım bende denesem mi diye düşünüyorum da zor oluyor mu? Ayrıca kaç gün sürecek
Canım kaptanım***2. Takım 559. Etap***
akrep33( 74,6 / 74,6 / / %) Sabit
merrr( 78 /76,9/ 1,1/ 1,41%)
Zereno( 79,8 /79,9 /+0,1/ %-0,13 )
Seymasevde( 62,1 / 61,4/ 0,7/ 1.14%)
Sade01( 67 / 66,1 / 0,9 / 1,34%)Yeni üye, başlangıç tar.08 Şubat, başlangıç kilo 68, hedef kilo 58
Cavidancg( 82,6 / 81,5 / 1,1 / 1,33%)Yeni üye, başlangıç tar.13 Şubat, başlangıç kilo 84,1, hedef kilo 60
askts(76 / 75,6 / 0,4 / 0,53%)Yeni üye, başlangıç tar.5 Şubat, başlangıç kilo 77, hedef kilo 55
2.Takım ortalaması:0,803%
Kuzum ödemdir o. Dünkü menün güzeldi çünkü. Bugün diyetisyen bana salça yeme dedi. Kalorisi az ama ödem yapar dedi. Senin belki ondan ödem olduYa ben niye artı çıktım açıklama yapayımaslında artı çıkmam için hiçbir sebep yoktu dünde -200 düm bugün en az -300 görmem lazımdı ama artı çıktım normalden çok erken tartıldım ona bağlıyorum
yoksa bu hafta en güzel menüm dünkü menümdü sporum da çok iyiydi belki de ödem oldu bilmiyorum
![]()
Hurma hurmaSelam kızlar
Bugün ki menüm
Ara 2 hurma+5 badem
Ara 2 hurma +yeşil çay
Ara 2 hurma+ kış çayı
2 lt su
selam canım. Menün yine güzel sporda varİyi akşamlar kızlar
30dk eliptik
Maşaallah çok iyi gidiyorsun canım bravaaaaUYANINCA
Zeytinyağında beklemiş 2 kuru incir
KAHVALTI(08.00)
1 dilim salçalı ekmek
1 haşlanmış yumurta
ARA(10.00)
4 kayısı
1 fincan leblebi
ÖĞLE(13.00)
1 kase şehriye çorbası
3 havuç
ARA
3 çeşit kuru pastanın çok ucundan tadına baktım
AKŞAM(18.15)
1 kase şehriye çorbası
1 kutu ton balığı
1 portakal
ARA
1 bardak tarçınlı süt
Spor: 40 dk pilates
Çay: 1 Yeşilçay- 1 papatya
Su : 8-10 bardak filan
Canım nasıl hissettin kendini bugün ? Çok zor oldu mu?Selam kızlar
Bugün ki menüm
Ara 2 hurma+5 badem
Ara 2 hurma +yeşil çay
Ara 2 hurma+ kış çayı
2 lt su
Süpersin kuzumİyi akşamlar kızlar
30dk eliptik
Yaaa salçasız yapamam kızarmış ekmek üzerine domates salçası ve pul biber of ki ne of bide bunun biber salçalı versiyonu var :/ acıktımKuzum ödemdir o. Dünkü menün güzeldi çünkü. Bugün diyetisyen bana salça yeme dedi. Kalorisi az ama ödem yapar dedi. Senin belki ondan ödem oldu
Hayırlı uğurlu olsun canım oh bugün serbest gününü de yaptın mis gibi yarın bismillah der başlarsın anladığım kadarıyla gayet doyurucu da bi menü olmuş sonuçlarını merakla bekliyorum yağ - kas durumun nasılmış peki?Selamlar kızlar, bugün sabah doğru düzgün bir şey yemeden doktor randevusuna yetişmek için evden aceleyle çıktım. Hem KBB hem diyetisyene göründüm. KBB 3 günlük antibiyotik verdi. Gece uyuyamamak vücut direncini düşürür dedi. Benim kız emmeye sık kalktığı için bende uyku yok zaten. Neyse... Diyetisyeni beğendim. 1 haftalık bana uygun liste verdi. Bu arada benim boyum 165 değil 163 müş.
Şimdi yaşım 32, kilodan mütevellit metobolizma yaşım 39
Spor yapmalıyım 300 400 kalori yakacak şekilde. Emzirdiğim için zaten şanslıymışım şükürler olsun.
6 dilim ekmek hakkım var, bu hafta makarna pilav yenmeyecek. Ekşi maya köy ekmeğine falan elveda
Sonraaa...yatmadan 2 saat önce yeme işlemi bitmeli. Günlük 3 litre su içmeliyim. Listem 1400 kalorilik mi ne.
Detaylı yazdım çünkü merak eden olur diye. Yol göstermek bilgi vermek amaçlı.
Bugünki menümü paylaşmıcam çünkü serbest gün yaptım. İlçe de yaşıyorum bi tane küçük avm var. Oradaydım. Diyetisyenle cıslı şeylerden yerken karşılaşcam diye aklım çıktı
Benim için yarın farklı bir kapı açıldı dostlar. Haftaya cuma tekrar randevum var. Bakalım kahramanımız bu hafta ne yaşayacak![]()
Saol canım :)Maşaallah çok iyi gidiyorsun canım bravaaaa![]()
Harikasın maşallah sana :) bi ara bize listeni de at canımBu arada bugün Spor yaptım. 30 dk hızlı tempo yürüyüş...
Evet tatlım bugün start veriyorum Allahın izniyle :) acı biber salçasıHayırlı uğurlu olsun canım oh bugün serbest gününü de yaptın mis gibi yarın bismillah der başlarsın anladığım kadarıyla gayet doyurucu da bi menü olmuş sonuçlarını merakla bekliyorum yağ - kas durumun nasılmış peki?
Senin doğum günün ne zamanBak yine ben yokum![]()
Canım kaptanımEllssa hedefim 65 ama senin güzel hatrın için 55 desem mi acaba?
Yok 65 ancak bana iki doğum yapmış ve az hareketle ramazan sonuna hadi en gec kurbana kadar 12 kilo hedef
Kitabın adı çok ilginçmiş. Konusu ne canım?02.03.2018
Sabah : menemen,2dilim kepek ekmeği, kızımın yemediği yumurtanın beyazı,2 fındık
Ara Türk kahvesi
Öğle alabalık,salata
Ara Türk kahvesi bir minik çikolata
Ara armut
Akşam zeytin yağlı semiz otu,yoğurt
Saat 9 gibi portakal,bir dilim ayva
Su 4 litre
Çay 1 form çay
Spor yapamadım biraz dizim ağrıyordu .
Kitap büyüleyici bağırsak
Hım çok merak ediyorum sonucunu hadi bismillah :)Evet tatlım bugün start veriyorum Allahın izniyle :) acı biber salçasıben yani o derece seviyorum. Ama listede yok. Napalım... Yağ oranım fazla tabi. Karın kısmında en fazlaymış. Nerede fazlaysa oradan daha çok gidecek dedi. Bakalım neler olacak
Burç tahmini yaptın di mi?Senin doğum günün ne zaman![]()
Harika bi menü afiyet oldun canım :)02.03.2018
Sabah : menemen,2dilim kepek ekmeği, kızımın yemediği yumurtanın beyazı,2 fındık
Ara Türk kahvesi
Öğle alabalık,salata
Ara Türk kahvesi bir minik çikolata
Ara armut
Akşam zeytin yağlı semiz otu,yoğurt
Saat 9 gibi portakal,bir dilim ayva
Su 4 litre
Çay 1 form çay
Spor yapamadım biraz dizim ağrıyordu .
Kitap büyüleyici bağırsak
Aklıma kötü kötü şeyler geliyorKitabın adı çok ilginçmiş. Konusu ne canım?