bi şekilde kopuk herkes.... ben bile eski istek ve azmimi bulamıyordum... takımla alakalı değil ruh halim böle iki gündür içimde bir sıkıntı ölecem sanki boğuluyorum... kasıklarımda ağrı karnımda şişlik zannedersin yarına regli olacam ama reglim nisanın ilk haftası... ilaçlar bünyemin içine etti resmen....
onu bunu bilmem çocuk isteyen beklemesin valla erkenden kaç tane istiyorsa ard arda yapsın ben pişmanım hemen yapmadığıma... kardeşim yeni evlendi ona da dedim yapacaksan kendini ayarla arka arkaya yap yapacaksan die.. oda evet abla gözüm korktu ne bu böle millet çocuk istiyor olmuyo dedi. ki etrafımda 3-4 kişi böle istiyor ama olmuyor...
ilaçlarıma akşam başladım canım. vallaha ne yalan söleyim iyide geldiler. pamuk gibi uyumuşum bu gün.:1rolleyes:
DORACIM ilaçların fayda etmesine sevindim...Birde tatil işi iyi olmuş,seni motive edecek gibi....olumunekankayizsmileEbru Ebru duydun mu...Canım dilerim tatile çıkana kadar istediğin kiloları verirsin....hemen yatağımdan fırladım. 1 bardak ılık su içtim hazır kahvaltı sofrasına çöktüm. 1 kaşarlı tost yedim ama kepek ekmek arasıydı
milleti gönderdim. 1 saat eğzersiz ve sporumu yaptım. yaza kadar incelmem gerek çünkü eşim erken rezervasyon yaptırdı. tatil için.sempatiksalakcinni
vermem gereken 6 kilo var. hemde bu 7.8 de olabilir. ama önce azla yetineyim diyorummm
günaydın arkadaşlar
modocım hakkaten sinir bi durum profesörle görüş bence
öğlenden sonra eşimle alışveriş merkesine gittik
orda bi tavukburger yedim :kedi:
akşamda sadece bi patates haşlama yaımda armutyedim
doracım harikasın
düşüncelrin gayet güzel ve spor yapışın
tahmin ediyorumki bu hafta en fazla
kilo verenimiz sen olucaksın
olsun canım incelde vucudun istediğin şekle girsin
yediklerinede dikkat ettiğin için nasıl olsa kilo vericeksin
diğer haftalarla aynı yediklerim ama
bu hafta sanki bana kilo vermemişim gibi geliyo
sabah tartının yanından kaçtım resmen
yarın tartılıp görmek istiyorum
yok yok asla salmam mantık aynı kendim için kilo vericem sağlıklı beslenicemolsun tatlım bu hafta vermezsin haftaya yarımda versen kar kardır...
geç olsun güç olmasın. vermedim diye sakın kendini salma oldumu tatlımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?