günaydın kızlar a.s.
tam bugün müsaitim buradayım dicektim,şimdi telefon çaldı misafir gelecekmiş...
hemen mutfağa gidiyorum...öğleden sonra gelecekler,saat 2-3 gibi..
hı bu arada 2. liğimiz kutlu olsun,hepinizi tebrik ederim a.s.
bu sabah 73.9 çıktım :) 73 ü gördüm yani :)
dün kuaföre gittim kaş bıyık meselesinden :) kuaför Ablam yüzün kaşık kadar kalmış dedi :)))
önceden 5 kg verdimmi milletin gözünün içine bakardım farkedilcekmi diye...bu sefer tam tersi hiç kg vermiş gibi hissetmiyorum ama herkes beni şaşırtıyor :)
günaydın kızlar a.s.
dün kuaföre gittim kaş bıyık meselesinden :) kuaför Ablam yüzün kaşık kadar kalmış dedi :)))
önceden 5 kg verdimmi milletin gözünün içine bakardım farkedilcekmi diye...bu sefer tam tersi hiç kg vermiş gibi hissetmiyorum ama herkes beni şaşırtıyor :)
günaydın kızlar a.s.
yüryüş agırlıklı yapmaya çalışıyorum canmsaol cnm :)
genelde spor yaparmisin cnm? birden bire en zorunu secmissin de :dance: ben azdan coka dogru gitmeyi dusunuyorum hihoyyyt
günaydın kızlar a.s.
günaydın ebrucum
tam wcye gitmek üzere kapatıyordum. seni gördüm.
az sonra gelirim yine
yüryüş agırlıklı yapmaya çalışıyorum canm
günaydın leylacım
sen spola sıkılaşıyorsun canım. aslında en güzeli o. kilon az olup da vıcık vıcık yağ olsa daha kötü. senin yağ hücrelerin kasa dönüşüyor. kas da daha sıkı ve daha ağır aklinialirimsmile
gunaydin cnmm. Tbrk ederim insallah yakin zmnlar icerisinde 6li rakamlari da gorursun :lepi:
neguzel. demek ki eskiden sudan veriyormussun cnm, simdi yaglar gidiyor. :dance:
ayy inşalah bizde o kiloları görebiliriz tebrik ediyorum valla kaydirigubbakcemile2
spor yaptığın için sıkılaşıyo vucudun canım göze görülür farklar olur
ne güzel keşke benide farketselerrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltım;1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 çay kaşığı çokokrem,4 çatal yumurta,5 zeytin...
misafirlerle birlikte 2 poğaça,1 dilim kek...
közlenmiş kırmızı biberle patlıcan salatası yapmıştım,zeytinyağlı sarmısaklı...akşam yemeği olarak ondan yicem 3-4 yk...1 dilimde ekmek...
artık kimseye rejimdeyim demek,rejimdemisin dedirtmek istemiyorum onun için 1-2 bişeyde olsa yiyiyorum misafirlerle birlikte...
Doracım benimde canım sıkıldığı zaman yemeğe sarılırım,özellikle abur cuburakafamçokkarıştı
özeline girmek istemem ya da daha önce yazdınmı bilmiyorum ama mühim bişeye sıkılmamışsındır inşallahyerimseniben:teselli:
canımcım dediğin gibi fazla takılcak bişey değil bu yerimseniben
Allah sağlık sıhhat versinde sonra eşinlede tebrik etmeye gidersiniz...iş yani bu..
üstüste gelmesi seni biraz üzmüş haklı olarak ama her işte bir hayır vardır diyelim yerimseniben
EVET BENDE AÇIKLIYORUM TAKIMIIZIN İSTATİKLERİNİ
**** 2.TAKIM 147 .ETAP **** İKİNCİSİİİ
dora 0.69%ETAP 6.MIZzemuszemusSEN DAHA YE KADAYIFLARIaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
samanyolu -0.62 % ÜZGÜNÜM AMA SONUNCUMUZ:sinifsinif:
moda makyaj 0.73 % ETAP 5.MİZzemuszemus
EBRULUM 1.46 % ETAP ÜÇÜNCÜMÜZ kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile :lepi:
asi_bulut 1.72 % ETAP BİRİNCİMİZ opuyorumnanaktan:lepi::lepi:
missnewmoon0.00 % NE DİYİM BEN SANA O A O ELDE VAR SIFIR:sinifsinif: HAFTAYA CABUL TOPLA KENDİNİlmaz:
LeyL35 1.07%ETAP 4.MÜZzemuszemus
*JUJU*0.69%ETAP 6.MİZzemuszemus
ikraaa 1.61 % ETAP İKİNCİMİZ opuyorumnanaktan:lepi::lepi:
zümrütüanka 0.63 % ETAP 7.MİZ zemuszemus
TonTonTonDardanelTo 0.00 % OY DEDİM DARDANEL HIZLA GELİYO YOKKK NERDEEEEE ONDA DA AYNEN MİS GİBİ O A 0 ELDE VAR 0lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?