- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
sabah: 3 brdk ilik su ictim, sonra kahvalti yapmadan 15 dakka cok hareketli dans ettium. kolbasti bile oynadim sonra leslie ile 2 mile yurudum , o da etti 10 dk. sonra da youtubeden arap dansi buldum hareketler ogretiolar, 10 dk da onu yaptim. toplmda etti 35 dk :dance:
sonra kalhvaltimi yapdim: 1 domates, 1 salatalik, yarim kibrit kutusu kdr beyaz peynir, yaim dilim siyah ekmek
soz verdim mart sonuna kdr 66.5 olcam en az ve kacamak yapmicam :lepi:
aferin toncum sabahki menünde hareketlerinde
gayet güzel hep boyle ilerle kaçamak yapma
günaydın arkadaşlar
ikinci olmuşsuz harika kaydirigubbakcemile2
herkesi tebrik ediyorum asiciğimide ayrıca tebrik ediyorum vereliniortak
inşallah haftaya da birinci oluruz
öğleden sonra arada 5-6 adet diyet büskivi
akşam bi tabak çorba içtim bide küçük muz
selam kızlar
ikinciliğimiz kutlu olsun :hooray:
benim de takım birinciliğim tabii aklinialirimsmile
siz bir de beni regl olunca görün :kedi: dün akşam 1 kupa, bu sabah da 1 kupa civanperçemi içtim. gelsin artık dimi guclubacismile
dün akşam alışveriş merkezine gittik yine. oğlum tutturdu hamburgerle patates isterim diye sempatiksalakcinni hadi dedik alalım. giderken de pet shoptaki hayvanlara takıldı. eşime dedim sen git sipariş ver biz geliriz. bana alma sakın yemem dedim eyvahedigeldismile sonra eşimin yanına giderken de içimden bir ses inşallah bana da almıştır diyor. suçlu o olacak ya sempatiksalakcinni almamıştı :gitme: ve ben yine kazasız belasız bir akşam geçirmiş oldum kaydirigubbakcemile2
şu an kendimi iyi hissediyorum. zayıflıyor olmak çok güzel bir duygu. bazen de 2 hafta 3 hafta tamam ama 3-4 ay nasıl dayanıcam, ne kadar sabredebilicem diye düşünmeden edemiyorum :1ninca:
mesela yarın yeğenimin doğum günü var. ne kadar yemicem diye kendimi programlasam da onların tadına bakmadan içim rahat etmicek alsanaalsanasmile yarımşar yerim belki ohaoldumsmile
cnmcim muz diger meyvelere nazaran en cok kalorisi olan. onun yerine 2 tane portakal, ya da 2 tane mandalina yiyebilirsin. bilgine :lepi:
asicim nasılsın facedeki yorumun için teşekkür ederim tatlım seni burada görünce hemen yazayım dedim:)
ikraacım ve tontoncum günaydın
ikracım süper gidiyorsun sen de
ton ton sen de iki iyi bir kötü kaydirigubbakcemile3
bu arada leslie ile yürüyüşü bende yapıyorum. hızlandırılmış 3 mil olanı. 3 mil 45 dakika sürüyor. her mil geçişinde ekranda yazıyor. 1 mil yaklaşık 15 dakika sürüyor. seninki hangisi. 2 mil 10 dakika. yanlışlık mı var acaba :uhm:
1ciligini kutlarim cnm alkisalkisalkis zemuszemus
bence tatlarina bak. ama 2 cataldan 2 kasikdan fazla kacirmamaya dikkat et. ben hep yalnizca tadina bakicam diorum 1 catal yicem diorumama tadini alinca birakamiyorum. sen ayni hatayi yapma bitanemlmaz:
canım muzun kalorisi 100 ama orta boy muz
elma 60 portakal 50 mandalina 30
yani iki elma yesem yada iki portakal muzla eşit olucak
ama ben küçük muz yerim oda en fazla 60 kalori
saol canım yinede
işte bende kendime güvenemiyorum. servis başlamadan iyice bir yoğurt ve meyveyle karnımı şişirmeyi düşünüyorum. gerçi karnım tok olsa da gözümün aç olması beni bu hale getiren kaydirigubbakcemile
bende de durum ayni. ben suyu tercih ediyorum karnimi sisirmek icin.yemekten once 3-4brdk ictim mi fazla yiyemiyorum istesem de sırnaşık şey
ama kendimi su bidonu gibi hissediyorum sırnaşık şey
bende tam onu düşünüyordum. sabah 3 bardak ılık su diyorsun ya suyu çok sevmeme rağmen içemem herhalde o kadar sabah sabah kaydirigubbakcemile3
oy sohbetiniz koyu olsun
benimde indrdiğim bir saate yakın sürüyo en zoru olsun deidm :))))))))))))))
oy sohbetiniz koyu olsun
benimde indrdiğim bir saate yakın sürüyo en zoru olsun deidm :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?