Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sabah 69.4 ciktim. ama 4 gundur wcye cikamiyorum. her halde gercek kilom bu deildir
değildir canım,sen dikkat etmeye devam et bi de bol bol su ve bitki çayı iç rahatlarsın hatta 1 fincan form çay içsen iyi olur yerimseniben
cok tesekur ederim opuyorumnanaktanmodamakyaj simdiden kutluyorum cnmm. nice seneleere opuyorumnanaktan
cok tesekkur ederim doracim opuyorumnanaktanmodacığım teşekkür ler canım. seninde doğum günün kutlu olsun nice yıllara tatlım .....a.s.
cok tesekkur ederim jujucum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nice yıllara canım....
ikracim cok tesekkur ederim opuyorumnanaktanmodamakyaj arkadaşımızın doğum gününü kutluyorum sevdikleriyle nice senelere inşallah
ebrucum cok tesekkur ederim,aminnnn opuyorumnanaktanmodacım makyajım doğum güünn kutlu olsun canım hayat yaprakların hep yeşil canlı ve taze kalsın herşey gönlünce olsun daha nice senelere mutluluklar içinde sevdiklerinle beraber girersin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
jujucum gel beraber zayiflayalim.bence ben haftaya 1 kilo veririm,sen ne kadar veririsin? :)ya ben kendime modamakjajı mi alsam diyom... 68 aramızda 4 kilo var koşar yetişirim ben ona
valla canm tabiki kendi görüşümü söylicem ama moda ancak günde bir iki mesaj yazıyor vakitleriniz hiç denk gelmez sen böyle sana sataşacak birini bulcan
istersen sen kendini beklemeye al ben geliyommmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
EVET BENDE AÇIKLIYORUM TAKIMIIZIN İSTATİKLERİNİ
**** 2.TAKIM 147 .ETAP **** İKİNCİSİİİ
dora 0.69%ETAP 6.MIZzemuszemusSEN DAHA YE KADAYIFLARIaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
samanyolu -0.62 % ÜZGÜNÜM AMA SONUNCUMUZ:sinifsinif:
moda makyaj 0.73 % ETAP 5.MİZzemuszemus
EBRULUM 1.46 % ETAP ÜÇÜNCÜMÜZ kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile :lepi:
asi_bulut 1.72 % ETAP BİRİNCİMİZ opuyorumnanaktan:lepi::lepi:
missnewmoon0.00 % NE DİYİM BEN SANA O A O ELDE VAR SIFIR:sinifsinif: HAFTAYA CABUL TOPLA KENDİNİ lmaz:
LeyL35 1.07%ETAP 4.MÜZzemuszemus
*JUJU*0.69%ETAP 6.MİZzemuszemus
ikraaa 1.61 % ETAP İKİNCİMİZ opuyorumnanaktan:lepi::lepi:
zümrütüanka 0.63 % ETAP 7.MİZ zemuszemus
TonTonTonDardanelTo 0.00 % OY DEDİM DARDANEL HIZLA GELİYO YOKKK NERDEEEEE ONDA DA AYNEN MİS GİBİ O A 0 ELDE VAR 0 lmaz: