hoşgeldin özgemmm
iyiki aldınız şu interneti. yeter gariiiii sempatiksalakcinni
canım benim valla öyle oldu iyiki aldık çünkü bende çok özlemiştim sizleri bundan sonra bol bol görüşürüz inşallah birazdan kalkıp camlarımı silmem gerekli yine çamur yağdısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla asicim bende bebişde çok çok iyi inanılmaz kilo aldım ama veririm fisfisfisfisfisfis senin yakışıklı nasıl
selam kızlar napıyonuz bakiim fıstıklar ebrumu hamileymiş yakışırrrrr güzel arkadaşıma :)))
yok kız kaydirigubbakcemile3
ebru duymasın valla. ben çıkardım ortaya belirti mi acaba diye kaydirigubbakcemile3
sadece ağrısı varmış sempatiksalakcinni
sen nerelerdesin kaçak. uğrasana arada bir kaydirigubbakcemile
uğrarım bebişim sen yeterki iste hatta kapışırım bile malum yaz geliyo
bıcırık napıyo kocaman herif olmuştur
Valla Ebrucum bende 8 taksitte ödedim,peşin alamam yoksa..Şimdi oturduğum yerde yürüyüş alanı yok,e spor salonuna gitsem daha masraflı olacak bana o yüzden aldım...Eski evimde dışarıda yürüyüş yaptığım için gerek duymamıştım.....Sen ormanda yürüyorum dedikçe içim gidiyor,keşke benimde öyle imkanım olsa,açık havada yürümek bambaşka.....kaydirigubbakcemile5artistttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben yeterki alayım onu koycak yer bulurum eşyaları atarım olmazsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama almama hele ki şimdi aslaaaa :umursamaz:
İşte benim kaptanım....opuyorumnanaktaneger bendeeeee 65 olmazsam eninde sonunda banada ebru demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?