çözümün bu olmadıgını sende bende cok iyi biliyoruz jujumm
o yüzden kesin toparlanacagım ya olacak ya olacak
sende bir silkelensen iyi olcak artık
ben ilk iş olarak çizelgemi yaptım ahanda 4 kilo vermişim bileeeeeeezemuszemus
evet
kardeşim var şimdi ben kahvaltı hazırlamaya geciyorum az yicem söz sonrada cayımı alıp gelcem oturcam buraya
huuuuuuu 2. takımın fıstıkları hadi bakalım cene calalım birazopuyorumnanaktan
ha şöleeeeeeeeeeeeeeeeeee......alkisalkisalkis
evet canımcım bugün ara öğünle olarak bir elma ve bir portakal getirdim biri öğleye doğru diğeri öğleden sonrası için.......öğle yemeklerimi az yiyorum sabahlarıda atıştırıp çıkıyorum öle oturup kahvaltı yapamıyorum zati... akşamlarıda misafir gelmese düzenimin bozulduğu yok....
kızlarrrrr nasılsınız çooookk özledim yahuuu asim senin pembiş yazılarını görmek ne büyük mutluluk öyle:roflol:
artık internetim var bol bol görüşürüz kocamı ancak kandırdımbilmiyorumkismile
kızlarrrrr nasılsınız çooookk özledim yahuuu asim senin pembiş yazılarını görmek ne büyük mutluluk öyle:roflol:
artık internetim var bol bol görüşürüz kocamı ancak kandırdımbilmiyorumkismile
inan dışarda yürümek gibisi yoktur ama ben evde yürüyenlerdenim ... koşu bandım var yaptığım en iyi şeydi diyorum onun için 4 yıl oldu az kahrımı çekmedi...
bu arada ben bir yıldır bebek için ipin ucunu bıraktım ama malesef gerçekleşmedi.. zaten o yüzden diyete başlayamadım ki ya hamileysem ya şöleysem aman egzersiz yapmayım felan derken geldim bugüne.. neysem kolay kolay gitmem ben burulardan hamiş olsamda ilk 3-4 ay devam edeceğim...inş.ikiz olurda birdaha bebek yapma sıkıntısına girmem... ben 3 çocuk istiyorum dakaydirigubbakcemile3
yok canımcım bir yere gittiğim yok... kilomu verim öyle uğurlayın beni
asicim bende onu dicektim... motivasyonu bize takım veriyor ben neden geldim sanıyorsunuz.... ben motivasyonumu kaybettiğimde takımdakilerin azmini okuyup yeniden motive olmalıyım keza benim azmimde başkalarını motive etmeli...şimde ebru gene kızacak ama motivasyon eksik tamımdaaaaaaaaaaaaaa......yani yolunda gitmeyen bişiler var ... bişiler rayına oturmamış buda kopukluklara neden oluyor bölelikle tam motive olamadığımızdan kaçamaklara kolay yeniliyoruz....
ebrucum takımı bir rayına oturtsak motivasyon tavan yapsa isterse dünyü misafir gemsin ağzına lakmo kaymazsın.... ban demedi deme.... yani ben normalde yemezdim ama daha tam motive oldum diyemilorum ne bilim bir kaç kilo verince belkim azmim tavan yapar
canım doram seni görmek de inan çok güzel bundan sonra bol bol görüşeceğiz inşallahboshayallersmile
canım doram seni görmek de inan çok güzel bundan sonra bol bol görüşeceğiz inşallahboshayallersmile
bencede takım kalabalık olmalı. hatta çok kilolu kişiler alınması taraftarıyım. ne kdar kilolu olursa bizide bi o kadar motive ederkaydirigubbakcemile3
bende su içme özürlüsüyüm.
bir türlü adapte olamadım. aslında geçenlerde iyi içiyordum ama aradaki misafir benim dengelerimi bozuyorbilmiyorumkismile
burda oturmaktansa kalkayım iki salla yapayım bari. hiç olmazsa hem kendime hem takıma bir faydam olsunnkaydirigubbakcemile2:1rolleyes:a.s
bencede takım kalabalık olmalı. hatta çok kilolu kişiler alınması taraftarıyım. ne kdar kilolu olursa bizide bi o kadar motive ederkaydirigubbakcemile3
bir türlü adapte olamadım. aslında geçenlerde iyi içiyordum ama aradaki misafir benim dengelerimi bozuyorbilmiyorumkismile
burda oturmaktansa kalkayım iki salla yapayım bari. hiç olmazsa hem kendime hem takıma bir faydam olsunnkaydirigubbakcemile2:1rolleyes:a.s
samanyolucum beni en çok motive eden ne oldu biliyormusun. miss yazmış ya (kulakları çınlasın) takıma girdiğimden beri 5 kilo verdim diye ohaoldumsmile inan utandım kendimden. bense 1 hafta ileri 1 hafta geri başladığım yerdeyim hala :kedi: dedim bu iş böyle olmayacak 3 ay sıksam kendimi zaten hedefe ulaşınca şimdi kıstığım şeyleri o zaman dikkat ederek yiyebilicem kaydirigubbakcemile2..
doracım diyorsun ki sıfıra sıfır elde var sıfır kaydirigubbakcemile3
Canım gerçekten de çok yorulmuşsun...opuyorumnanaktan.Bu aralar bende az su tüketiyorum gerçekten....:kedi:ya benim bu halim ne olacak ya çok yorgunun çooook şöle ayaklarımı uzatıp oturmayı çok özledim aman bu yazdıklarımı kocacığım görmedin bu gün her şey üst üste geldi ama sağ salim her şeyin üstesinden geldim ben de yemekteydi eve ggeldim hemen salata ve balık pişirdim yorgunluktan yemek bile yemek istemedim:çok üzgünüm:
inan dışarda yürümek gibisi yoktur ama ben evde yürüyenlerdenim ... koşu bandım var yaptığım en iyi şeydi diyorum onun için 4 yıl oldu az kahrımı çekmedi... ... motivasyonu bize takım veriyor ben neden geldim sanıyorsunuz.... ben motivasyonumu kaybettiğimde takımdakilerin azmini okuyup yeniden motive olmalıyım keza benim azmimde başkalarını motive etmeli...şimde ebru gene kızacak ama motivasyon eksik tamımdaaaaaaaaaaaaaa......yani yolunda gitmeyen bişiler var ... bişiler rayına oturmamış buda kopukluklara neden oluyor bölelikle tam motive olamadığımızdan kaçamaklara kolay yeniliyoruz..
günaydın
en iyisii biz takımı kapatıp gidelim daha fazla kilo alalım nede olsa kendimizi yemeden alıkoyamıyoruz motivasyon da sıfırlmaz:
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:etraftaki hatunlara bakıyorum. ben neden onlar gibi olamayayım dimi ama :lepi:[/COLOR][/I][/B]Kesinlikle katılıyorum.Biraz utansak başarıcaz zaten.Takım olarak da tam motive olamadık hala...Ebrucum bize ne kadar fırça atsa da akıllanmıyoruz bir türlü..Ben kendi adıma söylüyorum yanlış anlaşılmasın..Bende 3 kilo verdim.Senin dediğin gibi bir iniyor bir çıkıyor kilom.Şimdi de 3 gün sonra regl olucam...Yine tam kilom ne bilemiyorum...mafoldumbenGerçektende artık toparlanmalıyız,yaza ne kaldı şurda.:sinifsinif:1 ay sonra ince giysileri giymeye başlarız....Herkes gün boyunca yediklerini yazsa,yaptığı sporları belki utanırız diyorum....bilmiyorumkismile
klava:Neyse Doracım sıfıra sıfır da olmayabilirdi di mi ama...opuyorumnanaktanYine toparlayacaksın15 gün önce harikaydınız Ebruyla...Nazar değdirdik size.....kaydirigubbakcemile5
Benim de koşu bandım var ve gerçekten aldığım en doğru şeydi diye düşünüyorum...Valla 3 çocukla nasıl başedersin bilemem ama onlar hayatımızın anlamı gerçekten de...Kilo vermeden çocuk falan yok sana....:roflol:
Yok Ebrucum takımı kapatmayalım sadece toparlanalım.Diğer takımdan arkadaşlar'' BEN bir pisboğazım kilo veremedim'' diye yazarak ceza uyguluyorlarmış....Bence gurur kırıcı ama herhalde öbür hafta bu yzıyı yazan dikkatli olur kanısındayım.....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?