anladıgım kadarı ile yarışmaların son dönemi canm bilmiyorumkismile cuma paylaşım alanında öyle bişiler dmeişti püskütüm
bende dedim ki bu mesajın üzerine nasıl yani son sezon diye üzülme smileyide kotydum yanına oda
Mezzozcum ellerine sağlık.. Herşeyi eksiksiz ve hatasız ve zamanında yaptığın için tebrik ediyorum.. a.s.
...ve haklıymışsın.. bu bölümde sanki bir şeyler oturmaya başladı gibi.. (iyi ki son sezon) :lepi:
ebru allah iyiliğini versin:roflol::roflol:
son dönem,son sezon diye losttan bahsediyodu püsküüt:roflol:
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:bende dedim ki bu mesajın üzerine nasıl yani son sezon diye üzülme smileyide kotydum yanına oda
gözümüz aydın bence yazmış ve bitti
eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ammmaaada yanlış anlamışım o zman pesssssssssss bana
hahahahhahahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
malesef bir haftada değil canım.... mezun olup ayrılalı baya oluyor işte bir yıl kadar.. ilk altı ay tamamdı da sonra ipin ucunu bir kaçırdım sonuç ortada... 80 lerden inmiştim 62 lere şimdide inş 74 lerden ineceğim... azimliyimdir kafama koydummu zorla ağzıma tatlı tepseler tükürürüm yemem... yani bu hafta size negatif puan sağlasamda diğer haftalarta acısını çıkarırımjuju niye böyle 1 haftada almadı tabi en son bıraktığında mı bu kilodaydı
evet juju mezun olarak ayrılmıştı şimdi geri aldıgı kilolarla aramıza döndü
bizim gibi tıpkı :))))))))))))))))))))))
evet ben gider listeyi kopyaladım
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın akşam girip bakmaya calışırım inşallah
ba bay
jujum yediklerin güzel sen zaten biliyosun bu işi fıstıkımmmmmm
ben geldim kızlara.s.
öyle yorgunumki anlatamam...
kardeşimi uçağa bindirip eve geldik..uçağı 12.40 ta varmış olacaktı ama halen haber yok yahuCADIARZU
ben dünden beri yemek konusunda azıttımbilmiyorumkismileniye böyleyim anlamadım,dur diyorum yok...
sıkıntılı dönemlerimdeyim sanırım..bi reglimi olsamda kurtulsam:1closedeyes:
menülerimi bu saatten itibaren yazmaya başlıyorum
leylacım allah kavuştursun :Saruboceq:
nereye gitmişti kardeşin :uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bak ogün bende fark etmiştim ama unuttum sana demeyi sonra sen fark etmişindir diyede sesimi çıkarmamıştım . .......:roflol::roflol:
zannımca ikimizde yaşlanıyoruz .....:roflol::roflol::roflol::roflol:
slm leyl35 nasıl gidiyo Allah kavuştursun
Kıyamam canım ya ne kadar sıkılmışsın yine....Orbiş neden gelmedi ki :uhm:Bugün birde kursun vardı dimi canım kolay gelsin sana...opuyorumnanaktanbugün bildirime gelmeyen herkessssss diskalifiyeeeeee
ben herkesi bekleyemem kimse kuura bakmasın
sonradan yok efendim işim vard vs vs dünden girseydiniz kardeşim olma-z böyle olmazzzzz
Asicim eline sağlık canım Sende yorulmuşsun...opuyorumnanaktantamam canım. ama umarım dellenmem sempatiksalakcinni
Canım Allah kavuştursun,birlikte olup tekrar ayrılmak çok zor.Yine ilk gidişi gibi üzülüyor insan....ben geldim kızlara.s.
öyle yorgunumki anlatamam...
kardeşimi uçağa bindirip eve geldik..uçağı 12.40 ta varmış olacaktı ama halen haber yok yahuCADIARZU:
, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın afişinin hemen yanında şöyle yazıyor:
"Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?"
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor.
Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
"Allah'ım ne kadar da akıllıyım!"
(zaten akıllı erkeklerde akıllı kadınları sever di mi ?
Canım Allah kavuştursun,birlikte olup tekrar ayrılmak çok zor.Yine ilk gidişi gibi üzülüyor insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?