herkese iyi geceler,hastalara acil şifalar diliyorum.bugünkü menüm öğlene kadar bişey yiyemedim malesef.öğlen 5 adet ızgara köfte,2 kaşık pilav,2 dilim ekmeğin kabuğu,2 kaşık lebeni,2 kaşık ezme salata,1 tabak mevsim salata.1 bardak vişne suyuevet tahmin edeceğiniz gibi yemeği dışarda yemek zorunda kaldım.o nedenle biraz fazla kaçtı galiba.. ve fazla karıştırdım.akşam 1 kase şehriye çorbası,5 kaşık patates yemeği,2 dilim ekmek.ve çayın yanında 1 adet nişastalı un kurabiyesi.keşke de yemeseydim,midemi ağrıttı kurabiye.Samanyolucum ben yeni olmama rağmen ben bile hissediyorken yokluğunu eminim diğer arkadaşlarda hissetmişlerdir.Ebrucum edişelenme olur öyle ateş filan.benim oğlum h1n1 aşısı yaptırmadan önce yani 3 ay önce 1 ayda 3 kere hastalanıyordu.ama şuaralar hiç hastalanmıyor
sanırım aşı bağışıklığını arttırdı.Karabibercim kayınpederine üzüldüm.Allah ail şifalar versin.sizlerinde sabrınızı ve sağduyunuzu arttırsın.hasta ile ilgilenmek kolay değil.Allah yardımcınız olsun.herkese hayırlı geceler....