İnşallah artı çıkmazsın canım.. Sabahları sıck su içmek iyi geliyor bağırsaklara..Ne çok konuşmuşsunuz maşallah.
Seldom nereye gidiyorsunuz
Ambu hiç kaçamak yapma bence de tamamen hayatından çıkar. Kilo verdiğinde hafta da yalnız 1 kere kendini ödüllendir ama abartmadan tabi.benimkisi sadece bi fikir arkadaşım. Karar senin..
Hedef bağırsak problemim var.bugun elimden geleni yapcam yarına +çıkıp takımın düzenini bozmak istemiyorum.bu arada haftasonu oruçlu geçirmek istiyorum.belki biraz toparlanirim her yönden. .
Bugün ve dün de 8000 adım attım. Ve dün slim pack karın hareketlerini yaptım. 12 dk lik bir video.bugun de yapacağım uyumadan önce.
Iyi gidiyorum bence ama yarından ümidim yok.+ yönde 300 400 fark ederse bana kizmayin nolur.
Önceden söyliyim de yer yapıyormuş gibi oldu.ama öyle hissediyorum valla.kizmayin.haftaya söz telafi ederim + çikarsam tabi.belki de cikmam
Kaptancim ben bunlarin%90nini 2.5 aydir yapiyorum ne güzelÜnlü Mankenlerin Zayıflama Sırları
EDİTOR 17 ARALIK 2014
Kilo kadınlar için oldukça mühim bir konudur. Kiloları konusunda yapılan esprilerden bile hoşlanmazlar. Ünlü mankenlerin zayıflama sırları makalemizde victoria secret modellerinin kilo verme tüyolarına yer verdik.
Su İçin
Su içmek, hidrasyon mankenlerin en önemli zayıflama sırlarından biridir. Su bedendeki toksinlerin ve ödemin atılmasını sağlar.
Özellikle yemeklerden önce içeceğiniz bir bardak su iştahınızı kapatmaya yardımcı olacaktır.
Küçük Porsiyonlar
Ünlü mankenlerin dikkat ettiği en önemli hususlardan biri de az yemeleridir.
Tabağınıza alacağınız yemeği yarı yarıya düşürün zamanla kilo verdiğinizi fark edeceksiniz.
Yeşillik Tüketin
Sofranızda her zaman yeşil sebzeler, salata olsun.
Bu sebzeler kilo vermekte yardımcınız olacaktır.
Gazlı İçecekler Yasak!
Gazlı içecekler kilo almaya ve diyabete neden olan en önemli faktörlerdendir.
Bu içecekler yerine düşük şeker oranına sahip meyve sularını tercih edin.
Uyuyun
Uyku kilonuzu muhafaza etmek ve kilo verebilmek için çok önemlidir.
Günde ortalama 6-8 saat uyuyun.
Uykunuzu yetersiz alırsanız, metabolizmanız yavaşlar ve kilo vermekte zorlanırsınız.
Spor Yapın
Spor yapmak kilo vermenin en etkili yollarındandır.
Ünlü mankenler için plates, yüzme ve pek çok sporu hayatlarının bir parçası
haline getirmişlerdir.
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.
Öyle dersem de bagirsaklarimin çalişmadigini düşünür amaaltın yüzük takmak istemedi sonra gümüş de çok dikkat çekiyor ,bıraktık gitti ağırlıklarımızı:) artık hiç takmaz, cerrahi branş doktoru, eldiven hijyen meslesi.
bu arada kayınvalidene yakalanırsan elma sirkesini bağırsaklarım için içiyorum diyebilirsin.
Hedefcigim 3 dal degildi 2 brdl suya yarim demet gibiydi denersen işe yarasin diye diyorum.4. maddeyi ben yeni keşfettim. bu lahana suyu neden bu kadar medh ediliyor neden kaynatıcas da taze suyunu içices diye uğraşıyoruz ki demlesek olmaz mı diye aklımdan geçiriyordum. çok mantıklı. hem maydnozun fazlası veya saf suyu veya çok kaynatılmış hali tansiyonu aşırı düşürüyor. 2-3 dallık maydanoz çayı kimseye bişey etmez.mantıklı
Geçmiş olsun canım aman dikkat et, ben hastanede görevdeyken çok çocuk vakası gelirdi kettle yanıklarından..Hedefcigim 3 dal degildi 2 brdl suya yarim demet gibiydi denersen işe yarasin diye diyorum.
Bu arada akşam çorba yapiyordum sehriye cnm cekmisti.kettlenkn suyu devrildi brn geri cekildim de yanmadim Allahtan.bir de rabbime şükürler olsun ki minik oglum ocağin önünde degildi
**2.TAKIM 396. ETAP**
akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)
siyahbeyaz006( 69.4 / / / %)
losefar( 69 / 69 / / %0)
Paleland( 92 / / / %)
3lcin( 78 / / /%)bildirimde bulunmadı
2. TAKIM ORTALAMASI: %
Canım sen 394. etapta 78 olmuşsun, 395. etapta bildiride bulunmamışsın.Kilon ikiye bölünecek..Sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 bardak çay ve 7-8 tane burçak sultani,1 elma
Akşam:1 tabak kabak yemeği...
Akşam kayınvalidem karışık ot yemeğiyapmış ekşili sarımsaklı...reflüye birebir birde tahin bal karmış....İkisi de cıs benim için....Tahin fazla sevmem zaten onu direk eledim de ot yemeğinde çok sarımsak ve ekşi vardı,1 çatal alabildim....Sonra kestane getirmiş onu pişirdik saat 9 gbi 3tane kestane yedim ve yeşil çay içtim....
Bu arada gelemediğim 2 hafta kilosu...ilk hafta 77.6idim...İkinci hafta 77.1idim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?