Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kendi peelingimi vereyim o zaman 1 yumurta beyazi 1 tatli kasigi yogurt ve 1 tatli kasigida irmik kesinlikle ince cizgileri yok ediyor cildi genclestiriyor....ambucum seninkinide deniycem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Istanbulda olanlar bi cay icmeye gidelim hem tanismis oluruz...
Simdiiiii bugün benim serbest günüm :)
Kahvaltiyi hafif geçiştiricem ki öğleden sonra güne gideyim tika basa yiyeyim :) bu arada dün bi takı mağazasına girdim koca bir duvar sadece su yeşili takilardan ibaretti içim gitti ama almadım...bir de su yeşili şifon uçuş uçuş bir tunik gördüm ona da bayıldım su yeşili moda mi bu yıl yoksa algida secicilik mi benim ki?
Kızları kidsmondoya götürdüm dün..bayıldık superdi..ıstanbuldaki arkadaşlar kesinlikle çocukları götürün..çok eğlendiler
Fatmacim mesajını gördüm pc.ye geçince detaylı yazarım inşallah
Herkese iyi pazarlar :)
Hidirelez duaniz kabul olsun kizlar....
canim bende seninkini deniycem en kisa zamanda.cayada seve seve gelirim canim
Bu aralar yeme sorunum geri döndü(
Çalışırken yemek yemek istemezdim midem kuculmuştu. 21:30 'da 2.akşam yemeğimi yediğim an, sabit kalmanın bile hediye oldugunu anladim. Biri beni silkelerin.
evet bende bu hafta evde spor yapıcam canım lesli yapıcam bugün başlıyorumtabisiii bebişim katılabilirsin hatta bu haftayı ağır spor haftası ilan edelim bize katılmak isteyenlerde varsa buyursun
bu hafta en az 30 dakika koşu yada kondisyon bisikleti veee 100 mekik 25lik setler halinde 4 tekrarlı
varmı bize katılmak isteyennnnnn
[/QUOTE]Elif_merve =
akrep33 =
seldom = istanbulda yaşıyorum amasyalıyım
hedef52=
selennnnn =
Siyahbeyaz0066=su an nigdede yasiyorum.ankaraya tasinacagim
Ambuyanbu = İstanbul
Uhs =ben adanalıyım
nazperver=
Ozgekrd=Aydinda yasiyorum aslen rize ardesenliyim :)
fatmabol =Istanbul
citlenbikbesyo =MANİSA
Resim ekledin ben mi görmedim? Çok güzeldi değil mi? Kizim tekrar gitmek istiyor (laf aramızda ben de). Gönüllü olarak 4 çocuğun başında girdim iceri. Resimlerini çekeceğim diye her birinin peşinde ayrı ayrı koşturmustum, spordan saydım o günü :))
Hidirelez duaniz kabul olsun kizlar....
Bende kendi peelingimi vereyim o zaman 1 yumurta beyazi 1 tatli kasigi yogurt ve 1 tatli kasigida irmik kesinlikle ince cizgileri yok ediyor cildi genclestiriyor....ambucum seninkinide deniycem
hedefcim rizeliymişsin ne güzel benim hayallerim arasında karadenizi gezmek var çok merak ediyorum ama inş ayarlayabilirsem ilk turla gidicem oraları görmeyediyetmiyet yok bende, ambu bu oruçlarla beni geçecekoruç tutsam beni geçemez bi kerem
![]()
ramazan diyetini bizde alalım ben ramazan 1-2 kilo alırım geneldebilmiyorum artik kim kimi gecicek.aslinda ablamin yaptigi bir liste vardi.ramazanda 15 kilo vermisti.ama simdi duzenim olmadigindan yapamiyorum.yoksa kimse yanima yanasaz :))))))))
hee katiliyorum :))))
gecen gun dergide okudugum peelingi yaptim cok iyi nemlendirdi cokda kolay oldugundan paylasmak istedim.yarim cay kasigi kahveye bir tatli kasigi zeytinyag karistirip suruyosun.bu olcu yuz icin istenirse cogaltilip vucuda yapilabilir diyodi.bende yikanirken yaptim sonuc tam nemlenme ve temizlik.hepinize tavsiye ediyorum
kızlar sağolun ya ikisinide yazdım uygulayacağım birde benim hamilelik lekelerim,salak kuaför sir ağdayı bıyık bölgeme sıcak uyguladı sanırsam iz kaldı bunların geçmesi ile ilgili bilgisi olan var mıBende kendi peelingimi vereyim o zaman 1 yumurta beyazi 1 tatli kasigi yogurt ve 1 tatli kasigida irmik kesinlikle ince cizgileri yok ediyor cildi genclestiriyor....ambucum seninkinide deniycem
eweeeet süperdi ben de 3 tane götürmüştüm yoruldum ama kızlar hala evde oranın devamını yaşıyorlar...resim koyamadım çünkü büyük kızımın durumu nedeniyle güvenlik riski oluşturabilir mantığıyla koymuyoruz resim...aslında dışarıya kapalı sayfam ama yine de risk etmek istemiyorum..minicik halleriyle nelerle mücadele ediyorlar bu melekler :/ walla bakın çevrenize şükredin!!
hıdrellez bugün değil mi? 6 mayıs?? bir de özel bir duası falan var mı?
hızır ve ilyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak biliniyor ama sanırım islami değil başka dinlerla anadoluda kaynaşıp ortaya çıkmış bir gün gibi...
özel dua değil de halk arasında gül dikeni ile topraga resim yapılıyor vs. aklıma bi resim geldi![]()