• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Persembe gunu insallah hrpimizin yuzu guler fakat bizim takimda fena istah problemi var....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istanbulda olanlar bi cay icmeye gidelim hem tanismis oluruz...

Bende kendi peelingimi vereyim o zaman 1 yumurta beyazi 1 tatli kasigi yogurt ve 1 tatli kasigida irmik kesinlikle ince cizgileri yok ediyor cildi genclestiriyor....ambucum seninkinide deniycem

Istanbulda olanlar bi cay icmeye gidelim hem tanismis oluruz...

canim bende seninkini deniycem en kisa zamanda.cayada seve seve gelirim canim

Simdiiiii bugün benim serbest günüm :)

Kahvaltiyi hafif geçiştiricem ki öğleden sonra güne gideyim tika basa yiyeyim :) bu arada dün bi takı mağazasına girdim koca bir duvar sadece su yeşili takilardan ibaretti içim gitti ama almadım...bir de su yeşili şifon uçuş uçuş bir tunik gördüm ona da bayıldım su yeşili moda mi bu yıl yoksa algida secicilik mi benim ki?

Kızları kidsmondoya götürdüm dün..bayıldık superdi..ıstanbuldaki arkadaşlar kesinlikle çocukları götürün..çok eğlendiler

Fatmacim mesajını gördüm pc.ye geçince detaylı yazarım inşallah

Herkese iyi pazarlar :)

Resim ekledin ben mi görmedim? Çok güzeldi değil mi? Kizim tekrar gitmek istiyor (laf aramızda ben de). Gönüllü olarak 4 çocuğun başında girdim iceri. Resimlerini çekeceğim diye her birinin peşinde ayrı ayrı koşturmustum, spordan saydım o günü :))

Hidirelez duaniz kabul olsun kizlar....

Elif_merve = Ankara'da yaşıyorum :)

akrep33 =
seldom = istanbulda yaşıyorum amasyalıyım
hedef52= rize
selennnnn =Istanbul dogumluyum Istanbul da yasiyorum
Siyahbeyaz0066=su an nigdede yasiyorum.ankaraya tasinacagim
Ambuyanbu = İstanbul
Uhs =adana
nazperver=
Ozgekrd=Aydinda yasiyorum aslen rize ardesenliyim :)
fatmabol =Istanbul
citlenbikbesyo =MANİSA

Son düzenleme:
Elif_merve = Ankara'da yaşıyorum :)

akrep33 =MERSİN

hedef52= rize

selennnnn =Istanbul dogumluyum Istanbul da yasiyorum

Ambuyanbu = İstanbul

Uhs =adana

nazperver=

fatmabol =Istanbul

citlenbikbesyo =MANİSA

Bu aralar yeme sorunum geri döndü:((

Çalışırken yemek yemek istemezdim midem kuculmuştu. 21:30 'da 2.akşam yemeğimi yediğim an, sabit kalmanın bile hediye oldugunu anladim. Biri beni silkelerin.

Bu aralar yeme sorunum geri döndü:((

Çalışırken yemek yemek istemezdim midem kuculmuştu. 21:30 'da 2.akşam yemeğimi yediğim an, sabit kalmanın bile hediye oldugunu anladim. Biri beni silkelerin.

Ufff seni çok kıskanmıştım beni geçtin diye, artık kıskanmama gerenk yok :27::27:

tabisiii bebişim katılabilirsin hatta bu haftayı ağır spor haftası ilan edelim bize katılmak isteyenlerde varsa buyursun

bu hafta en az 30 dakika koşu yada kondisyon bisikleti veee 100 mekik 25lik setler halinde 4 tekrarlı
varmı bize katılmak isteyennnnnn
evet bende bu hafta evde spor yapıcam canım lesli yapıcam bugün başlıyorum

Elif_merve =
akrep33 =
hedef52=
selennnnn =
Ambuyanbu = İstanbul
Uhs =ben adanalıyım
nazperver=
fatmabol =Istanbul
citlenbikbesyo =MANİSA
[/QUOTE]

kızlar sürekli unutuyorum ama bugün ilk işim gidip mazura alıp ölçülerimi yazmak olucak

gunaydin3.jpg

Resim ekledin ben mi görmedim? Çok güzeldi değil mi? Kizim tekrar gitmek istiyor (laf aramızda ben de). Gönüllü olarak 4 çocuğun başında girdim iceri. Resimlerini çekeceğim diye her birinin peşinde ayrı ayrı koşturmustum, spordan saydım o günü :))

eweeeet süperdi ben de 3 tane götürmüştüm yoruldum ama kızlar hala evde oranın devamını yaşıyorlar...resim koyamadım çünkü büyük kızımın durumu nedeniyle güvenlik riski oluşturabilir mantığıyla koymuyoruz resim...aslında dışarıya kapalı sayfam ama yine de risk etmek istemiyorum..minicik halleriyle nelerle mücadele ediyorlar bu melekler :/ walla bakın çevrenize şükredin!!

Hidirelez duaniz kabul olsun kizlar....

hıdrellez bugün değil mi? 6 mayıs?? bir de özel bir duası falan var mı?

Bende kendi peelingimi vereyim o zaman 1 yumurta beyazi 1 tatli kasigi yogurt ve 1 tatli kasigida irmik kesinlikle ince cizgileri yok ediyor cildi genclestiriyor....ambucum seninkinide deniycem

günaydın diyelim ve güzellik sırlarımıa geçelim:27:

ya epeydir bakımsızım. en son dermokilin hassas ciltler için kil maskesini yaptım.bir kullandım öööyle duruyor. ilk yapışta kilin de renginden herhalde cildin bembeyaz oluyor:52:kendini pirü pak hissediyorsun:52:
normalde yaptığım peeling de fatmanın tarifine benzer. benim bildiğim tarifte irmik değil yulaf unu vardı sadece (evdeki yulaf ezmesiyle de olur mu ki:1:)
kır yumurtayı kabuğun içinde kalan yumurta aklarını sür yüzüne al sana peeling
iç kahveyi telvesini sür yüzüne (göz altlarına de iyi geliyormuş) kahveyi temizlemeyi sevmiyorum
sadece yoğurt da sürülebilir, yağlı cilt kuru cilt için yoğurtta farklılık var mıydı ki....ya da birine yumurtanın sarısı diğerine beyazı mı öneriliyordu...vardı bi numara...
en sevdiğim en pratik olanı yumurta beyazını sürmek kahvaltı sofrasını hazırlarken aradan çıkıveriyor:9:

diyetmiyet yok bende, ambu bu oruçlarla beni geçecek:19:oruç tutsam beni geçemez bi kerem:19:
hedefcim rizeliymişsin ne güzel benim hayallerim arasında karadenizi gezmek var çok merak ediyorum ama inş ayarlayabilirsem ilk turla gidicem oraları görmeye

bilmiyorum artik kim kimi gecicek.aslinda ablamin yaptigi bir liste vardi.ramazanda 15 kilo vermisti.ama simdi duzenim olmadigindan yapamiyorum.yoksa kimse yanima yanasaz :))))))))

hee katiliyorum :))))
ramazan diyetini bizde alalım ben ramazan 1-2 kilo alırım genelde

gecen gun dergide okudugum peelingi yaptim cok iyi nemlendirdi cokda kolay oldugundan paylasmak istedim.yarim cay kasigi kahveye bir tatli kasigi zeytinyag karistirip suruyosun.bu olcu yuz icin istenirse cogaltilip vucuda yapilabilir diyodi.bende yikanirken yaptim sonuc tam nemlenme ve temizlik.hepinize tavsiye ediyorum

kızlar sağolun ya ikisinide yazdım uygulayacağım birde benim hamilelik lekelerim,salak kuaför sir ağdayı bıyık bölgeme sıcak uyguladı sanırsam iz kaldı bunların geçmesi ile ilgili bilgisi olan var mı

eweeeet süperdi ben de 3 tane götürmüştüm yoruldum ama kızlar hala evde oranın devamını yaşıyorlar...resim koyamadım çünkü büyük kızımın durumu nedeniyle güvenlik riski oluşturabilir mantığıyla koymuyoruz resim...aslında dışarıya kapalı sayfam ama yine de risk etmek istemiyorum..minicik halleriyle nelerle mücadele ediyorlar bu melekler :/ walla bakın çevrenize şükredin!!

hıdrellez bugün değil mi? 6 mayıs?? bir de özel bir duası falan var mı?

hızır ve ilyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak biliniyor ama sanırım islami değil başka dinlerla anadoluda kaynaşıp ortaya çıkmış bir gün gibi...
özel dua değil de halk arasında gül dikeni ile topraga resim yapılıyor vs. aklıma bi resim geldi:27:

aslında bugün geç kalktım ve akşam yemeğimi hazırlayamadım, öğlene de sandviç hazırladım dışarda yemekten iyidir diye ama yine de menümü yazayım ben yoksa kötü oluyor benim için :) akşam da bir değişiklik olursa değiştiririm ama şimdilik planlar böyle..

kalkınca : 1 kiraz domates (kalkışım ve kahvaltım arasında minimum 2 saat oluyor ben de metabolizmayı kandırayım diye bi lokma atıyorum amaaaa yutana kadar da ölüyorum )

kahvaltı : 1 yumurta
bol maydanoz
1 sandviç ekmeği (70 gr yani yaklaşık 3 dilim ama gün içerisinde ekmeğimin 10 dilimi geçmemesine dikkat ediyorum..listemde 10 dilim var)

öğle : yine sandviç ekmeğine domates peynir acı turşu ve maydanozdan sandviç
ayran

ara : 1 kase yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın,çörekotu ve 2 kuru kayısı var içinde)

akşam : 3 köfte ve biraz patates (fırın çok az yağla)
bol salata
1 kupa kabak çorbası

30 dk yürüyüş

2 lt su

hızır ve ilyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak biliniyor ama sanırım islami değil başka dinlerla anadoluda kaynaşıp ortaya çıkmış bir gün gibi...
özel dua değil de halk arasında gül dikeni ile topraga resim yapılıyor vs. aklıma bi resim geldi:27:

niyeyse benim de aklıma sanki aynı resim geldi :)

ben de peelingimi paylaşmazsam olur mu olmaaaaaz....şu çok bilmiş bir manken var ya o vermişti yıllar önce yağlı ve karma ciltler için bişey şahin var ya adını hatırlayamadım...balın içine biriki damla limon sıkıp toz şeker koyuyoruz (şekerin mantığı peelinglerdeki kum taneleri gibi ölü deriyi temizlemeye yardımcı olsun) sürüp 20 dk bekliyoruz ve yıkıyoruz..haftalık peeling bu..bal zaten yumuşacık taptaze yapıyor...bazen kızıma da yaparım öyle karşılıklı süzülür otururuz pek keyifli bir etkinlik oluyor :)

Back
X