• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kuzu istemiştin ama sonra nasılsa geçmiş bir haftası tekrar başla demiştim ve sen de kabul edip gelmemişmiydin :20:
Yok izin mizin sen başladın bi kere :19:

Canim beniiiiimm sebiben pek cok pek cok severim.kaptanim yukarida aynen anlattigin gibi oldu.sonra bu hafta bizim baska bir sehre tayinimiz cikti..ben de twkrar izin istemistim.sen yogunluktan okuyamadin galiba.beni ne kadar cok seviyorsun da bir yere gondermek istemiyorsun caniiimmm:)))

herkese iyi haftasonlari :))))
dun iftarda yediklerim
bir tabak yayla corbasi
uc kasik taze fasulye
uc kasik pilav
bir cay tabagi irmik helvasi
uc adet minik baklava
bir karper peynir azicik ekmek

sahurda yediklerim
iki portakal
biraz ekmek peynir
uc catal kuymak

iftari bilmiyorum

bu aralar kitap yok bos oldukca dua kitabini karistiriyorum.kendime ufak bir ajanda buldum.namaz sonrasi dualar kabir dualari uc aylar tesbihleri gibi okudugum seyleri bir araya topliycam Insallah.sporda gelen gidene ikram icin ayaktayim o sayilirmi bilmem.

Canim beniiiiimm sebiben pek cok pek cok severim.kaptanim yukarida aynen anlattigin gibi oldu.sonra bu hafta bizim baska bir sehre tayinimiz cikti..ben de twkrar izin istemistim.sen yogunluktan okuyamadin galiba.beni ne kadar cok seviyorsun da bir yere gondermek istemiyorsun caniiimmm:)))

bende gitme diycem ama tasinma telasi cocuklar hepsine birden kosusturup bide buraya vakit ayiramazsin diye bisey demiyorum.yoksa ne kadar beni gecmis olsanda bende seni seviyorum canimcim :)))))

Havayı güzel gordunuz attınız kendinizi sokaklara dimiiiii??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anneme gittim kayra evde cok sikildi sunnet onu yipratti gotmeliydiniz Allahim cok mutluyum gunesi tekrar yuzumde hissettim diyince cok duygulandim

Oglen 2 tabak dugun corbasi ikindi anne ile biskuitler falan abartmamak sartiyla aksam ispanak ve yogurt...

Yarin yuruyuse gitmek icin sabirsizlaniyorun...

Hmmmm

evet görmemişim bunu ben.. Eeee nete giremicekmisin bi süre bunun içinmi izin istiyosun ?

Simdiiiii bugün benim serbest günüm :)

Kahvaltiyi hafif geçiştiricem ki öğleden sonra güne gideyim tika basa yiyeyim :) bu arada dün bi takı mağazasına girdim koca bir duvar sadece su yeşili takilardan ibaretti içim gitti ama almadım...bir de su yeşili şifon uçuş uçuş bir tunik gördüm ona da bayıldım su yeşili moda mi bu yıl yoksa algida secicilik mi benim ki?

Kızları kidsmondoya götürdüm dün..bayıldık superdi..ıstanbuldaki arkadaşlar kesinlikle çocukları götürün..çok eğlendiler

Fatmacim mesajını gördüm pc.ye geçince detaylı yazarım inşallah

Herkese iyi pazarlar :)

Siyah beyaz sen istanbuldaydin degil mi.simdi badka bi yere gidiyorsunuz...istediginiz bir yerdi hethalde
Fatmabol annen niye gunesi gordu ben anlamadim:/
Ambu oruc hadi taziye helvasi tamam da ayni zamanda baklava da neyin nesi
Akrep hakkatten sende bisey var
Ozgee sen epeydir netdesin kuzum?
Seldom 2kizla eglenmeye devam anlasilan

mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....

Siyah beyaz sen istanbuldaydin degil mi.simdi badka bi yere gidiyorsunuz...istediginiz bir yerdi hethalde
Fatmabol annen niye gunesi gordu ben anlamadim:/
Ambu oruc hadi taziye helvasi tamam da ayni zamanda baklava da neyin nesi
Akrep hakkatten sende bisey var
Ozgee sen epeydir netdesin kuzum?
Seldom 2kizla eglenmeye devam anlasilan

Hedefcim kayra anneanneye gitmek istedi cocuk evden cikinca mutluluktan ne yapicagini sasirdi...annem degil canim kayra 1 hafta boyunca disari cikmadi hep yatti gunesi gorunce cigliklar atti..bende evde yatalak ilan insanlari dusunup duygulandim halimize cok sukrettim...

Bugün ne yedim?
Aslında çok da iyi şeyler yemedim. Cıs şeyler de yedim yani :)
Kahvaltı
2 dilim ekmek ( yaklaşık)
Zeytin, peynir
Bi şeyler daha vardı da hatırlamıyorum :( malesef

sonra annemler dışarı çıktı ben evde kaldım . Annemler gelinve saat 2 gibi yine kahvaltı tarzı beslendim
Öğlen
1,5 tane biber kızartması
2-3 dilim ekmek
Bal, tereyağı (işte Cıs besinim) , biraz beyaz peynir, çay

Aksam az yemeyi planlıyorum. Belki de yemekk yemem ama bisey yemezsem kötü olur. Çünkü gece yeme ihtimali doğar. En iyisi hafif yemek ;)

Bi de spor yapıcam inşallah :)

Malum bu ay hedefim yüksek!

Bu hafta da 62leri görsem iyi olur . Yani moralim yerine gelir :)

30 dk spor yaptım :)
Hala bi şey yemedim. Sadece 1 fincan Türk Kahvesi içtim :) hadi hayırlısı ;)

Sabah 45 dk yuruyus yaptim kahvalti gayet guzeldi dayanamayip 5 de bir kahvalti daha yaptim yumurta peynirler zeytin salam vs...hepsini tabagima topladim ve ekstra ikincilerini almadim aksam 1 pkt diet biskui ve ayran ictim hepsi bu kadar bence sulu yemek olmamasi bagirsaklar icin kotu fakat kalori olarak cok oldugunu dusunmuyorum...

Back
X