Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak Silviyacim bizi birakmaya gonlun elvermedi dimi:)))))Bugun tum gun doluydum anca aksam yazabiliyorum kizlar.Bugun Turk bayanlarla bi aradaydik ondan pek sadik kalamadim sozume malesef(Ama yarin devam ins.Ya kizlar ins su liste islerini halledebiliriz cunku bende nasil nereye ekleniyor hic bilmiyorum listeyi hazirlamak konusunda bilgi sahibi oldum biraz Enfurtu'cum sagolsun ama ekleme kismi hic aklimda bile degildi yani bide bu konularda cok ozurluyum.Hadi bakalim Singingcim haftaya beceririz ins.Kimbilir iyi kalpli kaptaimiz Silviyamiz haftayada ugrar belki.Bu arada 14. takimdaki arkadaslarim Domination sizlerinde destegi icin tesekkurler.Nrymn'cim sanada tabi.
slm tarikim gecmis olsun dikkat et kendineMerhaba dun yazamadim kizlar cunku hastalik bizimde kapimiza dayandi malesef.Kendimi pek iyi hissetmiyorum umarim normal bi soguk alginligidir ve ogluma bulasmaz.Simdilik cok opuyorum kizlar.Dominationcum sagol canim bizi yalniz birakmadigin icin.Selamlar
tarikim geçmiş olsun .
mevsimsel yorgunluk vede yoğunluğundan kaynaklanan sıkıntılardır umarım.
üzüldüm gercekten.
domicik tşk.
3 olmak ne demek . bana hiç adil gelmedi .olmıyanları var gösterip liste yapmak.daha önceden ben yokum şu sürelerde deniyordu yada herhangi bir sebeple girememiştir diye düşünülüp tolerans gösteriliyorduki bu doğruydu . ama şimdi 2 kişi yazacak 5 kişi görünecek listede vede derece almış gibi olunacak. gerçekten bu işe emek harcadığım zamanları düşündüm (o zamanlar bu dereceler son derece önemliydi motivasyonum ve katılımcıların motivasyonu acısından)diğer takımlara haksızlık yapıyoruz.
anladim singing ama elinizde olmayan sebeblerden dolayi kaynaklaniyor bunlar bizim kapimiz acik biliyorsun eger gelmek isterseniz tarikm la opuyorumnanaktaneylülce slm.
leah domuz gribi ile uğraşıyordu.
handemi girecekti sanırım sorun çıktı.
şeker cadıda 2 haftadır hiç yok.
tarikim ve ben varız . enfurtu ve silviya geri dönmek üzere ayrıldı.
durum bundan ibarettir.
hakikaten kendi kendine yazmak gibi oluyor.
Singingcim yazmamissin bisey.Nasil gecti bugunun?Iyisindir umarim bende ayni devam zaten gunduz idare ediyorumda aksamlari sapitmazsam iyi iste.Bide bu takim meselesini de acaba birilerine mi danissak yani paylasim alanina mi yazsak.Ya da Puskut'e falan mi sorsak?Yada eger biz bu hafta liste yapmazsak direk diskalifiye olup takim kapanir mi?Aslina bakarsan ben bi tek sen olsan bile yazarim ama ne senin motivasyonun olur ne benim biliyorum ama o kadar kotu ediyo ki takimin kapanmasi fikri.Zaten kafamin karisikligi yazima da yansiyo biliyorum.Umarim en iyi sekilde sonuclanir takimin sonu.