Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooh ne ala memelekt gece yazışın yazışın.gündüzde heç bişey yazmayın...
gece kuşları siziiiiii.....kız mardin cadısı nerdesin?
merhabalr kızlar.silviş ben artık döndüm canım.zaten listede vede analiz raporunda adımı göremeyince üzülmüştüm.ama neyse ki geçici bi duruummuş.
singincim canım selam hayatım nasılsın iyisindir umarım nerde kaldın ..artık 14 .takımla ortak paylaşım yapıyoruz onlar bize yazıyo biz onlara yazıyoz öle ysani ...çook öpüyom canım bby...
çok yorgunum kızlar.belimde ağrıyo acaip.daha 14. takımlada tanışamadım gidip ama artık en kısa zamanda tanışırım.hepinizi öptüm şimidlik iyi geceler...
2.TAKIM **121.Etap **
singing kettle ( 72.0/72.0/0.0/0.00%)
Silviya ( 72.1/72.1/0.0/0.00%)
megilara (62.5/62.2/0.3/0.48%)
nalansu09 ( 76.0/75.5//0.5//0.66%)
LEAH ( 86.4/85.5/0.9/1.04 %)
sheker_cadi ( 73.0/75.0/-2.0/-2.74%) (kilo farkı tartı değişikliğindendir.eski tartı bozulmuştur)
EN-FUR-TU (70.9///%) eski üye geri döndü.
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 512.9/442.3//%)
çok yorgunum kızlar.belimde ağrıyo acaip.daha 14. takımlada tanışamadım gidip ama artık en kısa zamanda tanışırım.hepinizi öptüm şimidlik iyi geceler...
maşallah kızlar iyi gidiyonuz..
bizim takım bu hafta gram vermedi herhalddeemafoldumben
geçmiş olsun.ben 14. takımdan emoş.1.73 boy 1973 dogumluyum..
tanışırız canımopuyorumnanaktan
domination hoşgeldin.demek sizdede misafir vardı.bendede misafir vardı ama hala bitmedi.daha 2 aile var çağıracağım...
merhaba bu ortak paylaşım gerçekten çok güzel oldu.sayenizde takımımız dahada şenlendi.
merhaba canım ben 14. takımdan usarem valla geçen gün gelip meraba dedim ama işyerinde bu ara işler yoğun o yüzden iki gündür tekrar uğrama fırsatım olmadı ama bugün buralardayım.senide bekleriz en kısa zamanda takımımıza.
selamlar canlarım.
silviş inşaallah yetişmişimdir.kilo bildirimin yeni yapabildim.çünkü eşim dün modemle uğraşıp durdu.2 aydır yüksek faturalar ödüyoruz.normalde 29 tl tarifemiz ama 2 aydır 55 falan geliyor fatura.kota aşımından dolayı.modem kablosuz ,kardeşim burdayken eşim laptopla kablosuz ,kardeşimde kablolu bağlanıyordu internete.bişey indirmediklerini biliyorum.sanırım 2 bağlantı sonucu kota şişti.acaba dedik birileri hattımıza mı giriyor.şifre falan değiştik.bu konuda bilgisi olan varsa bana yazsın lüften.yani kablosuz modeme kaç pc bağlanır diye...neyse ben hele şükür ayarlarını hallettimde açabildim pc yi.
silviş arkadaşının evine temizliğe gitmişsiniz ayy ne kadar üzüldüm okurken.yazık ya.neden öyle umursamamışlar ki acaba.taşıyıcılar zaten umursamazda,o eşyalara taşınırken kimse yok muymuş başlarında acaba.benmde eşyalarım hataydan buraya gelirken mahvoldu.eşim akıllı,kömür kamyonu bulmuştu taşımak için.bir gün önce yıkattılar kamyonu ama koltuklarım hep simsiyahtı inanın.oyyy ben çok çektim taşımacılardan inanın.o yüzden eve artık bi çöp eşya almıyorum.taa ki ev sahibi olana kadar....tabi ölmez sağ olursam....
mardin cadıdı canım ben regliyim bugünlerde o yüzden iş yapıyom aşkım benm.yoksa bende yapamazdım sanırım oruç olsam.
ben bide 14. takıma bakam geliyom.oğlum uyanana kadar izinliyim.
bize dün 3 aile geldi ama o çocuklar ve annelerini öldürmek itedim ilgilenmiyorlar çocuklarıyla benim başıma atıyolar hep :umursamaz: