- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar malesef diskalife olmusum yaaaa ne yapalim artik canimiz saolsun ne diyim hergün iremiyorum payllasimda bulunamiyorum buralarda sadece evde oturulmadigi icin cok gec aciyorum pc ve ne yazayim gecenin köründe,neyse silvis ne yapalim kismet kusura bakma canim byyyyyyyy
canım cok mutlu olurum aslında dun baya keyfim kactı bu habere cunku uzuldum cok( .. geri doncegim tarihi belirtmem gerekiyo mu ole bi durumda? öleyse eger 17agustosta baslamak üzere izin alıyorum.. tesekkurler anlayısınız için kızlar:))opuyorumnanaktan
günaydın hatunlar, bugün tükanı benden önce açmışsınız ne güzel :) benim kuzenimin yarım düğünü olduğu için bu aralar evde de çok yoğunum belkide yarın hiç paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden rapor vereyim.
16,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı (çavdar ekmekli)
ara:250 ml light süt
öğle: 1 tabak bol sarımsaklı fasülye kavurması
ara:1 büyük nektarin
akşam:2 adet köste
2-3 çatal makarna
ara:yok
4 lt yakın su tükettim herkese kolaylıklar dilerim
kızlar şu son aşamayı yapamadım zaten ben bugün sabahtan ilçeye geldim megi ve silviş kilosunu aynı geçtim şu an saglık ocagındayım ve ölesine bi bakım dedi,m bildirimimiz daha yapılmmş biri toplayıp yollasın acil çıkmm lazım
kuzucum mesajımı aldıysan eger çünkü toplantım var çıkmm lazım lütfen bizim takımın son toplamını yapamadım alıntı yapıp düzeltirsen çookkk sevinirim kimsecikler yok bizden hadi çok öpüyorum seni bby
tamam ben hallediyorum kolay gelsin....
kızLaar. içmden bişeyler yazmak geliyo ama ne yazıcağımı bilmiyorm. dolayısıyla bu mesaj çok saçma oluyor neyse hepinizi sewiyorm.. daha fazla saçmalamadan baaay
günaydınn canlar ..oooo cadımız açmış tükanı bugün kahvaltısınıda yapmış bile e ne diyelim maşallah şekerimizi
evet hanımlar yeni uyandım evdeki herkes daha uyuyor çay ı koydum ocaga bi bakım dedim dün o kadar çok yoruldumki bakanlık müfettş yollamış mardin müdürlügüne bizim grup başkanıda bizi topladı işte hazırlıklı olun falan filan tabi ben lay lay lom gidiyomya ..kaç kere gelecekler len teftişe hayret bişey zaten ben bi teftiş daha geçirsem kalp krizinden ölürüm kızzz..köydede insanlar artık hep bahçelerde domates salatalık patates patlıcanlar çıktı tatil dönüşüdü üzüm kavun karpuz çıkar sagolsunlar bizede getiriyorlar 2 kişiyz biz çok fazla oluyor getirmeyin diyoz ama sadece bana degil köydeki diger arkadaşlarada gerçi şimdi kime yok ama ..
ha birde kızlar dün moralim acayip bozuldu ..şimdi benim laptopa çay dökülmüştü hatırladınızmı bende okuldan i tane masa üstü almıştım benimki gelene dek bir haftalıgına sonrageri verdim müdürün felan hep haberi vardı adi herif arkamdan bi sürü laf söylemiş benim yüzüme alın hocam ne olcak sanki 30 tane pc var kimsede kullanmıyor dedi ..neyse geçen gün bu köye gelmiş işte bakmış bi tane pc eksik köydeki ücretli ögretmen arkadaşta bende demiş oda ha ozaman tamam bunlar almasında ( ben oluyorum )ulan pislik bütün bir sene boyunca kızlar bu adam bizim interneti kullandı .meb in internetinden bi yere girilmiyor en fazla msn bizimde net sınırsız paso bizimkinden girdi bi sene boyunca kimbilir neler indirdi haberimiz olmadan bizde ayıp olur diye şifreyi söledik pis adam azmı okey oynadın bide arkamızdan onca laf etmiş sinir oldum o kadar çok üzüldümki anlatamam ama bunun eylülü var gelcek o buraya hocam modemi açrmısınız diye kapımı çalacak ( hergün çalıyodu) bende tabi büyük bir zevkle agzının payını verecem ..neyse kızlar hadi benim çenem düştü yine hepinizi öpüyorum bby
günaydınlar
nalansu boşver canım sıkma canını
herkes kendi kalitesini koyuyor ortaya,sen kendi kaliteni koru tatlım,onunla bir olma
günaydın kızlar... ben daha doğru düzgün kahvlatı yapamdım.yakında kuzenin düğüni var diğer kuzenler yurdışından izne geldiler oldukça kalablaığız bugün onlara gitçez kahvaltıya hep bi arda olaz akşamada piknik var ben hem evde olmicam hemde acaip cozutucam haberiniz olsun.mide fesatı geçrirebilirim sırnaşık şey
canım üüzldüm anlattıklarına.işte herkesin içi dışı bir değilki yüzüne gülüp arkadan neler diyolar.aaaah ah deşme yaramı
hepiniz öpüldünüz.ben bugün bidaha girmeyebilrim.hoşçakalın fıstıklar...
iyi geceler kızlar silvişim sobe datlım ..canlarım yarın gidiyorum ben gittigim yerlerde net var ben tam gaz devam etmeye çalışacam yani elimden geldigi kadar ilk defa uçaga binecem çok korkuyorum ben arkadaşım beni teselli ediyor korkma kızzz aynı gondol gibi ..len ben gondola bindim 3 gün kendime gelemedim napacam bilmiyom valla ..neyse istanbulu ikinci kez fethetmeye geliyom silviş haberiniz olsun darbe haberi fellan gelirse bilinki benden ..ayy aklıma bişe geldi kızlar bi kere ne olmuştu durun size hemen onu anlatım mersinde postaneden eşime midyata para yollıcam adam nusaybine atmış bi güzel kavga ettim düzelttik dediler olmamış gittim bi daha kavga ettim güzellikten anlamıyor neyse
halloldu sonra eşim mersine geldi beraber k krtı lyatırmaya aynı postaneye gittik eşim dışarda bekliyor bende şaka olsun die eger polis gelirse bilki benim yüzümdendir dedim gülüştük neyse içeri girdim 10 dak sonra adamın biri param çalındı die bagırmaya başladı polis geldi içeriside baya kalabalık
baktım bizimki yana yakıla beni arıyor ..gerçekten kavga çıkardım polis geldi sanmış ..neyse kızlar hadi bana iyi yolculuklar ..hepini hakkınızı helal edin hepinizi çook seviyorum ve çook öptüm canlarım bby
Kızlaaar. Kandiliniz mübarek olsun. nalansu sanada hayırlı yolculurlar canm