- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
iyi geceler fıstıklar... biraz önce Dr. Gürkan Kubilay'ın web sitesindne indirdiğim bi slayt gösterisini izledim.indirme sıkıntısı yaşamamanız için içindekileri bir sonraki mesajımda madde madde yazıcam.bir kısmı bildiğimiz şeyler ama ara sıra hatırlamakta fayda var diyorum.
canım çok şükür sandalye biriisnin kafasına düşmemiş veya halıda düşebilirdi amman dikkat.canın sağolsun yine bi sudan geçirisin kaza bela olmasnda dimi a.s.
---------------------------
bugün ne yedim:
kahvaltı: 1 dl yulaflı ekmke, domates salatalık peynir
ara: 1 nektarin
öğle:4 kaşık türlü, 1 kase yoğurt , 1 dl yulaflı ekmek
ara: vanilyalı dondurma ve taze vişne
akşam:5 kaşık türlü
2,5 lt su
1saat açık havada yürüyüş
selam canlarımmm.bugün arkadaştaydım maalesef giremedim sayfamıza.maşaallah bugünde hepiniz uğramışsınız.bi ben gelemedim.mardin cadısıda yok nette.haa bu arada meyram sakın cdlere göz dikme önce ben kaptım.kız mardin cadısı,benm cdlerle sen müşterimi kapmaya çalışiıtyon.seni cadı seni.sorarım ben sana.
ayy kızlar bugün eve bi geldim aşağıdan bi baktım balkona seripte gittiğim yolluklardan biri yok.ilk aklıma gelen halının üstüne düşmesin diye bıraktığım sandalyenin düşüpte birinin başını yarması.çünkü ben 7. katta oturuyom alimallah düşseydi ooo düşünemiyom bile.neyse eve bi geldim sandalye iç kısma düşmüş.kapıcıda görmemiş halımı.ben artık umudu kesmişken sağolsun yan komşum getirdi.meğer düşünce o almış.ama şimdi baştan yıkamam gerek.iş çıktı bana.
şimdi neler yediğimi yazayım dün ve bugün:
07.07 salı ne yedim:
sabah :2-3 dilim sucuk,1 brd. çay
ara :yok
öğle :kısır 2 kase kadar
akşam :güveç pilav
08.07 yediklerim:
sabah :bir dilim börek ve çay
öğle :bir dilm kek,1 dilm poğaça ,yarım krep
akşam :yok
canım çok şükür sandalye biriisnin kafasına düşmemiş veya halıda düşebilirdi amman dikkat.canın sağolsun yine bi sudan geçirisin kaza bela olmasnda dimi a.s.
---------------------------
bugün ne yedim:
kahvaltı: 1 dl yulaflı ekmke, domates salatalık peynir
ara: 1 nektarin
öğle:4 kaşık türlü, 1 kase yoğurt , 1 dl yulaflı ekmek
ara: vanilyalı dondurma ve taze vişne
akşam:5 kaşık türlü
2,5 lt su
1saat açık havada yürüyüş