Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. sınıfta kaldım ben malesef 5 ders bıraktım,pazartesi günüde bi dersaneye yazılmaya gitcem hayırlısıyla:):) Dersane hakkında olumlu görüş bildirenler oldu...ınşallah bu sene verrim çünkü hepsi sayısal ne yapıcam bilmiyorum , dersanesiz olmuyo canlar
Ben Kamu yönetimi 3. sınıftayım bu sene kursa gitmedim ama gecen 2 sene boyunca murat eğitimin kursuna gittim ve cok memnun kaldım sınıfı direk gecmemde buyuk payları var
hangi şubesine gidiorsun muratın canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama 1 sınıf hiçbişe deilmiş yani bn bu sene öle zorlanıorumki anlatamam yani akafayı yicem resmen düşünmekten
arklar bende açık öğretim okumayı düşünüyorum myo bilgisayar bölümü mezunuyum sayısalım iyi değil kamu yönetimi okusam zorlanırmıyım acaba ezberim çok iyi hangi bölümü önerirsiniz