2 senelik sevgilimi anlayamıyorum ben mi çok safım?

Adamdaki problem kızı gerçekten sevmiyor oluşu değil mi yani sizce de?
Ben de oyle düşündüm. Kizin sehrine gelip baska aktiviteler yapmak, vakit gecirmek istemiyor ama kiz onun oldugu yere gelince cinsellik yasanabiliyor. Her ikisi de olsaydi neyse de boyle olunca adam sirf kendi zevki pesinde gibi.

ona çok aşık olduğum için direnemedim. Bir yerden sonra zaten çok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım.
kendime söz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni öptüğünde karşı koyamiyorum.
Lütfen önce kendi kafanızdaki çelişkilerden kurtulun.
Gerçekten istemediğiniz bir birliktelik mi yaşadınız.
Yoksa kafanızdaki tabulara uymadığı için pişman olup kendi mantığınıza uyacak şekilde mi yorumladınız durumu?

Noldu? Verilen cevaplar işinize mi gelmedi?

İşte burada karşı tarafın insafına kendinizi bırakmış oluyorsunuz. Kontrol sizde olmalı. Asla ama asla ne derlerse desinler inanmayın. Siz hala insanların yalan söyleyemeyeceğini düşünüyorsunuz ve hayır diyemiyorsunuz. Karşıdaki kişide karakterli değil, sürekli eve çağırma vs. Kesin biletini. Unutun, derslere odaklanın. Eskiye takılmayın.

Evlenirken de sözler veriliyor o zaman kimsenin boşanmaması gerekiyordu değil mi?

Siz neden ayrilmiyorsunuz onun ayrilmasini bekliyorsunuz?

e yaşamışsınız zaten..
ilki hariç sevişeceğinizi bilerek gitmişsiniz sonuçta.
kendiniz yazmışsınız bahane sundu ben gideyim diye..
söz vermesine gelince sevgi bitebilir sizi sevmeyen biriyle mi evlenmek istiyorsunuz?

Ben hislerimde yanılmam. Bu adam sizi sevmiyor.

Eğer eskiden gelip gidiyorken şu an gelip gitmiyorsa... hal ve hareketlerinde değişiklik varsa üzerine çok da fazla konuşmanın anlamı yok.

O sizi terk etmese bile... sizin onu terk etmeniz gerekecek sonunda

Sizin için üzgünüm. Sanki ayrılmaması için ne gerekirse yapacak bir psikolojideseniz. Bu ruh halinden kendinizi kurtarın.

Sakin ola bu adam ile evlenmeye kalkmayın. Hani olur ya... en büyük hatanız bu olur.

Ben de oyle düşündüm. Kizin sehrine gelip baska aktiviteler yapmak, vakit gecirmek istemiyor ama kiz onun oldugu yere gelince cinsellik yasanabiliyor. Her ikisi de olsaydi neyse de boyle olunca adam sirf kendi zevki pesinde gibi.

kızı sevmiyor artık bence de ama çocuğun şehrinde de vakit geçirilebilir aktivite yapılabilir bir taşla iki kuş olur göstergesi bu değil bence..

Ben kapımda yatana bile inanmıyorum. Bazı kızlarımızin gözünde bu sözlerin hâla nasıl değeri var anlamak mümkün değil
"Ama evlenecegiz demisti" cumlesi gercekten ne kadar klasik. Insanlar nikahlardan dönüyor veya evlenip bir ay icinde ayriliyor. Hicbir seyin garantisi yokken bir söze bu kadar bel bağlamak.

Ee o zaman adam o gün size tecavüz etmiş. Neden şikayet etmediniz veya bunu yapmasına engel olmadınız, sert bir tepki vermediniz veya kafasına bir şeyler vurmadınız? Haydi ilki zorlamaydı diyelim ( değil ama) ya sonraki 14'ü. Onlarda mı zorlamaydı? Gidip üst mercilere şikayet etseydiniz madem. Ayrıca o tam olarak neyin sorumluluğunu alacak? Verdiği sözü tutup sizi birakmayıp evlenmeli o zaman değil mi? Tamam burada haklı olabilirsiniz. Peki siz neden kendi isteğinizle yaşadıklarınızın sorumluluğunu almıyorsunuz? Sadece bir kere yaşasanız bile yaptığınız şeyin arkasında durmanız gerekirken siz toplamda 15 kez olan bir şeyin sorumluluğunu almak istemiyorsunuz gibi. Bu arada sorumluluğu aldım diyorsanız önceki yaşanılanlardan pişmanlık duymamamız lazım, bu sorumluluk almak, yaptığının arkasında durmak oluyor.

Sizin de istediğinizi konunuza açıkça yazmışsınız. Yani iki taraf istemiş ve olmuş. Birtakım tabularınızın ve kendi isteğinizin arasında sıkışıp kalmışsınız şu an.

"Ama evlenecegiz demisti" cumlesi gercekten ne kadar klasik. Insanlar nikahlardan dönüyor veya evlenip bir ay icinde ayriliyor. Hicbir seyin garantisi yokken bir söze bu kadar bel bağlamak.
Bu kendini kandirmaktir. Ortada tecavüz yok rıza var. Madem rızanla yaptın sende bunun sorumlulugunu alacaksın. Pişman olmuş tövbe etmiş kendi bileceği şey. Adamın ailesinin kapısına dayan o zaman bana söz verdi beni alacak diye. Ayrılsalar adam üç güne unutur. Verdiği sözü mü unutmayacak

Bu arada adam cinsellik olmayınca soğumuş, bariz belli. Bu adamla harcadıgın vakte yazık. Ya bu hallerini düzeltsin ( ki sanmıyorum) ya da ayrılıp kurtul böylesinden.

Cinsellik için birlikte surekli eve cagırması da ondan evleniriz diye söz vermesi evleneceği anlamına gelmez millet nikahtan dönüyor.

Umarım en kısa zamanda içinde bulundugunuz kararsızlıktan kurtulup kendınızı için doğru olanı yaparsınız.

kızı sevmiyor artık bence de ama çocuğun şehrinde de vakit geçirilebilir aktivite yapılabilir bir taşla iki kuş olur göstergesi bu değil bence..
Sevdiğiniz insan oturup bu sebeple ağlasa. Pişman olsa... tekrar tekrar buna davet eder misiniz.

Ben etmem.
Tekrar tekrar üzülmesini istemem.

Bu adam bu kızı sevmiyor net.

Yemin edebilirim. Ispatı da tavırlarının değişmiş olması.

1 aylık ayrılıkta arkasına bile bakmamış olmasi.

Bunlar seven adamin yapacağı şeyler değil.

Etrafınızda hiç mi seven adam yok. Tavırlarına bir bakın. Ayrılıkta ne yapıyorlar? Hadi selametle deyip uzaklaşıyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…