Bundan iki sene önce arkadaş ortamında tanışıp hoşlandığım biri oldu ve hayatıma uzuuuun uğraşlar sonunda bir şekilde girdi. Çok zor aldım onu hayatıma çünkü kolay kolay insanlara güvenemiyordum ki zaten kendisi ilk sevgilim. O da bu konuda benim gibiydi. Lay lay lom kafasında biri değildi. Benden çok hoşlandığını düşüncelerimden ve karakterimden çok etkilendigini uzun bir flörtün sonunda söyledi. Ona evet dedikten sonra rüya gibi geçen 4 ayın sonunda birgün beni çok özlediğini derslerden dolayı yanıma gelemediğini söyledi. Evine gittim bende. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruz çünkü. Sürekli o geliyordu. Evinde kaldığım o üç günde hayatımda ilk defa cinsel anlamda birşeyler yaşadım, söylediğine göre onunda ilkiymişim. Engel olmaya çalıştım o gece ama kendisi çok istekliydi ve bir yerden sonra bende ona çok aşık olduğum için direnemedim. Bir yerden sonra zaten çok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım. Sonrasında çok ağladım kendime yakıştıramadım travma gibi oldu bende. Ona uzun uzun sarıldı beni çok sevdiğini bizim evleneceğimizi korkmamam gerektiğini beni asla bırakmayacağını kendi kız kardeşinin de olduğunu söyledi. Herşey o günden sonra değişmeye başladı ama sanki. Ben yurtta kaldığım için yanıma gelse bile birlikte olamıyorduk ben zaten istemiyordum da bunu, vicdanım susmuyordu çünkü. Kendisi yanıma gelmemeye başladı. Bir şekilde hep beni getirtiyordu. Meşgul olduğunu söylüyordu beni görmek istediğini söylüyordu o benim yanıma geldiği zaman kalacak yeri olmadığı için benim gelmem gerektiğini söylüyordu. Kısaca cinsellik yaşamak istediği için bahane uydurup beni getirtiyordu işte. Bende onu duygusal olarak özlediğim için gidiyordum. Giderken de kendime söz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni öptüğünde karşı koyamiyorum. Böyle bir sene geçti bu bir sene için de 15 kere falan birlikte olduk. Seni asla bırakmam diye yemin eden bu kişi 2 ay önce beni sudan çok tartıştığımız için terketti. Söz vermişti sözünde de durmadı. Tabi aldı hevesini gitti kullandı beni diye düşündüm bende. 1 ay ayrı kaldık ve ben dayanamayıp ona mesaj attım çünkü hala seviyordum ve barıştık. Fakat onunla ayrıldığımız o bir ayda Allaha çok dua ettim bir daha evlenene kadar asla zina yapmayacağım diye ve yemin ettim bunun için. Sevgilime de bunu birkaç gün önce kibar bir şekilde söyledim. Benden ayrıldığında yasadiklarimiz için çok pişman oldum ve tövbe ettim dedim. Evine geldiğimde de kendimize engel olamıyoruz o yüzden artık görüşsek bile ben asla senin evinde kalmam dedim. Kendisi de sen bilirsin falan diyor ama birkaç gündür soğuk davranıyor trip atıyor sanki ve konuşunca da sana öyle gelmiş trip atmiyorum diyo. Moralim çok bozuk beni kullanıyor mu sizce ? Ben onunla evlenmek istiyorum . onu seviyorum ama o beni sadece cinsel anlamda seviyor gibi hissediyorum sanki