- 28 Haziran 2010
- 140
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba 2008 nisan ayından beri lazer epilasyon yaptırıyorum.yaptırdıgım yer bır dermotoloji klınıgı ve yapan kısıde dr. Yanlış hatırlamıyorsam Apogee 5500 alex ısınla yapılıyor. 6 seans normal seans ve 6seansta kontrol gıttıkten sonra pakette 5 seansta bedavam vardı hespıne gıttıım ama hala alt bacakta tek tük cıkan ölü tüy üst bacakta artık inceldi diye okumadığını iddia ettiği bayağı tüy koltuk altındada yine cansız çıkan tüyler var.Gittiğim yerde tek cihaz var oda alex yeni çıkan netten araştırdığım kadarıyla daha yüksek dalga boylu nd yag yada dıode lazer yok.bende 3 ayda bır vücut için sankı kuaföre ağdaya gider gibi gidiyorum.Ama benim başka bir sıkıntım var vicut için gittiğim zamanlar çenemde sayabildiğim kadar 5.6 adet simsiyah kıl vardı.Ay iyi gelirçok siyah diyerek ışın tuttu aman Allahım kabus gibi boynuma kadar sakal gibi tüy çıkardım üstelik siyah ve kalın bu sefer mecbur kaldım devam etmeye şimdi biraz azaldı gibiler ama eminim seans arası biraz uzasa kendilerini belli ederler Bu eziyete devam ediyorum bari favori ve yüzde alınsın diye düşünür oldum ama açıkçası makinesi olan bir yere gitmek istiyorum yani alex sonrası incelmiş tüy içinde alternatif makınesı (nd yag -dıode lazer) makıne kullanabilecek bir yer olsun istiyorum Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı memnun kaldığınız.Birde favori kısmıda boyun gibi azıyormu çoğalıyormu yaptıran arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum .
arkadaşim sen hatan ne biliyormusun cilt doktarina yapricaksiniz boyle şeyleri güzel merkezlerine degil cnm
Merhaba bayanlar, 2senedir lazer epilasyon yaptıran biri olarak tecrübelerimi ve nelere dikakt etmeniz gerektiğini yazıp az da olsa sizleri bilgilendirmek istedim.
Ben tüm vücut bölgesine yaptırıyorum.2 sene oldu,bitmeyen bölgeler var.
Öncelikle jelli epilasyon(ipl) sakın yaptırmayın,emin olun bu kalıcı epilasyon değildir, kesinlikle Alexandrite gibi kıl köküne tahrip edecek şekilde nüfuz eden bir epialsyon değildir.
Büyük alanlara yaptırdığınızda (bacaklar genital kollar vs ) rötuş seansı talep edin(epilasyondan yaklaşık 15-20gün sonraki süreç) çünkü muhakkak gözden kaçan alanlar oluyo,o zaman da seansların uzamasına ve daha geç netice alınmasına sebep oluyor.
Kıllarınızı trimmer gibi aletlerle kısaltın öyle gidin,böylece makine kıl köküne daha rahat ulaşacaktır.
%100 bitiş garantili sözlerine asla inanmayın, tüyler yüzde 100 bitmez bu bilimsel değil, kişiye göre yüzde 80-95 oranında biter ve iyiepilasyon yapılmışsa geriye kalan küçük yüzdelik bölüm ise ayva tüyü şekline dönüşmüş olur.
Hormonel bir probleminiz varsa doktorunuza danışmadan yaptırmayın,yoksa verdiğiniz para boşa gidecek,epialsyon bi işe yaramayacaktır.
Sizinle birebir ilgilenen ve kesinlikle 'dermatolog' veya 'estetisyen' olan kişilere yaptırın, 'güzellik uzmanlarına'değil. En az 3 yıllık lazer tecrübesi olmalı. Zaten 2010 yılındaki yasaya göre güzellik merkezlerinde epilasyon yasak!
Yüz bölgesi geç bitebilen bir bölgedir çünkü yüzdeki tüylerin yapısı vücuttakinden farklıdır.Bununla birlikte,kol bölgesi de diğer alanlara göre daha geç bitebilir.
Yüzünüze asla jilet vurmayın,epilasyon yaptırıyorsanız jileti unutun,trimmer veya makasla kısaltarak rahatsızlığınızı giderin,diğerleri kıl kökünü kuvvetlendirir.(tüy dökücü krem-jilet)
Epilasyon yapılan bölgelere özellikle kese-peeling yapmayı ihmal etmeyin. Böylece dökülecek olan kılların dökülme kolaylığını sağlamış olursunuz ve ölü cildi atarsınız.
Eğer genital bölge gibi çok acı çektiğiniz bölgelere yaptırıosanız emla kremi epilasyondan 1.5 saat kadar önce kullanın,hiçbir sakıncası yok, ve önemli ölçüde acıyı azaltıyor.
En ideal seans zamanı adet bitiminizden 1 hafta sonraki zamandır.
aklıma geldikçe yazacağım.. sorularınız varsa cvp.landırabilirim.
arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer mavi ışık bahçelievler 7.caddede çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Kadıköy'de bir yere gidiyorum. Abla kardeş işletiyorlar. arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim 4. seanstayım tüm vücut olarak gidiyorum ve çok memnunum alt bacağım neredeyse bitti diğer bölgelerde de kısmi olarak çıkıyor. Çok anlayışlı ve tatlı bir kadın sahibi. Telefon ve adresini isteyen olursa özelden mesaj atarsanız verebilirim. Epilasyonumu yapan hanım bu konuda 10yıllık klinik ve güzellik merkezlerinden tecrübeli sonrasında kendi yerini açmış.
Kızlar dermartta 4.seansımı tamamladım. O kadar rahatım ki, bir tek kollarımda biraz kaldı. Kontrol seanslarımı da mümkün mertebe kullandım.Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Kızlar dermartta 4.seansımı tamamladım. O kadar rahatım ki, bir tek kollarımda biraz kaldı. Kontrol seanslarımı da mümkün mertebe kullandım.Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
buarada annem de yüzü içingitmişti . yüzünü berbat etti ..çok daha fazla çıktı ve şimdi jelliye başladık işte beraber.şimdi dökülüyolar ama..inş bıtcek kollarım fılan da bıtmedı ayrıca arkadaşlar bılgınız olsun azalma ve ıncelme oldu tabıkı ama yıne çıktılar :79:
anladığım kadarıyla yüz bölgesi yaptırıyorsunuz. Bakın sitelerden araştırın google.da, lazer ep. yapan her yerde lazer ep. yaptıran kişinin rötuş hakkı olduğu yazar.Sizde bu yoksa çok saçma! Ama küçük bölgeler içinse olabilir,genelde rötuş olmuyor gerek duyulmuyor(yüz bölgesi-koltuk altı gibi)
Siz yüz bölgesi mi düşünüyorsunuz? Benim çenede biraz vardı ama daha çok boyun bölgesiydi. Yapan dermatolog doktor 40tl dedi. Normalde çene + boyun bölgesi 70 tl fiyatlarında ama çenede kalın kıllar olmasına rağmen çok fazla yayılmışlık görmedikleri için ,daha çok boyun bölgesişne doğru olduğu için sanrm ,40tl talep etti sadece.
Bahsettiğim yeri görmek tanımak isteyen kişiler varsa özel msg atsın web sitesini söyleyebilirim. Bana dua edeceksiniz bence :) Yani pişman olacağınız,paranızın boşa gideceği bir yer değil. Oradaki ilgi alaka,personelin ciddiyeti, randevu saatinize gösterilen ilgi ,hijyen ,doktorun birebir sizinle görüşmesi ve uygulamayı yapması durumlarını görünce hak vereceksiniz. Karar sizin elbet. Kimse mağdur olmasın,onca para dökülüyor sonuçta.Yazık günah.Ve bir zamanlar kıl tüy derdinden muzdarip olan biri olarak sizleri çok iyi anladığımdam emin olabilrsiniz. :)
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Kadıköy'de bir yere gidiyorum. Abla kardeş işletiyorlar. arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim 4. seanstayım tüm vücut olarak gidiyorum ve çok memnunum alt bacağım neredeyse bitti diğer bölgelerde de kısmi olarak çıkıyor. Çok anlayışlı ve tatlı bir kadın sahibi. Telefon ve adresini isteyen olursa özelden mesaj atarsanız verebilirim. Epilasyonumu yapan hanım bu konuda 10yıllık klinik ve güzellik merkezlerinden tecrübeli sonrasında kendi yerini açmış.
Merhaba! Benim birkaç sorum var :)
-Cilt ve kıl rengin nasıl?
-Ne kadar zamanda etkisini (fark) gördün acaba?
-Bir de alex e mi gittin?
-Son olarak da tüm vücut gittiysen nasıl sonuçlar aldın?
Çok sorduysam kusura bakma lütfen =)
Şimdiden teşekkürleer..
bende yeni başladım lazer epilasyona acısı yüzünden gelmeden önce emla krem kullanıp kullanamayacağımı sormuştum estetisyene. "kullanmanızın bir zararı yok ama kullanmasanız iyi olur çünkü deri üzerinde koyu renk bir tabaka oluştur bu da lazerin kıl köklerini görmekte zorlanmasına neden olur, ayrıca normal kullanımda da deriyi koyulaştırıyor" demişti. hiç kullanmadım ben o kremi, normalde de nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum açıkçası.
merhaba, ben 19 yaşındayım. bacak bölgesi 4 seans yaptırdım %50 oranında azaldı diyebilirim ve 1.5 aydır henüz çıkmadı. ama şöyle bir sorunum var acı eşiğim oldukça yükske olamsına rağmen gözümden yaş gelecek şekilde bir acı hissediyorum yaptırırken. gerçekten dayanamıyorum. 8 seans garantili gittiğim yer. dermatolog ve estetisyen işbirliğiyle yapıyor. acaba bu kadar acıması normal mi? kıllarım kalın ve çok hafif esmerim. annemin de çok fazla acıyor, o 3 seans yaptırdı ve benden daha çok azaldı. o da beyaz tenli tüyleri az ama kalın.
lazer esnasında ortalık böyle yanık kokuyor, soğuk hava üflüyor. cihaz alexandrite midir ne işte ondan. 4.seansta tüylerini jiletlemeden gel görelim öyle yapalım dediler hiç jiletlemedim ve çok kıllı olduğum için %50 oranında kıl vardı tabi, keşke jiletleseydin dediler. daha sonra benim en acılı seansımdı 4.sü. çünkü bronzlaştığım için ayarı yükseltmişler. ve kıllar jiletlenmediği için üstümde yandı. resmini de çektim hatta buraya koysam hepiniz korkar yaptırmaktan vazgeçersiniz. ama 4 gün sonra üstümdeki çizik çizik o kıl yanıkları döküldü şuanda pürüzsüz 1.5 aydır.
ve ben kol için gitmeyi düşünüyorum. yapan doktor yapmamamı tavsiye etti tamamen bitmez çünkü üst kolundaki tüylerin sık ve çok ince dedi. bacaktan daha fazla acır mı? kol çok inatçı diyolar.ve benim gerçekten uzun uzun tüylerim var yaptırmam şart. artık ağda yaptırmaktan sıkıldım herkes anlayıp soruyor ağda mı yaptırıyorsun diye..
Size mesaj atacağım, bence orayla görüşüp kontrol seansında bilgi alın derim.Cevaplar daha tatmin edici olur sizin için.mrb rohy.özel msj atmak istedim ama olmadı istanbulda lazer yaptırdığınız yerin adını mesaj atabilirmisiniz?bende koltuk altım için başlamak istiyorum ama emin olamıyorum sitede çok fazla araştırdım.bi kaç sorum olcaktı birde cevaplarsanız sevinirim. koltuk altı için tam olarak kaç seyans gerekli ve yaklaşık ne kadar zaman alıyor(ay olarak)? farklı makinalar varmış galiba.hangisini önerirsiniz? ilk seyansa gittikten sonra normal şekildemi uzuyo tüyler ve dökülüyo?ben öğretmenim eylülde başlasam yine kısa kollu giyinmem gerekecek hoş bir görüntü olmaz kanısındayım tavsiyeniz nedir?:44: şimdiden teşekkürler...
adını ve adresini yazabilir misin rica etsem, bu arada çevirmenmişsin.. ben de çevirmenlik okuyorum :) mesaj engelim var bana mesaj atarmısın? gerçi mesaj atamayanlara mesaj atılıyor mu onu da bilmiyorum ki :s