Bu kadar tepkili olmanıza gerek yok :)
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım sonuçlarınız iyi çıkar
Sizin durumunuzu bu kadar detaylı bilsem ona göre yorum yapardım. Kimsenin durumu basit ya da hafif değildir , ki onu yaşayan bilir ne denli zor olduğunu. Acı yarıştırmıyoruz burada hani . 1 senedir benim de ne yaşadığımı ne ağrılar sızılarla boğuştuğumu bir ben biliyorum.
Ayrıca çok ön yargılısınız ben internetten 2 yazı okuyarak bu konu hakkında bir yorum yapmadım ki . Sadece sağlık anksiyetesinin internette hastalık araştırmayı tetiklediğinden bahsettim . O kadar cahil değilim hanımefendi . 1 senede a dan z ye tüm bölümlere gidip geldim doktorlarla uzun konuşmalarım oldu . Ayrıca son 10 senedir psikoloji üzerine okumadığım kitap kalmadı diyebilirim .
Psikiyatri yarıda kaldı ama psikoloğa kendi imkanlarımla 16 terapi gittim . Fakat o benim durumumun konuşmayı geçtiğini ilaç tedavisinin daha uygun olduğunu söyleyip psikiyatriye yönlendirdi. Ayrıca okuldan görüştüğüm 2 psikolog arkadaşım var. Bu konuları onlarla da konuşuyorum . Ayrıyeten eniştem doktor çok kez bu konular konuşuldu. Keşke internetteki iki yazıyla laf söyleyecek kadar cahil olsaydım da olayların bu kadar farkında ve içinde olmasaydım.