Iyi aksamlar herkese,
Boyle bi konu actigim icin cok uzgunum.
Yurtdisinda yasiyorum, 2. bebegim dogduktan sonra gelmedim ulkeme.
4 gun once anne ve babami gormeye geldim cocuklarimla, 12 saat yol teptim ucakla.
Misafirligim 3 gun dahi surmedi.
Surekli annemin abuk sabuk terslemeleri, inceden dokundurmalari..
Az once patladim artik yanaklarim
sinirden kipkirmizi..
ogluma yemek koymus, anne bunu yiyemez cok bu alayim dedim,yemesse yemesin iten zorlayan mi var , banane yemezse yemedigi kalir vs bi anda cikisti azarlayarak..
Bende halatlar koptu, son damla oldu belkide..
32 yasina geldim, sen cocuklarimin onunde benimle azarlayarak konusamazsin, geldigim gunden beri susuyorum ama yeter, 2 sene evine gelmedim akli olan anlar zaten bu kiz bnm evime niye gelmiyor diye dusunur.. Tesrif edip evime gelmedin ben sana sevmen icin torun getiriyorum, sen benimle azarlayarak konusamazsin evlatlarimin onunde, sen anneysen bende anneyim diye fena atar yaptim..
Bi taraftan uzuldum cikistigima ama artik bana karsi kullandigi iletisim tarzi canima tak etti.
Hep azarlar gibi, hep can acitici duygudan uzak.
Bana ilismedigi surece asla gidip tartismam, kendi halimdeyimdir.
Biletimi suan alip donsem ailemi esime mahcup etmek istemiyorum, ama bi taraftan da burda uzun kalamayacagimi biliyorum cunku yuz goz oluruz.
En nefret ettigim sey buyuklere saygisizlik ama artik koskoca kadinim bende.
Napicam bilmiyorum.
Bu tavri hali kucuklugumden beri hep sinirimi bozmustur, el guzeli annem etrafa cok iyidir, bize hep duygusuz soguk ozellikle kiz cocuklarini sevmez hic..
Aslinda ben beni sevmedigini sanirdim ama bi oglum bi kizim var, bariz ayiriyor..
Sinirden uzuntuden kipkirmizi oldum of
Boyle bi konu actigim icin cok uzgunum.
Yurtdisinda yasiyorum, 2. bebegim dogduktan sonra gelmedim ulkeme.
4 gun once anne ve babami gormeye geldim cocuklarimla, 12 saat yol teptim ucakla.
Misafirligim 3 gun dahi surmedi.
Surekli annemin abuk sabuk terslemeleri, inceden dokundurmalari..
Az once patladim artik yanaklarim
sinirden kipkirmizi..
ogluma yemek koymus, anne bunu yiyemez cok bu alayim dedim,yemesse yemesin iten zorlayan mi var , banane yemezse yemedigi kalir vs bi anda cikisti azarlayarak..
Bende halatlar koptu, son damla oldu belkide..
32 yasina geldim, sen cocuklarimin onunde benimle azarlayarak konusamazsin, geldigim gunden beri susuyorum ama yeter, 2 sene evine gelmedim akli olan anlar zaten bu kiz bnm evime niye gelmiyor diye dusunur.. Tesrif edip evime gelmedin ben sana sevmen icin torun getiriyorum, sen benimle azarlayarak konusamazsin evlatlarimin onunde, sen anneysen bende anneyim diye fena atar yaptim..
Bi taraftan uzuldum cikistigima ama artik bana karsi kullandigi iletisim tarzi canima tak etti.
Hep azarlar gibi, hep can acitici duygudan uzak.
Bana ilismedigi surece asla gidip tartismam, kendi halimdeyimdir.
Biletimi suan alip donsem ailemi esime mahcup etmek istemiyorum, ama bi taraftan da burda uzun kalamayacagimi biliyorum cunku yuz goz oluruz.
En nefret ettigim sey buyuklere saygisizlik ama artik koskoca kadinim bende.
Napicam bilmiyorum.
Bu tavri hali kucuklugumden beri hep sinirimi bozmustur, el guzeli annem etrafa cok iyidir, bize hep duygusuz soguk ozellikle kiz cocuklarini sevmez hic..
Aslinda ben beni sevmedigini sanirdim ama bi oglum bi kizim var, bariz ayiriyor..
Sinirden uzuntuden kipkirmizi oldum of