• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 sene sonra anne evine misafirlige gelip surekli azarlanmak.. cok uzgunum

Adelka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
3.524
5.586
88
Iyi aksamlar herkese,
Boyle bi konu actigim icin cok uzgunum.
Yurtdisinda yasiyorum, 2. bebegim dogduktan sonra gelmedim ulkeme.
4 gun once anne ve babami gormeye geldim cocuklarimla, 12 saat yol teptim ucakla.
Misafirligim 3 gun dahi surmedi.
Surekli annemin abuk sabuk terslemeleri, inceden dokundurmalari..:KK43:
Az once patladim artik yanaklarim
sinirden kipkirmizi..
ogluma yemek koymus, anne bunu yiyemez cok bu alayim dedim,yemesse yemesin iten zorlayan mi var , banane yemezse yemedigi kalir vs bi anda cikisti azarlayarak..
Bende halatlar koptu, son damla oldu belkide..

32 yasina geldim, sen cocuklarimin onunde benimle azarlayarak konusamazsin, geldigim gunden beri susuyorum ama yeter, 2 sene evine gelmedim akli olan anlar zaten bu kiz bnm evime niye gelmiyor diye dusunur.. Tesrif edip evime gelmedin ben sana sevmen icin torun getiriyorum, sen benimle azarlayarak konusamazsin evlatlarimin onunde, sen anneysen bende anneyim diye fena atar yaptim..:KK43:
Bi taraftan uzuldum cikistigima ama artik bana karsi kullandigi iletisim tarzi canima tak etti.
Hep azarlar gibi, hep can acitici duygudan uzak.
Bana ilismedigi surece asla gidip tartismam, kendi halimdeyimdir.
Biletimi suan alip donsem ailemi esime mahcup etmek istemiyorum, ama bi taraftan da burda uzun kalamayacagimi biliyorum cunku yuz goz oluruz.
En nefret ettigim sey buyuklere saygisizlik ama artik koskoca kadinim bende.
Napicam bilmiyorum.
Bu tavri hali kucuklugumden beri hep sinirimi bozmustur, el guzeli annem etrafa cok iyidir, bize hep duygusuz soguk ozellikle kiz cocuklarini sevmez hic..
Aslinda ben beni sevmedigini sanirdim ama bi oglum bi kizim var, bariz ayiriyor..
Sinirden uzuntuden kipkirmizi oldum of:oops:

Iyi aksamlar herkese,
4 gun once anne ve babami gormeye geldim cocuklarimla, 12 saat yol teptim ucakla.
sinirden kipkirmizi..
ogluma yemek koymus, anne bunu yiyemez cok bu alayim dedim,yemesse yemesin iten zorlayan mi var , banane yemezse yemedigi kalir vs bi anda cikisti azarlayarak..

32 yasina geldim, sen cocuklarimin onunde benimle azarlayarak konusamazsin, geldigim gunden beri susuyorum ama yeter, 2 sene evine gelmedim akli olan anlar zaten bu kiz bnm evime niye gelmiyor diye dusunur.. Tesrif edip evime gelmedin ben sana sevmen icin torun getiriyorum, sen benimle azarlayarak konusamazsin evlatlarimin onunde, sen anneysen bende anneyim diye fena atar yaptim..:KK43:
Bi taraftan uzuldum cikistigima ama artik bana karsi kullandigi iletisim tarzi canima tak etti.
Biletimi suan alip donsem ailemi esime mahcup etmek istemiyorum, ama bi taraftan da burda uzun kalamayacagimi biliyorum cunku yuz goz oluruz.
Napicam bilmiyorum.
Bu tavri hali kucuklugumden beri hep sinirimi bozmustur, el guzeli annem etrafa cok iyidir, bize hep duygusuz soguk ozellikle kiz cocuklarini sevmez hic..
Aslinda ben beni sevmedigini sanirdim ama bi oglum bi kizim var, bariz ayiriyor..
Mutlaka annenin bir sıkıntısı var yoksa niye böyle yapsın.Tabi ki dönmeyin tatilin tadını çıkarın.
Çocuklarınızı alın çıkın gezin tozun.Alışveriş yapın. Memleketin temiz havasını alın gidince Hem annenizi-babanızı hem memleketi özlersiniz.

Ufak tefek şeyler birikince patlama yaşanıyor. Annenizi karşıniza alıp konusun. Icinizdekileri anlatin.. sevginizi anlatin.Kirildiklarinizi anlatin... Uzun süredir gorusmemissiniz Belki size kırgındır ondan böyle davranıyordur. Altinda yatan sebepleri öğrenirsiniz en azından..

Kaç günlüğün e gelmiştiniz?
Çocuklar babasını özledi filan gibi bi bahaneyle birkaç gün sonra dönebilirsiniz.
Belki de anneniz hatasını anlamıştır, konuşmakta fayda var

Esim annemi cok iyi taniyor, gittigin gibi donersin zaten dedi..
Yani annemi taniyan herkes bilir boyle ters biri oldugunu.
Bu kez 2 sene sonra yapmaz dedim yok.. hic degismemis.

Ufak tefek şeyler birikince patlama yaşanıyor. Annenizi karşıniza alıp konusun. Icinizdekileri anlatin.. sevginizi anlatin.Kirildiklarinizi anlatin... Uzun süredir gorusmemissiniz Belki size kırgındır ondan böyle davranıyordur. Altinda yatan sebepleri öğrenirsiniz en azından..

Kac kere denedim.
ilk dedigi sey.. biz iyi ana baba olamadik madem sen ol..ama unutma seninde cocuklarin var, beni elestiriyosun, onlarda seni elestirecek..
Yani bu kafadaki birine ne derseniz deyin kar etmiyor.
Hep abanin altindan sopa gosterir analik hakkinib ardina siginarak

Mutlaka annenin bir sıkıntısı var yoksa niye böyle yapsın.Tabi ki dönmeyin tatilin tadını çıkarın.
Çocuklarınızı alın çıkın gezin tozun.Alışveriş yapın. Memleketin temiz havasını alın gidince Hem annenizi-babanızı hem memleketi özlersiniz.

Ozluyorum hemde nasil.
Ama her geldigimde bin pisman oluyorum.
En iyisi hic gelmemek sanirim.

Iyi aksamlar herkese,
sinirden kipkirmizi..

Napicam bilmiyorum.
Gervekten buna mi takildiniz

Esim annemi cok iyi taniyor, gittigin gibi donersin zaten dedi..
O zaman eşine mahçup olma gibi bir durum söz konusu olamaz.
Madem rahat edemeyeceksin,madem kaldığın süre boyunca hep bu şekilde davranacak annen, o zaman geri dön.
Boşuna gerilmenin,mutsuz olmanın bir anlamı yok.
Kadının huyu buymuş zaten, küçüklüğünden beri böyle olduğunu söylüyorsun.Değişmeyecek.

Sabredin bence 2 çocukla çok zor uzun yolculuk annenizin değil babanızın hatrına kalın Veya ailenizin hatrına
Dönseniz eşiniz bir sürü laf söyleyecek belki bir daha anneniz yalvarsa eşiniz önünüze sürecek bunları
Gerekirse annenize şimdiye kadar giderdim ama eşim bilsin istemiyorjm aramızdaki sürtüşmeyi dersiniz
Gerçekten kırılmakta çok haklısınız

Hiç değilse, torunları hatrına
Anneliğine saygı duysa,
Git valla
Huyunu bilen seni mi kınar sanki?
Haklısın sen. İlla büyük diye her lafa, her harekete eyvallah edilmez, bunu bekleyene de müstehak zaten 2 günlük ziyaret

Çok üzüldüm sizin icin. Böyle anneleri gördükçe şok oluyorum. Benim annem torunun için canını verirmisin diye sorsalar bi sn bile düşünmez eminim. Bizim üstümüze titrer 3 gün görmese canı gider. Eminim ki siz çocuklarınıza annenizin size davrandığı gibi davranmıyosunuz.

Sen bunları dedikten sonra o ne dedi ?
Hiç düzelme oldu mu ?
Olmadıysa bas git ya
Nefret ediyorum sevgisiz insanlardan
Iki seneden sonra kizin gelmiş
Nolur o kahrolası çeneni kapatsan

Ondan sonra hic konusmadik.
Ben cocuklari yikadim uyuttum kendimde yanlarina kivrdim simdi.
Konussak biliyorum diyecegini..
Biz sana yaranamadik kizim, herkesin evladi ailesine hayran bi sen elestirirsin bizi..
Dimi..
Iki seneden sonra kizin gelmis, surekli bi elestiri bi tavir..
Ama tv de sacma sapan bi duygu somurusu gorse gozyaslari sel..
Anlamadim ben bu kadini omrum boyu..

Back