2 sene önce ameliyat oldum ve izlerim cok kötü

aynı kararsızlığı bende tam yaşıyordum ki ... bu yazınız tekrar cesaretimi topladı :)) burdaki bayanlara terapist oldunuz vallahi helal olsun ... umarım bundan sonra yaşamazsınız bi sorun umarım bende hayırlısıyla yaza çıkmadan ameliyatımı olup güzel gelişmelerle burdan seslenirim sizlere... bana göre pozitif düşünmek ve oluşabilcek sorunlara hazırlıklı olup onların doğabileceği ihtimalini az vermek insana en büyük destek olacaktır.. isteyip istememediğimizi bilmelk önemli . pozitif düşünüp herşeyin iyi olcagını ümit etmek dileğiyle herkese sağlıklı günler diliyorum

Koltuk altı derisinin daha ince olduğunu bu yüzden daha kolay iyileştiğini yazıyır bazı yerler. Ama sağlıklı sonuçlara ulaşamıyorum.
Evet haklısınız bazen bi bakıyorum herkesin memnun kaldığı bir doktordan 1 kişi memnun kalmayabiliyor. Tabi bu durum kişinin cilt yapısıyla alakalıdır diye düşünüyorum. Bunun yanında çoğunluğun memnun kalmadığı doktorlar var. Bunlar kk'ya bir kaç üyelik açıp, "ben bu doktordan çok memnun kaldım, çok iyi bir doktor" tarzı yazılar yazıp çıkıyorlar. Tabi bilinçli bir kk üyesi bunun sahte olduğunu hemen anlayabilir. Biz ameliyat olmayı düşünen insanlar, burada ameliyat tecrübelerini paylaşanlara çok şey borçluyuz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
mantıklı bir soru olmus gercekden .... bunu bende bilmiorum gercekden... evet haklısın riskleri cok iyi bilmek lazım yani illahi herkezin beklentileri farklı ....

teşekkür ederim. ben internette koltuk altını hep izsiz ameliyat diye okuyorum. Hatta koltuk altı derisi daha ince olduğu için daha çabuk iyileşir yazıyor. Sırf böle düşündüğüm için taa istanbuldan bir doktor buldum. malum bu ameliyatı herkes yapamıyor. çünkü kamerayla falan giriyorlar, sırf bu yüzden bile ameliyat daha uzun sürüyor. Belki de bu yüzden doktorlar uğraşmak istemiyor. Bunu doktorumla görüşene kadarda netleştiremiycem maalesef.

Hayır,fotoğraf görebilmen için yeterli yorumun var.25 yorumdan sonra fotoğrafları görebiliyorsun..

merhaba bende bayağıdır konunuzu izliyorum aslında bu forumu ÇOOk eskiden beri takip ediyorum sizin ilk ameliyat oldum konunuzu açtığınızı hatırlıyorum ama konu açmak cevap yazmak memem olmadığını kabullenmek biraz zor oldu simdilerde ameliyat düşünüyorum resimlerinizi de izin verirseniz görmek istiyorum.. kabul ederseniz çok sevinirim..

Sanirim senin cevabin bende.koltukalti kesisi ile oldum.coooooookkkkkk memnunum.yedi aylik izleei eklersem daha iyi anlarsiniz.benim cildim yarayi cok iyi iyilestirmedigi icin bu yontemi sectik.birde hipertrofik skar olusma riski en dusuk yer.beni ekle bak fotolarima

ayy çok sağol canım. ekledim seni, kabul ettiğinde bakarım resimlerine. senin doktorun kimdi? nerde, kaça yaptırmıştın?

Canim, kusura bakma cooook uzun zamandir aktif degildim. Benim yara izlerim ameliyatimin 1. gününden bu yana hep mememin tam üstündeydi. 3 sene gect ve yeri hala ayni.

Senin durumun nasil? Izler ne durumda?

Canım nasıl oldu izlerin? Geçtimi? contractubex diye bir krem var onu önermedimi doktor.Bende malesef Ebru Durmuş zedeyim. Benimde karın germe operasyonu oldu ve mahvoldu karnım. Sanki tekerlek yutmuş gibi şiş, birde sanki basamak oluştu gibi. Artık geçmesi için hiçbir ümidim kalmadı. Doktor çok önemli. Kesinlikle araştırmadan asla bıçak altına yatmamalı insan

Canım senin durumuna çok üzüldüm , peki revizyon yapılamıyor mu? Başka doktordan fikir aldın mı , onlar ne diyorlar ?

Canım senin durumuna çok üzüldüm , peki revizyon yapılamıyor mu? Başka doktordan fikir aldın mı , onlar ne diyorlar ?

Ankaraya gittim sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesiyle Haldun Kamburoğlu na. Bu tamamen başından olmaması gereken bir operasyonmuş sizin kiloda ki bir hastayı masaya yatırmak hata dedi. Revizyonla düzeltilemezmiş. En az bi 40 kg vermem gerekiyormuş önce. Ben zaten kilo veremediğim için en azından lipoyla vücudumu şekillendirip düzeltirler mantığıyla gitmiştim Ebru Durmuş a dedim. Siz bu konuyu bilmiyor olabilirsiniz bu çok normal ama onunkonuya hakim bir doktor olarak böyle bir riske ne sizi ne de kendini sokmaması lazımdı dedi.
Yine bir ümit Nejdet Şişman a gittim o da İzmirde. Ebru Durmuş un ismini vermeden muayene oldum. Onun da söylediği doktorunuz bu ameliyatı nasıl kabul etti, siz liposuction grubuna girecek bir hasta değilsiniz. Hele karın germe size hiç olmamalıydı dedi. Herşey için artık çok geçmiş. ((

Şimdi daha da üzüldüm .. yani sırf para için değer mi anlamak zor . Hele doktor gibi etik kurallara dair yemin etmiş insanların bunu yapması çok şaşırtıcı ve üzücü . Bahsettiğiniz doktorun sosyal medya hesabına bakmıştım "beni baştan yarat'la dolu bi haftaya merhaba" gibisinden bi mesajına rast geldim . Açıkcası bana çok itici geldi . Hiç hoş bir yaklaşım değil. Biz sadece estetik yönden ameliyat olduk belki ama aslında alan kaza vs geçirip vücudunun bazı kısımlarında hasar görmüş/deforme oluşmuş kişiler de sık sık estetik cerrahlara başvuruyorlar. Bu anlamda çok ulvi bi meslek bana göre. Ama böyle düşünmesi üzücü. Bazı arkadaşlar hep diyorlar hani birkaç doktora da danışın diye gerçekten haklılar. Tabii size o güveni sağlamış belki o anda sizin yapabileceğiniz birşey yoktu. Meme ameliyatı için ben de tek doktorla görüştüm ve hemen karar verdim. Ameliyat olmaya karar vermek bile başlı başına zor bir olay zaten , maddiyatı dahil etmiyorum Bile içine. Ben bu konularda pek bilgi sahibi değilim o yüzden soruyorum, peki kilo verseniz dahi revizyon yapılamıyor muymuş? Bir de daha sonradan Ebru hanıma gitmişsinizdir sanırım ne dedi size ? Nejdet beyi tanımıyorum ama Haldun hocayı biliyorum Yani en azından burda ona ameliyat olan bir sürü arkadaş tanıyorum .. önemli olan sağlıklı olmanız çok şükür sağlığınızdan birşey kaybetmemişsiniz. Bu olay da yaşanmasaydı çok daha iyi olacaktı ama , maalesef size doktorun dediği gibi biz hasta olarak herşeyi bilemiyoruz ama kendimizi güvenip emanet ettiğimiz doktorun dA bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilerek , kendi çıkarlarını değil bizim çıkarlarımızı düşünerek hareket etmesi lazımdı ..

Merhaba arkadaşlar bende geçen yıl meme büyütme operasyonu olmak istedim. Doğumlardan önce göğüslerimin hacmi yeterli idi emzirme ve sonrasında yavaş yavaş hacimlerini kaybetmeye başladı ve sarktı, silikon taktırıp içleri doldurulmasını istedim . Bunun için bir kaç doktora gittim ve Benim göğüslerime benzeyen tipte hastalara silikon uygulamaları gördüm. Fakat hiç biri içime sinmedi, silikon dolgunluk sağlıyor fakat meme uçları yeteri kadar kalkmıyor bunun için ekstra ikinci bir müdahalenin şart olduğunu söylediler .bazı doktorlarda bikinili fotoğraf gösterdi meme uçlarının yeri belli olmuyordu. Uzun dönemde de memenin silikon üzerinden kayıp tekrar sarkması söz konusu oluyormuş. Son gittiğim doktor ise silikonsuz meme dikleştirme operasyonundan bahsetti. Çok az kişinin yaptığı bu ameliyatın özelliği gençliğinizde göğüs hacminiz yeterli ve dikliğindem memnun iseniz zamanı tersine çevirip göğüsü tekrar şekillendirip tıpkı silikon benzeri bir görünüm elde etmenin mümkün olabileceğini söyledi .bana yaptığı ameliyatları gösterdiğinde inanamadım. Tıpkı silikonlu gibi ama silikonsuz yapılmış bir ameliyat . Sonunda aradığım ameliyatı bulmuştum ve geçen yıl ameliyatımı oldum . Çok memnunum . Göğüslerim şimdi gençliğimdeki hacminde ve dikliğinde.Sütyen takmadan tişört giymek büyük mutluluk.

Neden her tarafa kopyala yapıştır yapıyorsunuz?

Madecassol surseniz duzenli olarak. Cilt yenileyici ozelligi var cunku.

O şişlik ödemden dolayı mı? Neden basamak oluştu ki?
Karından liposuction ile yağ hücreleri çekilince artık kilo alımı o bölgeden değil başka yerlerden oluyo diye bişiyorum
Sizin karnınıza şekil verilmeden mi yapıldı ameliyat, sadece deri fazlalığı içinmiydi?

Neden her tarafa kopyala yapıştır yapıyorsunuz?
Saçma sapan ameliyat olup, insanları yanlış yönlendiren bir çok kimse var. Tüm amacım insanları doğru bilgilendirmek. Benim olduğum ameliyatı m tekniğini. Doğru düzgün kimse bilmiyor. Herkes bilgilensin faydalansın. Siz de haklısınız yanlış konu başlığına yazmışım.

Ameliyatın tekniğini açıklamıyorsunuz ki silikonsuz dikleştirme mi yapıldı ben burdan bunu anlıyorum ki bu Yen'i birşey değil zAten . Bi de yanlış yönlendirme diye birşey olamaz sanki doktorlar hastanın dediğine göre ameliyat ediyormuş gibi yönlendirme yapıyorsunuz. Doktor muayene eder , muayene sonucu dikleştirme gerekli mi değil mi , yada silikon takılacaksa kaç cc silikon takılabilir , kas altı mı daha uygun olur yoksa kas üstü mü vs bunların hepsine doktor karar verir . Biz çok teknik ayrıntıları haliyle bilemiyoruz zAten sizin açıklamanızda da ayrıntılı birşey Yok açıkcası. En iyisi doktoru iyi araştırıp iyi bir doktora kendini emanet etmek . Ve bu arada da tabii bilgilenmek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…