2 sene önce ameliyat oldum ve izlerim cok kötü

Ameliyatın tekniğini açıklamıyorsunuz ki silikonsuz dikleştirme mi yapıldı ben burdan bunu anlıyorum ki bu Yen'i birşey değil zAten . Bi de yanlış yönlendirme diye birşey olamaz sanki doktorlar hastanın dediğine göre ameliyat ediyormuş gibi yönlendirme yapıyorsunuz. Doktor muayene eder , muayene sonucu dikleştirme gerekli mi değil mi , yada silikon takılacaksa kaç cc silikon takılabilir , kas altı mı daha uygun olur yoksa kas üstü mü vs bunların hepsine doktor karar verir . Biz çok teknik ayrıntıları haliyle bilemiyoruz zAten sizin açıklamanızda da ayrıntılı birşey Yok açıkcası. En iyisi doktoru iyi araştırıp iyi bir doktora kendini emanet etmek . Ve bu arada da tabii bilgilenmek .
Meme dikleştirme yöntemi elbette çok var . Bazıları sadece izi soruyor, iz lolipopmuş ters t imiş bunlar farketmez o memeye yeteri dikliği ve Hacmi sağlayamazsanız izin önemi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.silikonla meme dikleştirme elbette yapılıyor ama kiminle konuştuysam silikon sabit kalıyor meme üzerindeki tekrar sarkıyormuş. Bana ne siz kime ameliyat olmuşsanız. Ben bana yazan benim gibi bu operasyonu olmak isteyenlere bilgi veriyorum .

Sakin ol dostum :))) Bu ne sinir stres :))
Ben sakinim de azıcık merak ettin sonrasında bana hala cvp yazmadın diye sağa sola yazmışsın kuzum.. bende merak ta bırakmadım seni inşallah .sevgi ve saygılar:))

Meme dikleştirme yöntemi elbette çok var . Bazıları sadece izi soruyor, iz lolipopmuş ters t imiş bunlar farketmez o memeye yeteri dikliği ve Hacmi sağlayamazsanız izin önemi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.silikonla meme dikleştirme elbette yapılıyor ama kiminle konuştuysam silikon sabit kalıyor meme üzerindeki tekrar sarkıyormuş. Bana ne siz kime ameliyat olmuşsanız. Ben bana yazan benim gibi bu operasyonu olmak isteyenlere bilgi veriyorum .

Neyse banlanmışsınız zaten ama ben yine de yazıcam. Sanki literatüre Yen'i girmiş bi ameliyat tekniği var da sadece siz ve doktorunuz biliyormuş gibi yazıyorsunuz. Valla burda bir sürü dikleştirme+silikon olan yada memesinde yalancı sarkıklık olup dikleştirmeye gerek olmadan sadece silikonla gerekli forma kavuşan taş gibi hatunlar var. Sizin itici ve hangi tekniğin kullanıldığını dahi açıklayamadığınız mesajlara kimsenin ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Zira burdaki herkes gayet iyi araştırmalarını yapıyorlar, gerek doktor araştırması olsun, gerekse yöntem araştırması olsun. Hatta bunlarla yetirmeyip İngilizce kaynaklara da başvuruyoruz . Bilmem anlatabildim mi :KK66:

Merhaba pomelo, ben ameliyat olalı henüz 2 hafta oldu ama söylediğin sorundan muzdaribim, yani dikiş izlerinin yeri fazla yukarıda gibi geliyor. Fotoğrafın varsa bakabilir mirim, ya da ben fotoğraf ekleseydin bakıp karşılaştırma yapabilir misin?

Canim, kusura bakma cooook uzun zamandir aktif degildim. Benim yara izlerim ameliyatimin 1. gününden bu yana hep mememin tam üstündeydi. 3 sene gect ve yeri hala ayni.

Senin durumun nasil? Izler ne durumda?

X