Canim sen memnun degilmisin protezlerinden yani seni rahatsizmi ediyo cok pisman olmus gibisin( bende bazen dusunuyorum olmasaymisim keske diyorum ama aynada kendime bakinca fikrim degisiyo cidden iyice dusunulup olunmasi gereken bi ameliyat ve geri donusu yok ama bazende herseye degiyo:)
Ben bu ameliyatı asla önermiyorum.Kesinlikle pişmanım.2 kere ameliyat oldum.Hala sağ göğsüm sert.Belki 2.ameliyat diye zamanı var ama hiç önermiyorum kimseye.Çok fazka komplikasyon riski var.Oldum bitti değil yani.En kolayı ameliyat bence.Sonrasında gelişebilecek komplikasyonlar sıkıntı.Bir kere olup da mutlu olan mutlaka vardır ama sayısı çok fazla değildir bence.Biraz da şans.Aynaya bakınca tabi ki güzel ama doğal değil.Sütyenler harika duruyor.Dekolteyle 3 ölü 5 yaralı ama sert hala sol göğsüm bu beni rahatsız ediyor.En ufak bir ağrı olsa aklım çıkıyor.sol göğsümde de protez ucu ele geliyor.Bu da çok rastlanabilecek bir koplikasyon yani dr hatası falan değil.Üstüm zayıf ucu katlanma yapıyor,belli oluyor neyse.Ama umrumda değil desem.Diğer göğsüm biraz yumuşasa başka birşey istemiyorum.Düşünüyorum bu memeyle hamile kalsam hiç sanmam ki emzirebileyim.Süt dolan göğüs iyice sertleşiyor.Onu geçtim nasıl mamografi çekilecek.Çok sert.Yani bunu makinanın ezmesi nasıl olacak bilmem? belki 2.si 1 yıl olunca daha yumuşar.Dua ediyorum ama sonuçta asla önermiyorum ben.hele ki benim gibi asimetrik ve biraz da tüberöz meme ise aman derim.Büyük protez de sıkıntı bence.Nispeten orta protezlerde daha az sıkıntı oluyor benim anladığım.Allah kimseye sorun yaşatmasın ama ne kadar çok insan sorun yaşıyor.Bu sebeple de zor iş.Belki bende çok sıkıntı yaşandı.Ama duyuyorum Demet Akalın tam 8 kere olmuş.Ebru Gündeş 3 kere.Niiye bunların dünya parası var.En iyi drlara oluyorlar ama işte göründüğü gibi değil.Allah herkese yardım etsin.Sonuçta olmak isteyenler de illa kötü bişey olacak diye durum yok tabi ki.Ağrı haricinde sorunsuz geçirenler de vara ama şunu kabul edip ameliyat olmak lazım.Komplikasyon riski çok.Sonra hayal kırıklığı yaşamamk lazım.Bunu kabul edip olunursa sorun yok.Allah yardımcımız olsun.