Meme dikleştirme yöntemi elbette çok var . Bazıları sadece izi soruyor, iz lolipopmuş ters t imiş bunlar farketmez o memeye yeteri dikliği ve Hacmi sağlayamazsanız izin önemi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.silikonla meme dikleştirme elbette yapılıyor ama kiminle konuştuysam silikon sabit kalıyor meme üzerindeki tekrar sarkıyormuş. Bana ne siz kime ameliyat olmuşsanız. Ben bana yazan benim gibi bu operasyonu olmak isteyenlere bilgi veriyorum .Ameliyatın tekniğini açıklamıyorsunuz ki silikonsuz dikleştirme mi yapıldı ben burdan bunu anlıyorum ki bu Yen'i birşey değil zAten . Bi de yanlış yönlendirme diye birşey olamaz sanki doktorlar hastanın dediğine göre ameliyat ediyormuş gibi yönlendirme yapıyorsunuz. Doktor muayene eder , muayene sonucu dikleştirme gerekli mi değil mi , yada silikon takılacaksa kaç cc silikon takılabilir , kas altı mı daha uygun olur yoksa kas üstü mü vs bunların hepsine doktor karar verir . Biz çok teknik ayrıntıları haliyle bilemiyoruz zAten sizin açıklamanızda da ayrıntılı birşey Yok açıkcası. En iyisi doktoru iyi araştırıp iyi bir doktora kendini emanet etmek . Ve bu arada da tabii bilgilenmek .
Sanırım sorunuza cvp aldınızAh birde benim yazdığım soruya cevap yazsaydı iyiydi
Sakin ol dostum :))) Bu ne sinir stres :))Sanırım sorunuza cvp aldınız
Ben sakinim de azıcık merak ettin sonrasında bana hala cvp yazmadın diye sağa sola yazmışsın kuzum.. bende merak ta bırakmadım seni inşallah .sevgi ve saygılar:))Sakin ol dostum :))) Bu ne sinir stres :))
Aaa öyle mi gerçektenMadecassol surseniz duzenli olarak. Cilt yenileyici ozelligi var cunku.
Ustteki olu deriyi atiyor. Yanik leke vs.Aaa öyle mi gerçekten
Nerde yaptirabilirim önerin var mı?Ustteki olu deriyi atiyor. Yanik leke vs.
Benim soyledigim eczanede satilan yanik kremi. Sabah aksam duzenli surun inanin ki faydasini gorursunuz.Nerde yaptirabilirim önerin var mı?
Meme dikleştirme yöntemi elbette çok var . Bazıları sadece izi soruyor, iz lolipopmuş ters t imiş bunlar farketmez o memeye yeteri dikliği ve Hacmi sağlayamazsanız izin önemi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.silikonla meme dikleştirme elbette yapılıyor ama kiminle konuştuysam silikon sabit kalıyor meme üzerindeki tekrar sarkıyormuş. Bana ne siz kime ameliyat olmuşsanız. Ben bana yazan benim gibi bu operasyonu olmak isteyenlere bilgi veriyorum .
:)))Ben sakinim de azıcık merak ettin sonrasında bana hala cvp yazmadın diye sağa sola yazmışsın kuzum.. bende merak ta bırakmadım seni inşallah .sevgi ve saygılar:))
Canim, kusura bakma cooook uzun zamandir aktif degildim. Benim yara izlerim ameliyatimin 1. gününden bu yana hep mememin tam üstündeydi. 3 sene gect ve yeri hala ayni.
Senin durumun nasil? Izler ne durumda?