2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ayy evettt gelenlerin çoğu borcam getireecekler kızlarr şimdiden untmayın yani..
zemuszemus

bende hep borcam var:)
daha da alıcam kapaklılardan boy boy :)
yandım getirirlerse:)
aman bardak gelmesinde ne gelirse gelsin:)

wala bende war 3-4 tane ama daha almam kesinlikle ya getirilenlerle beraber yeter çoka gerek yok:roflol: kızlar bende kesinlikle vitrin almıcam, onun yerine konsol diolar sanırım onlardan düşünüorum ama böle klasik bişe değil, bi arkadaşım ewlendi geçen sene onda görmüştüm.. oda yeter dimi tabaklara falan yaaa:uhm:

aslında sinirlerin halaa bozuk annem ne var bunda diyip duruyr ama ben hala sinirliyim sadece nişanlıma yansıtmak istemiyorum bu da çok zor oluyor:(

bzde 2 teflon tencere 2 de tava var 1 de çelik tencere seti.
valla bilmiyrm ki 6 tane daha nie alcakmışık?

İyi akşamlar kızlar
Sanırım bende 2011 yılında evlenecem.:kedi:

yeter yeter kuzum.. wala ya sade we şık olsun ewciklerimizzopuyorumnanaktan

umuyrm pazar gününe kadar sinirimden bişeyler söylemem.
ayrıca davet edilmeyide beklerdim ama sanırım hala dış kapının dış mandalıyım.

İyi akşamlar kızlar
Sanırım bende 2011 yılında evlenecem.:kedi:

iyi akşamlar canım hayırlı olsun.nişanlımısın yoksa sözlü fln mı?

yeter yeter kuzum.. wala ya sade we şık olsun ewciklerimizzopuyorumnanaktan

evet çok abartı şeyler almak istemiyrm sonra birde onları temizlemesi var çalışan bir kadın için zor olur.

birde annem de demez mi olsun sıkma canını gitsinler die.
dalga geçer gibi benle.
üzülmeyim kafama takmayım die söylüyor ama olmuyor.

ii akşamlar cnmm. ozaman aramıza hoşgeldiinn :))) a.s.

Hoşbulduk tatlımopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım hayırlı olsun.nişanlımısın yoksa sözlü fln mı?

evet çok abartı şeyler almak istemiyrm sonra birde onları temizlemesi var çalışan bir kadın için zor olur.

Sözlüyüm canım.Ama sevgilimle kendi aramızda.Geçen pazar benimle evlenmek istediğini söyledi.Ne zaman istemeye gelelim diye sordu.Bakalım 2 yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruzzzzz hayırlısı:kedi:

kızlar çıkıyrm hadi ben akşama girerim yine bye byee
tama cnm görüşürüz ya bide sen neyebukadar sinirlendin ben anlamadım gelince bi anlet bakem yaaa...

Hoşbulduk tatlımopuyorumnanaktan

Sözlüyüm canım.Ama sevgilimle kendi aramızda.Geçen pazar benimle evlenmek istediğini söyledi.Ne zaman istemeye gelelim diye sordu.Bakalım 2 yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruzzzzz hayırlısı:kedi:

ayy hadi hayırlısı bakalımm zemuszemus nezaman gelcekler peki istemeye???

aaaa ne hoşşş hadii yakında söz var nişan var desene baby.. hayırlısı olsun cnmmm

tama cnm görüşürüz ya bide sen neyebukadar sinirlendin ben anlamadım gelince bi anlet bakem yaaa...

ayy hadi hayırlısı bakalımm zemuszemus nezaman gelcekler peki istemeye???

İnş. canım yazarken bile heyecanladım:kedi:
Sevgilimin daha askerliği var.
Nişanı takıp askere gidiyim diyooo
Ama ben askerliği yapsın gelsin öyle istiyorum.Aileler biliyo zaten birlikteliğimizi

aaaa ne hoşşş hadii yakında söz var nişan var desene baby.. hayırlısı olsun cnmmm

Bakalım.Aslında biz 4 yıl sonra falan düşünüyorduk.Askerlik falan var benim okulum var.Sevgilim geçen pazar evlenelim ne zaman istemeye gelelim falan deyince çok şaşırdım.
Sizler nişanlı yada sözlümüsünüz.Çeyiz hazırlıkları yapıyorsunuz sanırımmopuyorumnanaktan

aynı durumdayız canım ben de allah nasip ederse nişanımı yapıyorum askere sonra gidecek ... öyle karar aldık.. ancak diğer nisanda ya da agustosta gidecek bakalım...

magicim yatak örtünü ladın mı canım hani ev kurulurken ilk serilcek olan yatak örtüsü hiç bulamadım ben ...

belki öle daha mutlu olcaktr yaaa şöle gönlü rahat rahat parmağında sewdiceğinin yüzüğü:kedi:

Back