2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ya ben kahwaltı takımı bitane aldım çiçekli falan. ama 2.alcağım geometrik desenli olsun istiorum.. beğendiklerim war netten sizce nasıll kızlar? yada sizin warmı tawsiye etceğiniz?? ilk fotodaki pembe çiçekliyi almıştım 3-4 ay önce..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ilki çiçekli renkli filanmışş ozman bence 3. resim çok zarif duruyorr o olabilir 4. de olabilir ama o da diğeri gibi renkli...

ya ben kahwaltı takımı bitane aldım çiçekli falan. ama 2.alcağım geometrik desenli olsun istiorum.. beğendiklerim war netten sizce nasıll kızlar? yada sizin warmı tawsiye etceğiniz?? ilk fotodaki pembe çiçekliyi almıştım 3-4 ay önce..

canım ben en sondakini beğendim cıvıl cıvıl sabah gözünü açınca renkli renkli.

canım ilki çiçekli renkli filanmışş ozman bence 3. resim çok zarif duruyorr o olabilir 4. de olabilir ama o da diğeri gibi renkli...

canım ben en sondakini beğendim cıvıl cıvıl sabah gözünü açınca renkli renkli.

ewet kızlar ya ilki renkli cıvıl cıvıl diğeri daha bi ağır olsun diorum, karasız kaldım ,
bende sondakinin renklere bayıldım sonbahar14 , ama biyandanda gracen dediği gibi 2-3 arasındayım.. herkesde dioki kahwaltı takımı daha renkli olur :uhm:

canım valla en sondaki çok hoşuma gitti gözümde kaldı laf aramızda bende mi öle bişey alsam ne ama benim kahvaltı takımm var annem hayatta aldırmaz 2. yi:(

kuzum wala ben taktım kafaya yemek takımı kahwaltı takımı hep 2 tane alcam bi tanesi renki diğeri daha ağır olsun istiorum.. ama kahwaltı takımında karasız kaldım . aynen 4.ye bayıldm resmen ama diorumki acaba bu renksizmi olsa 2-3 gibi :uhm: fiyatları 125 ile 150 arası değişio cnm..

hmmm çok pahallı değilmiş ya alabilirim :)
ama aldırmazlar
ya ben pek sevmiyrm öyle şeyleri nie diceksiniz?
benim annem tabak çanak hastası alır alır doymaz yemek takımları kahvaltı takımları bardaklar ona keza.
ama hepsi dolapda bekliyor.
doğru düzgün hiç kullanmadık. sadece evlenirken yeni evime gelenler için yüz aklığı çok pahallı olmayan bişeyler alıcam normalde günlük kullanılıyor onlarda fazla fazla var. o en sonuncuya benim beğendiğime benziyor günlük yemek takımım da.
o yüzden sade düz bişeyler alıp diğerlerini almıcam. çünkü çok eksiğimiz var ancak büyük şeyleri alabilcez ilerde alırım belki tekrar ama anneme söyledim bazılarını bana vericek çünkü hiiiç kullanmadı ki:)

gerçekten cicim napcaksın 2 tane kahvaltı takımını cicim yaa dolaplar almıyor vallaa zemuszemus

hmmm çok pahallı değilmiş ya alabilirim :)
ama aldırmazlar
ya ben pek sevmiyrm öyle şeyleri nie diceksiniz?
benim annem tabak çanak hastası alır alır doymaz yemek takımları kahvaltı takımları bardaklar ona keza.
ama hepsi dolapda bekliyor.
doğru düzgün hiç kullanmadık. sadece evlenirken yeni evime gelenler için yüz aklığı çok pahallı olmayan bişeyler alıcam normalde günlük kullanılıyor onlarda fazla fazla var. o en sonuncuya benim beğendiğime benziyor günlük yemek takımım da.
o yüzden sade düz bişeyler alıp diğerlerini almıcam. çünkü çok eksiğimiz var ancak büyük şeyleri alabilcez ilerde alırım belki tekrar ama anneme söyledim bazılarını bana vericek çünkü hiiiç kullanmadı ki:)

zaten warsa bencede gerek yok cnm almaya.benimde öle olsa almazdım wala..
benim 2şer tane alma sebebimde şu : hani hep herşeyin en güzeli en özeli misafire çıkartılır ya yani en azından ben hep çewremde öle gördüm ben bun istemiorum. benim ewime giren en özel kişi önce benim sewdiğim insandır oyüzden istiorumki en beğendiğim 2 takım olsun biri bizim olsun. genelde hep günlük takımlar 6lı olur yada tek tek rastgele alınır yani bizim ewde öle enazından, ben öle istemiorum. en güzel tabaklarla kurim aşkıma sofra:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm kuşumda aldıkların zaten güzelse gerek yok ama yinede senin tercihin tabi heves ettinse al.
bizde de öyledir kayınvaldem beni istemeye geldiler annem kullanmadığı tabakları bardakları fln çıkardı sonra demiş ne çok tabakları var onların die.

ama birde bu kadar tabağı koymaya yer lazım:) ben vitrin almıcağım için koyacak yerde bulabileceğimi sanmıyrm o yüzden herşeyi azar azar alıyorum. gerçi az alıyrm dediğime bakmayın nişanlımın çeyizinde
75 tane bardak varmış napcam ki ben onları dağıtırım:):)

gerçekten cicim napcaksın 2 tane kahvaltı takımını cicim yaa dolaplar almıyor vallaa zemuszemus

biyandanda onu düşünüorum wala kuzumm ama dayanamıom walakaydirigubbakcemile2 bu takımlar haricinde çok tabak çanak almıcam zaten ordan kurtarır dolaplar belki yerimseniben

kızlar bide yengem hep derki sakın öle çok borcam alma, ew görmesine gelin görmesine gelen konukomşu hep borcam getirio die:roflol:

ayy evettt gelenlerin çoğu borcam getireecekler kızlarr şimdiden untmayın yani..

bende hep borcam var:)
daha da alıcam kapaklılardan boy boy :)
yandım getirirlerse:)
aman bardak gelmesinde ne gelirse gelsin:)

kayınvaldem nişanlıma demiş geçen gün 6 tane teflon tencere alın die.
:) çelikler hariç
restaurant mı işletcez ki dedim:)

Back