2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

bende de davteiye telaşı var kızlar... şuan davetiye listesi yapıyorum .. nişanım yemekli olacağı için 120 kişi rezervasynunu yaptık şimdi teğit almam lazım... off ne zor işmiş yaa... seçmek zorundayom kimi kişililerii off o taraf çok kalabalık yaa biz 35 kişiyiz topu topu... çoluk çocuk dahil ama o taraff 80 ii buluyorr offffmafoldumben

böle davet tarzı olcak yani ölemi grace? oyun falan olcakmı kurtlarını dökebilcenmi yanizemuszemuskaydirigubbakcemile2

canım olacak tabiiii olmazmıı ne öyleee boş boş ... oynucamm inş... müzik filan var canım orkestra var aynı zamanda yaknım dj çalacak bişeyler bakalım

tam kopuş olacak desene:lepi: bol bol foto çekin beklioz onagöreeedelikafadulden

inşşşş:Saruboceq: ya grace benim yine nişanlasım gelio wala yaaa napacazzz:utangac:

magic nasıl bir düğün düşünüyorsun? nikah mı olacak sadece? neler düşünüyorsunuz?

kuzum samsunda nikah antalyda düğün olcak.. oynamadan durmam wala hihoyyyt antalyadki düğün denizkenarında açık bi mekanda olcak çok şık bi er. bide organizsyonla anlaşmayı düşünüorz süslemeler için. gelin masası çok önemli wala benim için çok şık olmalı diorum, bide gelin yolu istioruz mekana girerken böle tüllerle sülü bi yol istioruz. zemuszemus

ayyy bende öyle istiyorum ama bakalım bizim net değil hiçbirşey bende açık mekan istiyorum ama belki bizim nikah olabilir sadece :çok üzgünüm:

şu 2si favorim hatta paylaşim sizinlede...

Eklentiler

• $gelin-masasi-4.jpg
    $gelin-masasi-4.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $yol.jpg
    $yol.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 41
bende çok beğeniorum onuuu :)) gelin yolu olarakta o eklediğim resmin tüllü olanı olcak yani bunda böle tüylü bişe ya... ya olur inş yaa, acaba kaç para organizasyonlar çok deildir inş??

heh bak buldum şöle olcak tüller

Eklentiler

• $yol2.jpg
    $yol2.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 42
wallaa canım istanbulda değişiyor mekana ve bölgeye göre .. isteklerine bağlı değişyor .. hiç araştrmadım detaylı ama kesin samsunda daha uygundur...

ama antalyada olcak bunlar.. samsunda sadece nikah ya, deniz kenarı mekan antalyda olcağı için kesin daha pahalıdır samsuna göre..

masa gerçekten çok güselmiş. ben de bu tür bişey istiyorum. inş zamanı gelince olur. çok hoş duruyo.

Back