2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

kayınvalidelerin baktıı örtümü o örtü kaydirigubbakcemile3
ayy kızlar aynı tarihlerde ewlencez asaı yukarı.. bida ewlendim topii bebek topii cocuum büyyo topii..hep bööle yazar gidermişiz gene beraber :)

ayy kızlar aynı tarihlerde ewlencez asaı yukarı.. bida ewlendim topii bebek topii cocuum büyyo topii..hep bööle yazar gidermişiz gene beraber :)

evettt cicimm herbir şeyimiz aynı olacak bu gidşle ... opuyorumnanaktan

hayyatttaa baktırtmam walaaaa, zaten oda öle bi talepte bulunmazda, olsa bile benim işim olmaz wala. ewet yaa sırasıyla gelin olup gitcezzz kuzummopuyorumnanaktan

ewet grecem antalyda oturcaz inş.. biliomusun benim çocukluktan beri hayalimdi antalyda yaşamak, hep derdim anneme ben büyüynce antalyada iş bulcam çalışcam die, üniversiteye başlarkende mezun olim ilk tercihim antalya olcak atamalarda dedim. wala kısmetmiş yaa:kedi:

canım benimde öyle bir ihtimalim var antalyada ya da izmirde planlıyoruz bizde.. evimizi orda açmayı planlıyorz canım... ama sadece tatil yeri olarak bildğim için nerde yaşanır nasıldır nedir hiç bilmiyorum .. bende atamamı oraya istiyorum bakalım.. bu iki şehirden biri... atanamazsamda orda özel okul ders.. vs çalışıcağım .. istannbulda ev kurmayı düşünmüyoruz..

ya grace bukadar olur yaaa benim 2 şehrim wardır samsun dışında aşık olduğum antalya we izmir kaydirigubbakcemile3 kesinlikle tawsiye ederm antalyayı cnm benm, gittiysen görmüşsündür çok güzel bi şehir... yerleşim alanı olarak sana 2 yer tawsiye ederim. ya Lara yada Konyaaltı.her 2side çok nezih yerlerdir, sonuçta ew alıcaz çoçuklarımız düzgün ortamlarda yetişssin dimi tehlikeden uzak.. biz konyaaltını tercih ettik, çünkü hem merkezi hemde sakin biyer, Lara daha cadde ortamı yani istanbuldanda bilirsin böle çok çıstak çıstak diyim:roflol: ama konyaaltı hem çok güzel hemde daha sakin kuzum benim.. sormak istediğin bişe warsa sor anlatim cnm benim...

valla canımmm senden yardım alırım ozaman ... konyaaltı diyorsun sakin olsun nezih olsun huzurlu olsun... uygun olsun fiyatı... komşu oluruz bakarsın canım opuyorumnanaktan

izmirde olabilir çok istiyorum.... bu iki şehri...

hertürlü yardıma hazırım cnm.... biz ordan alcaz kuzum, yani nişanlımda orayı çok istio çok güzel dio. bende gittim gördüm gerçektende hoş yani, hemen 5-10dk içinde denize gidebilisun hatta yürüme bile gidebiliosun sahile kimi yerlerden..

buarad ii bi tarafıda antalyda ewler öle çok pahalı değil yani tabiki çok pahalısıda war ama ygun fiyatda gayet güzelewler war :)) siz nekadar kadar düşünüosunu kuzum??

vallaa belli değil canım önce kirada olacak büyük ihtimal... ama valla birinin olması çok güzel gerçekten ... ama kafamıza koyduk inşşlahh hep istedğim hayalim gerçekleşecek inş..

inş cnm benim inş herşey gönlünce olur.. nişanlımın bi arkadaşı konyaaltında havuzlu bi sitede 4 odalı bi dairede 600liraya oturuo cnm burada bilgin olsun..

inş cnm benim inş herşey gönlünce olur.. nişanlımın bi arkadaşı konyaaltında havuzlu bi sitede 4 odalı bi dairede 600liraya oturuo cnm buarada bilgin olsun..

bizim bu hayallere çok para lazım çookk, topluca sayısala başlayalım grace:roflol:

sen ne diyorsun kara kara düşünüyorum vallaa para lazım hemde öyle böyle değilmafoldumben

ne iki senesi bacım yaaa..
sıkılırım ben iki sene eşimle 3 ay çıktık sonra evlendik iikide evlenmişim yavrumlannnopuyorumnanaktan

napalım fırsat olsa 1 gün beklmem ama ... ben 3 ay bile beklemem ...

sen ne diyorsun kara kara düşünüyorum vallaa para lazım hemde öyle böyle değilmafoldumben

ya biyere kadar anne babadan maddi destek istemeye yüzün oluo, helede mesleğimi elime almışım para kazanma zamanım gelmişşken hala çeyizimi ailemin yapması çok üzüo beni :((( mafoldumben busene kesin çalışıp kendim bişeler yapmalıyım yaa

aynı durumdayım bitanem çok üzücü.. artık utanıyorum valla... yolumu çizmek istiyorum...

selam kızlar bende geldim aranıza benimde 2 senelik bi ilişkim nişanlı yada sözlü faalanda değilim ama bizim düşüncemizde 2011 gibi gözüküyo çünkü okulu bu sene bitti kasım gibi askere gidicek gelicek iş falan derken anca olur hayırlısıyla bu sene bişe yok ama sene ye yaz nişan düşünüyoruz artık çevremizdeki herkes adını koyun falan diyo ama bu sene nişan yapmak istemiyoruz bakalım ne olcak bana kalsadiil 2 sene 1 gün bile bekleemem hemen evlenirim ama hayat işde öyle istediğimiz herşey olmuyo zaman gerek ve önemli olanda bu zamanı ilişiyi tüketmeden yürütebilmek ahhhh ahhhhhhsenağlama

Back