2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

canım bu kahwaltı takımımı? wala çok şeker yaaa çok beğendimmm...

bende öyle düşünüorum aslında almaya kalkarsam kendimide çok aşmış olurum görünce dayanamıom ama...
yani 400-500 civarı bişi alıp bide günlük alcam dimekkiiii

ya bide tek alsam neyse ama herşeyden çift almayı düşünüorum oyüzden okadar açılamam cnm yaa.. kahwaltı takımı aldım ben schafer markası 125tl werdim kimisi çok wermişin kahwaltlıklar 80 90 ciwarı dio anlamadım wala:uhm: sizce pahalımıki bence normal ama ??

belli mi olurr zuzum neden öyle düşünüyorsun bak azcık kalmış senin allah hayırlı teskerelerini göstersin inşallahh hele bi gelsin sağlıkla huzurla.. turkbayragi

amin canımmm sağlıkla bi gelse...
gelince eğer 1sene beklersek çok kritk olcak bizim için alışverişdi ev yapmak filan birbirmizi boğazlarız kesinzemuszemus

ben günlük yemek takımı olarak düşünüyorum ama kızlar biraz tuzlu fiyatları tane hesabı tek tek satılıyor yani hangisnden alacaksınız yani belki kimisi kase istemez pasta tabağı istemez vs.. fiyatlarını koyuyorum bakın bakalım ama aklım kaldı 2009 koleksiyonu kütahya porslenin..

düz tabak adet:4.99 pasta tabağı
düz tabak adet:9.99 servis tabağı

çukur tabak: adet 6.79
kayık tabak:adet 14.40 küçük
kayık tabak:adet 29.90 büyük

kase adet:6.49
çay fincanı ve tabağı :6 adet :49.99

çok pahalı değil magic evet 80 90 vardır mutlaka beğenmişssin almışssın okdr olur ama pahalı değil normal..

zuzu niye bğazlıyorsun ki ne güzel en zevkli dönemlerrr evinz için uğraşcaksınız...

harbici fiatlar tuzluymuş yaa, 12 kişilik takım ayarlasan fiyat uçuştakaydirigubbakcemile4

ya bide ben tefalden düdüklü alcaktım 680 dedi adam 3gün kendime gelemedim wala :1shok: ya dedim napıo bu düdklü malzeme buluo temizlio yıkıo atıo pişirio yemek sonundada kendini yıkayıp dolabamı kaldırıo dedim, adamın cvbı hanfendi bu en son modell.. ya bi düdüklüye çok para yaa..

benmmde gözümü korkutan küçük ev alteleri kızlarrrrrrrrrr elekrtk süpürgesi ütüsü yok rondosu yok ıvırızıvırı çok tutuyolar ya..mafoldumben

wala bende istemiom aslında ben düdüklüyle yemek yapmaya başlayıncaya kadar bi 10 sene geçer ama annem işte olsun dio.. zaten benimki etobur, kızart köfte et tavuk 3 öğün yer, yani bize düdüklü değilde bol para lazım :roflol:

bende almıcam kullanmam çünkü biliommm
canımm o ne fiyat öyle yaaaa 200e 300e de var düdüklü aynı işi yapıyor sonuçta

ya sorma onlar ayrı bi dert.. küçük parça diolar ama büyük para tutuo..

allahtan yemek yapmayı çok sewerim helede ona yapıncaa bigüzel oluokii:kedi:

en son geldiğinde aşkım pilaw we tawuk dolma yapsana bana çok özledim senin o yemekleirini dedi ayyyy içimin yağları eridi wala kızlarr :utangac::asigim:

oyy maşallahh kuzummmmmmmmmm ne güzelll bir ömür ellerinle yaparsın inşlaallh eşine canımcığım.. opuyorumnanaktan kızlarrrrrr ben çıkıyorum çenem düştüü artık yarına kalsın biraz... gece ilerledi.. iyi geceler tatlı düşler canlarımopuyorumnanaktan

oyy maşallahh kuzummmmmmmmmm ne güzelll bir ömür ellerinle yaparsın inşlaallh eşine canımcığım.. opuyorumnanaktan kızlarrrrrr ben çıkıyorum çenem düştüü artık yarına kalsın biraz... gece ilerledi.. iyi geceler tatlı düşler canlarımopuyorumnanaktan

amin cnmmm inş hepimize nasip olsun... ii geceler kuuzumm Allah rahatlık wersin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back