2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

herkese günaydın kızlar...:dance:
2011 gelinleri hepiniz iyisiniz inş. daha önce demiştim sizlere aile arasında isteme olmadı bizim diye. ama ne olduuu.. olan dün gece oldu:1shok::asigim: :kedi: çok şaşkın ve bir okadarda heyecanlıyım. inanasım gelmiyo hiç. hala rüyadır kesin falan diyorum. dün gece isteme olayı oldu. anneme geçmiş olsuna geldiler ve istediler. vee ortada kahve falan yok. rezalet yaasırnaşık şey şimdi kızlar ben bi konu açtım ordan bana yardımcı olabilirmisinz.inanın beynim durdu sanki.elim ayağıma dolaşıyo. herzaman bi arada oldğm insanlar ama çok heyecanlıyım ben..
hala şaşkınım çok! fikirlerinize ihtiyacım var kızlar.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

hadii hayrlısı olsun canım seninki de farklı olmuş unutamayacağın bir isteme olmuş...

cnm tebrik ederim gerçekten çok enteresan bi isteme olmuş zemuszemus benim isteme olayıda kahwaltı yaparken olmuştu şimdi öncelikle panik yapma sakin ol..

iyim cnm saoll sessiz buralar gece coşuyor bende çıkıcam şimdi gece görüşürz:)

Kizlarrrr masallah size.... bir günde ne kadar cok yazmissiniz hihoyyyt

Ya kizlar ben bisey dicem... Araniza yeni katildim ya... Kim nisanli kim sözlü, kim ne zaman evlenicek / nisanlanicak / sözlenicek.... Hic bilmiyorum... Netcez??? Ismi geciyorum (herkes internetde ismini aciklamak istemez) ama nerde oturdugumuzu, meslegimizi filan paylassak nasil olur? Hani tanisma amacli? Benden önce böyle bir sey yapildiysa banada gösterir misiniz???

Hepinizi yakindan tanimak istiyorum...

hoşgeldin cnm ozaman... a.s.
ben tanıtım kendimi sana... samsunda oturuorum, ingilizce öğretmeniyim, geçen sene ağustosta nişanlandım, önümüzdeki yazada ewlenicem inş:Saruboceq: yakın zamanda nişalancak olanlar war psiqo war 18nde sanırım, graceful war agustos 15te. teker teker gelin olup gidicez inşşşkaydirigubbakcemile2

slm canlarımmmm
benden sonra çosmussunuz
ceyız konusuna hemencık deyıneyım ben bısey almamaya calısıyorum bazen tutamayıp alıncada annem verıyorum
cunku ınsan yaptıkca zamn dahada uzuyo sankı
tabı benım meraklı aşkım bazen tutamayıp alıyo çaycımız ve tost makınamız gıbı
bunun yerıne para bırıktırmeyı planlıyoruz dugunede var nasılsa en erken 2011
dantel falan konularınıannem yapıyo yapma dedıkce bohca bıle vermıycem annem napcak onları merak edıyorum:):)

slm cnm bende 10gündür falan üyeyim.. yani senle henüz tanışamadıka.s.

ya wala bende yapmıorum çeyiz hem sürekli yenisi çıkıo aklım onlarda kalıo aldıktan sonra hemde daha war erken ewde koymaya bile yer yok..
dantel konusunda aynen katılıorum hiç ama hiç hoşlanmıorum we kesinlike kullanmıycamda ama annem saolsun bakıo sadece dantel kakalayamıycak onları böle süslettirio kumaşlarla kaplattırıo falan ama yok yani kullanmam diorum.lmaz:

ooo harika ingilizce ögretmenide varmis aramizda... cok sevindim...

would you please talk to me sometimes in english? so that i can improve my english ??? sırnaşık şey

sen 2011 gelini degilsin o zaman? degil mi? bu arada yas kac sormasi ayip???

allah tamima erdirsin canim a.s.

wala her daldan üyemiz mewcut canım kaydirigubbakcemile2

ewet ben 2010 geliniym inş, ama 2 sene nişanlı kalcaklardanım mafoldumben yaşım 25 canım.. sen anlat kendini biraz?

yasim 23
isletme okuyorum seneye yani mayis 2010da (haziranda olabilir) okulum biticek
yurt disinda yasiyorum
sevdigimle yaklasik 6 senedir birlikteyiz
kendisi yurt icinde yasiyor ))
2500 km var aramizda... cok özlüyorum
ailelerimiz 2,5 seneden beri tanisiyorlar
isteme / söz / nisan / olmadi...
sanirim olmazda...
seneye okulum bitecegi icin 2010 agustosa yetisemeyiz bu yüzden 2011e kaldi evlilik...

kzılarr napıyorsunuzzzz bakalım zemuszemus
iidir fıstık nerelrdesin yaa opuyorumnanaktan

hayırlısı canım merak etme burda zaman çabuk geçio.. bi bakarsın 2011 olmuş. teker teker gelin etcez birbitrimizizemuszemus

amanın tanışmamı yapıyoruz kızlarr.. öencelikle burda olmaktan çok mennunum.. yaşım 24 .. edebiyat öğrtmnliği bitirdim.. istanbulda yaşıyorum... özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum şuan izinliyim... 6 senelik bir ilişkim var... şubatta sözlendim agustosta nişanım var.. düğün galiba 2011 olacak:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…