E
EU3
Ziyaretçi
biz karar veridk magicle ne alırsak koyacağız burası züccayiyeci gibi olacak :) 1-2 senede
hehehe tamda aynı şeyden bahsetmişiz kuzu yaaa :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz karar veridk magicle ne alırsak koyacağız burası züccayiyeci gibi olacak :) 1-2 senede
ahhh ahhhhh şu her akşam telle konuşup kapatması bile artık üzüyor valla... yada bir yere çıkıp eve geri dönünce ayrılması çok zor oluyor sanki onun yanında kalmam lazım gibi geliyor bırakıyormuşum gibi geliyor :kedi::gitme:
ama bu benim cümlemmmmmmm delikafadulden ne güldüm ya nicke baktım ben bunu ne zmn yazmışım diye
çünkü öyle çok diyorumki ayrılıp eve gitmek zor geliyor diye![]()
buzdolabı çmaşır m. falan kız tarafımı alıo sizde kuzu? wala eksik okadar çokkii napcam bilmiom..
geçen dedi ki şurda 1 sene kaldı düğünü alla alaal dedim niye benim haberim yok nasıl bir sene kalıyor dedim halaa söylemedi ama nasıl bir sene kalıyor var bi planı ama daha askere ble gitmedii .. nalamdım valla.. :mymeka:
önce evlilik sonra askerliktyir niyeti belki yada kısadönem falan mı acaba:)) sensiz kalmak istemiyo kuzuuu:1hug::1hug:
geçen dedi ki şurda 1 sene kaldı düğünü alla alaal dedim niye benim haberim yok nasıl bir sene kalıyor dedim halaa söylemedi ama nasıl bir sene kalıyor var bi planı ama daha askere ble gitmedii .. nalamdım valla.. :mymeka:
belli mi olurr zuzum neden öyle düşünüyorsun bak azcık kalmış senin allah hayırlı teskerelerini göstersin inşallahh hele bi gelsin sağlıkla huzurla.. turkbayragi6 ay oldu bnmki gideli 9ayımız kaldı ...
2010 nisanda geliyor keske o yaz olsa düğünümüzama abisinin düğünü olcak sanırım o yaz