2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ayy evet kızlarrr bende istemiyrum kesinliklee o evde ben yaşayacağım eşyalar değil yani... ben biricik kocacığım okdar :kedi::asigim: kesinlikle magicim çok güzel.... ahh hayal ettim birdennn hayal etmesi bile güzel o koltukta film izleyip mısır patlağıııı yemekk :1hug::asigim:

canım nişanıma az kaldı evet ... elbisem dikilior ay sonunda provam var paylaışırım sizinle resim eklerim inş...

twnitesi.jpg

artekm0026b.jpg

off yatak odası süperrr çok güzel uyum sağlamışlar wala:lepi: graceful=bomba zewk

ya wala millet şöle ferah alan olsun ewimizde ya, benimki tembihlioki beni sürekli aman öle cıncık bıncık alma sakın aşkım die hiç sewmio oda öle gereksiz şeyleri şakkıdı
ya wala bi ewlensek barklasak kocişlerimizle uyusak film izlesek gezek tozsak :Saruboceq:

resimlerini merakla beklicem tatlım..heyecan durumları nasıl :jeyyar:

şuan sıfır heyecan valla.. gelsin istiyorum biran önce ...sakinim hatta sıkılıyorum biraz ..

off yatak odası süperrr çok güzel uyum sağlamışlar wala:lepi: graceful=bomba zewk

ya wala millet şöle ferah alan olsun ewimizde ya, benimki tembihlioki beni sürekli aman öle cıncık bıncık alma sakın aşkım die hiç sewmio oda öle gereksiz şeyleri şakkıdı
ya wala bi ewlensek barklasak kocişlerimizle uyusak film izlesek gezek tozsak :Saruboceq:

saol tatlım bence zevklerimiz cok uyuyor... bayıldım bende o yatak odasına çok zevkli...

ayy canım yaa bazen diyorum kii okdr eminimki Allah şaşrıtmasın Allah nazardan saklasın o ev çok güzel olacak ikimiz içinde olunca ... içimden bazen öye bir geliyor ki kendi evimde kocamla olmak... anlatamam sana... :asigim::asigim:

işkence yapmayalım birbirimize kızlar yaaa ben artık engel olmaya çalışıyorum kendime eşya bakmıcam filan diorum :)
ama int de bazen bi dalıom allahhhh kim tutar beni:)

ahhh ahhhhh şu her akşam telle konuşup kapatması bile artık üzüyor valla... yada bir yere çıkıp eve geri dönünce ayrılması çok zor oluyor sanki onun yanında kalmam lazım gibi geliyor bırakıyormuşum gibi geliyor :kedi::gitme:

kuzum benim çok haklısın ewi güzel yapan içinde yaşayanların sewgisidr mutluluğudur zaten, içimizdeki sewgi ewimizide yansıcak emin ol buna yerimseniben

ya hayal ediorumda şöle geceleri yatağıma yattığımda artık onunla olucam,beraber uyucaz uyancaz, bi ewimiz olucak, mutlu olucaz, ewde dokunduğum herşey bize ait olcak, sonra bide bebişşş:CüvCüv:
ya abimler ilk ewlendiğinde diolarki okadar değişik oluosunki sürekli ttlfda konuşmaya alışmışın acaip oluosun, hatta ewde oturuken abim balkona gidip arıomuş napıosun nuray diekaydirigubbakcemile3

işkence yapmayalım birbirimize kızlar yaaa ben artık engel olmaya çalışıyorum kendime eşya bakmıcam filan diorum :)
ama int de bazen bi dalıom allahhhh kim tutar beni:)

aman canım aynen yaa evde pc den baska ilgilencek bşy yok burda sizlerle konuşuyorum kendimi ii hissediyorum:) hepimizz aynı dertte oluncaa.s
inşallah zamanla olacak herşey düşünün bi geçtiğimiz aylarda belki söz,nişan bile yoktu ama şuan ya sözlü ya niişanlıyız ilerdede evliyiz dicez inşallahhihoyyyt
bende eşyalara falan bakıyorum bu ara gelinliklere taktım arşiv yaptım pc.de bide içinden 5 model ayırdım haftasonu nişanlıma göstericem:jeyyar:

ayyyyyy magic şu balkon olayınaaa koptum şuan nasıl gülüyorum bilg. başında görsen.. bende aynı durumu yaşayabilirim vallaa bu kdr uzun süreden sonra :roflol::roflol:

yok be tatlım işkence değil bu aşkkkkın nağmeleri çok şükür ki yanımızdalar hayırlrısyla zamanı gelince olacak.. kadınlar böyle daha derinden yaklaşıyorlar ..

bende bakmayacağım diyorum bi başlıyorum nette gerekli gereksiz ne varsa saatlerce bakınıyorum sanki alacak gibi.. :1rolleyes:

wala zuzum bende kopmuştum ilk duyduğumdaa :roflol: napsın onlarda aynı bizim gibilerdi sonunda kawuşunca bünye kaldırmmaış bisüre :roflol:

aman canım aynen yaa evde pc den baska ilgilencek bşy yok burda sizlerle konuşuyorum kendimi ii hissediyorum:) hepimizz aynı dertte oluncaa.s
inşallah zamanla olacak herşey düşünün bi geçtiğimiz aylarda belki söz,nişan bile yoktu ama şuan ya sözlü ya niişanlıyız ilerdede evliyiz dicez inşallahhihoyyyt
bende eşyalara falan bakıyorum bu ara gelinliklere taktım arşiv yaptım pc.de bide içinden 5 model ayırdım haftasonu nişanlıma göstericem:jeyyar:

hadi hayırlısı cnm benim... ya ama zewkli olmuomu böle bakmak falan wala ben kendimden geçiom çoğu zamansositososito

biz karar veridk magicle ne alırsak koyacağız burası züccayiyeci gibi olacak :) 1-2 senede

benim büyük eşyalar bitti küçük küçük alıncaklar kaldı canım öyle incik gıncık şeyler günlük bardağıydıtepsisiydi..mutfak önlüğüydü falan ..aradan çıktı büyük parçalar çokşükür

ya bende pek bişe yok gracecimm, yemek takımı, kahwaltı takımı, çatalbıçak takımı aldım okadar. düğün işi kalınca dierleirne girmedim bisürü yenii şey çıkıo şimdi alırsam yeni çıkanlarda aklım kalır die bıraktım..

yeni alcaklarım war sırada beğendim şuanda onlarıda aldıkça koycam buraya hırdawatçı olcak buraa :)))

Back