2 Secenek arasinda kaldim, birini elemem icin - bir el atin kizlar :D

ChocoCaramell

Sarhoşum Gelme :D
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
2
0
36
34
Almanya
Merhaba kizlar :hulya:

Yeniyim, acemiyim ona göre olumunekankayizsmile

Umarim bana yardimci olursunuz :)

Erkek Arkadasim boshayallersmile, isterdim ki erkek arkadasim olsun, ama daha olamadi bi türlü.:kedi:
Allah kahretsin ki, bula bula kilometrelerce uzakta olan birini buldum.
Yurtdisinda yasiyorum, yani onunla aramdaki mesafeyi tarif etmek gerekirse, Edirne-Hakkari misali :1shok:
Üniversite Hazirlik Sinifi Ögrencisiyim, yada allahin izniyle olacagim Ahhh Kader opuyorumnanaktan oda ayni bölüm 1. Sinif Ögrencisi.
Neyse, kayit Basvurularimi yapmak icin, gerekli yerlere basvurmaya gitmistim, oda orada asistanlik yapiyormus, basvurulari degerlendirmek adina. Orda tanistik.
Neyse ...
Bayadir görüsüyoruz, yani telefonlasiyoruz, mesaj cekmez, sadece arar, mesajlasmaktan hoslanmiyormus, ayni sekilde ne msn nede facebook kullaniyor, sevmiyormus, yani az önce saydimda 4 ay olmus tanisali, sadece iki defa görüsebildik, bulustuk diyeyim. Ortada bir yerlerde bulustuk, zaman kisitliligi yüzünden, en fazla 2-3 saat konusma firsatimiz oluyordu. O kadar yolu git-gel koca bir gün geciyor.Hem okuyor, hem calisiyor, bi türlü firsat bulamiyoruz bulusmaya, 4 ay icinde 2 defa görüstük, bide mesafede cok fazla. Yani ömrünü okumakla calismakla harcamaya karar vermis belli şakkıdı
Karsi taraftan hala bir cikma teklifi gelmedi. Umutluyum - bekliyorum. :ecrin_bebek:
Zaten sadece iki defa bulustuk, aceleci olmamak lazim, emin adimlarla ilerlemek en iyisi.

En fenasida, bir türlü cözemedim, 2 haftada bir yeni bir cep tel. numarasi kullaniyor.
Yani Irtibatimiz hep kopuyor, anlamadim gitti. Kardesine sormustum (kardesi facebook listemde var), ne gerek var numara degistirmeye diye. Oda bana Telefon Sirketleri ile calistigini söylemisti, yani iki hafta'da bir yeni bir telefon ve yeni bir hat kullaniyor, bi nevi reklam amacli, hani iste efendime söyleyeyim, telefonlarin reklamini yapiyor, elinde gören, ayy ne güzel telefon diyecek, oda iste telefon su marka bu fiyata falan diyecek.Su sirketin abonesiyim falan diyecek. Ne is cikarsa yapiyor, masraflarini kendi karsiliyor.
Hey allahim, numaramida bi kenara yazmiyor ki, her yeni hat actirdiginda, irtibat kopuyor, kardesinede bi türlü face'de denk gelemiyorum,özel mesaj'larida gec cevapliyor, pek fazla girmiyor facebook'a, yeni numarasini verirmisin diyorum, 1 hafta sonra ancak cevap geliyor. Aslinda en mantiklisi numarami kardesine vermek,deki her hat degistirdiginde ver numarayi, ama hem iyi olmaz, ne o öyle dünden hazirim, herzaman kapim acik, numaram hazirda senin icin der gibi, hemde kardesi tekin ayak degil, huylaniyorum cocuktan, isinamadim bi türlü, numaram elinde bulunsun istemiyorum.
Zaten sadece facebook üzerinden taniyorum kardesini, aman ne bilim sevmedim iste.

Neyse, simdi agustos ayinda yanima gelmek istiyormus, islerini ayarlamis ona göre.
Allah kahretsin ki, ee izin vakti, agustos'tada ben yokum, bir ayligina türkiyede olacagim.
Kendi kendime diyorum, ne olcak canim, geri döndükten sonra eylül ayinda bulusuverirsin, ama gel görki korkmaya basladim, ben koca bir ay yokum, kesin o ay icinde yine zirt pirt numarasini degistiricek, ha onu gectim, bir ay konusmazsak, ya beni unutursa ya o ay icinde baska biriyle tanisirsa, yani ortada bende olmayinca, unutur yeni birini bulur diye korkuyorum acikcasi.
Kesin numarasini degistirir gene, biraz gelecege dönmek gerekirse, diyelim döndüm türkiyeden, yine ona ulasmak icin caba göstericem, kardesine ulasmam gerekicek, vesaire vesaire, yine telaslandim, ya olurda kardesinede ulasamazsam. Iste böyle böyle uzuyor korkular.

Öyle iki adimlik uzagimdada degil ki, bi gidip görüseyim, ayri bi devlette kaliyor sanki mübarek:dilcikar:

Iki secenegim var:

1. Ucus tarihini ertelemek, ailece gittigimizden dolayi, mecbur bi yalan uydurmam gerekicek, mesela okulum uzadi, bi isim cikti, siz gidin ben arkanizdan gelicem demem gerek.kötükedihüso
Bu sayede agustosun basinda onunla bulusabilirim. Bulusma firsati cok fazla gecmiyor zaten elime.

2. Git türkiyeye yap tatilini, geri dön, eger kaderinde kismetinde varsa, yeniden irtibat kurulur, en azindan ona ulasmaya caba gösteririm, olursa olur, olmazsa, saglik olsun deyip, avucumu yallamakla yetinirim.
Oda beni hala unutmamissa, hala bulusmak isterse, zaten niyetinin ciddiyetini ortaya koyar.

Ne yapayim ben simdi kizlar, kaldim böyle ortada senağlama

Son düzenleme:
İyide hep neden sen çaba sarf ediyorsun ?
Bırak birazda o senin için çaba sarf ettsin
Unutmasın telefon numaranı bir yere yazsın
Hoş istese yapardı da
Bence sen en iyisi ailenle tatilini yap
Kısmetınde varsa olur olmazsa oo daha kimler çıkar karşına ..

canım bence öncelikle numaranı not alması elinin altında tutması lazım seni istiyorsa seviyorsa böyle olması gerekiyor tamam bir iki defa unuttu diyelim yanlışlıkla hepmi unutuyor yani onun sana ulaşması bulması gerekiyor eğer anlattığın gibi biriyse tekin birine benzemiyor canım yani her zaman karşı taraftan beklenmez ama bir erkeğin daha çok ilgi göstermesi lazım..iyi düşün bence üzülmee ve en önemlisi ona güveniyor ve seviyor ve seviliyormusun en azından bunu hissedebiliyormusun..? :teselli:

o senin yerinde olsaydi tatili tercih ederdi seni ikinci plana atardi.
Neden fedakarlik ediceksinki sevgili bile degilsiniz
Tel olaylarindanda hoslanmadim saglam biri gibi gelmiyor :/
sana karsi ilgisi de yok gibi ....
sen güzelce tatilini yap canim

kesinlikle seven insan numarayı kaydetmezmi ya çok saçma sen nasıl etkilenmiş ona ulaşmaya çabalıyosan onun sana ulaşmasını bekle eğer ulaşmıyosa zaten olmaz bu iş sen git tatilini yap misler gibizemuszemus

sakın fedakarlık yapma delimisin sen belki de kirli işleri var ondan dolayı sürekli numara değiştiriyordur? hemen inanma sakın
ayrıca da eğer cidden o da hoşlansaydı şimdiye kadar bir teklifte bulunurdu bence.
o yüzden git tatilini yap o da arasın dursun ulaşmaya çabalasın sana..

tüm yorumlara katılıorum (!)
sen neden fedakarlık yapıosun ki ? num değişio ve sana hbr vermıo
tamam hadi numaranı biyere yazmasını bırak girer 2 dk kardeşinin faceye;
sana bi msn yazar olur bıter verır numarasını çok enterasn oldu bu
kesınlıkle fedakrlık etme hatta bence bidaha görüşme..
ben olsam öle yapardım çünkü ilgi delisiyim :delphin:

madem sık sık no değiştiriyor ilk yapacağı iş senin numaranı kaydedip sana haber vermeli..
sen keyfine bak..çabalayan o olsun..
git ailenle tatilini yap,isterse arayıp bulur seni,fazla havalara sokmasan iyi edersin..
o olmazsa,niceleri çıkar karşına aceleci olmana gerek yok

sen bır kere kahretsın demeye devam edersen kahreder yaradan..
çok gençsin şimdiden köle olmuşun,soruna gelince,sen onla görüştükten yada çıkarkende ailenle tatıle gelceksın,bulcak adam o zamnda bulur,sen başında dıkılmıceksın,böel düşün rahatla,bulcak adam sen masadan kalkıp tuvalete gidince bile yapar,bulr,sakın erteleme tatılını..sonra bide gelmez senı görmeye,başlarsın senın yüzünden ailemle tatıle gitmedım falan filan..çok gençsınız,bizler yaptık bu hataları,lütfen sizler yapmayın..

sen bır kere kahretsın demeye devam edersen kahreder yaradan..
çok gençsin şimdiden köle olmuşun,soruna gelince,sen onla görüştükten yada çıkarkende ailenle tatıle gelceksın,bulcak adam o zamnda bulur,sen başında dıkılmıceksın,böel düşün rahatla,bulcak adam sen masadan kalkıp tuvalete gidince bile yapar,bulr,sakın erteleme tatılını..sonra bide gelmez senı görmeye,başlarsın senın yüzünden ailemle tatıle gitmedım falan filan..çok gençsınız,bizler yaptık bu hataları,lütfen sizler yapmayın..

bu benimde aklima gelmisti, yani biz bulussak bile agustosun basinda bulusucaz, ee yine agustosun sonuna kadar yokum, yani bulursa o süre icinde yine birini bulabilir.

Telefon numaranıza bile önem vermeyen adam başkasını bulacak diye korkuyorsunuz öyle mi?akannehir
Allahım Allahım ne oluyor bu gençlere böyle?:ecrin_bebek:
Erkeklere kıran mı girdi de benim haberim yok...:delphin:

madem sana değer veriyo bi numaranı bi kenara not edemiyo mu?
numata bu bu kadar mı zor not etmesi?
bırak o biraz çaba harcasın ama madem bu kadar zor görüşüyosun
türkiye tatilini biraz erteleyebilirsin bence

Telefon numaranıza bile önem vermeyen adam başkasını bulacak diye korkuyorsunuz öyle mi?akannehir
Allahım Allahım ne oluyor bu gençlere böyle?:ecrin_bebek:
Erkeklere kıran mı girdi de benim haberim yok...:delphin:

tatlım erkelere kıran girmedide,jenerasyon çok değişti..:)ama yıne yorumum tam 12'den,öptüm seni

telefonu her değiştirmesinde irtibatınızınkopması gerçekten çok saçma
insan sizin numaranızı bi yere not eder..ama adam o kadar önem vermiyo demek ki nasılsa o beni bulur ulaşır diyo
kesinlikle fedakarlık yapıp ağustosu beklemeyin..ailenizle gidin tatilinizi yapın
nasıl alıştırırsanız öyle gider..baştan böyle fedakarlık yapmaya alıştırmayın
niyeti varsa zaten ulaşır size

Değerini bilse şimdi bilirdi...
Herşey bir tarafa, aklını başına devşir!
Telefonunu değiştiği zaman sana haber vermeyen biri için ne diye tatilini erteliyorsun?
Oyuncak olma kimsenin elinde!
:kızgın:

Back