2 saat sonra çıkan silik çizgiler..

Ne güzel süpriz olmuş sana. Allah nasip etmiş. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Yaşımız 27 zatwn kaybedecek vaktimiz yok iyileşme süreci derken 6 ay en az gececek. Herseyi geçtim onun sağlığı herseyden daha önemli benim için. Belki de canı tatlı o yuzden istemiyor. Eşim asker oldugu için sürekli izin alamıyor düzenli ilişki de olmuyor maalesef. Ameliyat tek şart. Onunla güzelce konuşmam psikolojik olarak hazırlamam şart. Darısı başımıza insallah :)

Amin Can'ım inşallah kısa vakitte olur ameliyat ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin.Askerde mi şuan ondan mı ameliyat sıkıntı oluyor

Amin Can'ım inşallah kısa vakitte olur ameliyat ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin.Askerde mi şuan ondan mı ameliyat sıkıntı oluyor
Yok canım Askeri personel yani. Yani nöbetler filan derken olmuyo denk gelmiyo hatta 3 ay şehir dışına çıkabilir işinden dolayı. Bari ameliyat olsa öyle gitse çok iyi olacak. Ağzından bal damlıyor canım inşallah hamile kalırım. İnsallah tüm isteyen kadınlara nasip eder hamileliği

Benim eşim de asker Can'ım.Evde oldugu bir vakite denk getiriverdik hemen uzatmadan.Ameliyatı bir olsa zaten istirahat veriyorlar.Ve askerleri etkiliyormuş genelde bu varikosel.Hep nöbette ayakta benim eşim de

Benim eşim de asker Can'ım.Evde oldugu bir vakite denk getiriverdik hemen uzatmadan.Ameliyatı bir olsa zaten istirahat veriyorlar.Ve askerleri etkiliyormuş genelde bu varikosel.Hep nöbette ayakta benim eşim de
Aaa seninde Eşinde asker demek. Asker eşi olmak çok zor. Evet Dr direk mesleğini sordu eşime askerim deyince normal dedi varikosel genelde asker ve poliste sık olan bi rahatsızlık dedi. Demekki doğruymuş bak sinir stres ayakta kalmak çok etkiliyomuş.

daha dün bi topicte gördüm arkadaş ramazanda regl olduktan sonra tüp bebeğe başlayacaklarmış. aşılama falan hepsini denemişler. ramazanda beklediği regl gelmemiş hamileymiş yani. hem hareketsiz hem sayısı azmış. eşi hacamat ve sülük yaptırmış onda şifa bulduk diyor.

Tedavi önermez o Zaman.Ama eşiniz test yaptırsın vakit kaybı olabiliyor gerçekten.Biz bilmiyorduk hiç böyle çok geç öğrendik o yüzden.
evet ben de düsünüyorum 1-2 ay daha olmazsa hem kendim yine de genel kontrol olmayı hem eşim. adetim hep düzenli kendimde bir sorun olduğunu sanmıyorum pek ama yine de olur mu olur

Daha çok gençsin ilk bebeğimi 29 da kucağıma aldım. İkinciyi 35 te. Aklına geciktim gibi bir düşünce getirme bence.

Aaa ne güzel bak süpriz olmuş. Bizde bugun spermiogram yaptık sonuçlar 2 de çıkıcak bakalım ne dicek Dr. Şimdilik tüp olabilir sadecd dedi moralim bozuldu

Daha çok gençsin ilk bebeğimi 29 da kucağıma aldım. İkinciyi 35 te. Aklına geciktim gibi bir düşünce getirme bence.
Allah analı babalı büyütsün inşallah ama şimdi Dr bu degerle sadece tüp bebek olabilir dedi aklıma ister istemez hiç olmayacak gibi geliyo

Aaa ne güzel bak süpriz olmuş. Bizde bugun spermiogram yaptık sonuçlar 2 de çıkıcak bakalım ne dicek Dr. Şimdilik tüp olabilir sadecd dedi moralim bozuldu
sen moralini bozma tıp öyle gelişti ki imkanın varsa tüp bebek olsun hiç farketmez meleğin gelicek sana umuyorum

Allah analı babalı büyütsün inşallah ama şimdi Dr bu degerle sadece tüp bebek olabilir dedi aklıma ister istemez hiç olmayacak gibi geliyo
Hayırlısı olsun canım. Doktorların olmaz ihtimal yok dediği çok gebe kalan arkadaşlarım var. Çok fazla kafana takmadığın anda bebişin gelir inşallah canım

Hayırlısı olsun canım. Doktorların olmaz ihtimal yok dediği çok gebe kalan arkadaşlarım var. Çok fazla kafana takmadığın anda bebişin gelir inşallah canım
Amin canım insaAllah bigün bende anne olurum karnımın büyüdüğünü görürüm

Ayy insallah canım ya ağzın bal yesin valla. En son çare tüp bebek olur büyük ihtimalle.
ama hacamata karşı değilseniz bir deneyin derim sülük de aynı şekilde. 3lesin hatta eşiniz örneğin 1 ay arayla 3 kez. önceden tıp böyle miymiş atalarımız bu yöntemlerle dertlerine deva bulurlarmıs..

Evet hacamatı duymuştum ama yaşadığımız sehir cok küçük böyle şeyler yapılıyo mu bilmiyorum. Ama eşimin sonuçları biraz önce çıktı ve Allahım A çok şükür iyi çıktı ve çok mutlu oldum

8 yilim bu sekilde herseye umutlanarak gecti.. Kac defa basima geldi test yapildiktan bir saat sonra cok daha belirgin ikinci cizgi ama umutlanma canim benim her seferinde adetle sonuclandi.. Okumadik forum birakmamistim bu sekilde cikip gercekten hamile olanlar oluyordu ama bana denk gelmedi oyuzden ben idrar testlerinden nefret ediyorum.. Insallah Rabbim gonlunuze gore veriri en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…