How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2 saat sonra çıkan silik çizgiler..

8 yilim bu sekilde herseye umutlanarak gecti.. Kac defa basima geldi test yapildiktan bir saat sonra cok daha belirgin ikinci cizgi ama umutlanma canim benim her seferinde adetle sonuclandi.. Okumadik forum birakmamistim bu sekilde cikip gercekten hamile olanlar oluyordu ama bana denk gelmedi oyuzden ben idrar testlerinden nefret ediyorum.. Insallah Rabbim gonlunuze gore veriri en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz..
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Haklısın yani ama umut etmek böylr bişeu olsa gerek. Peki hamile kalabildin mi insallah cocugunun kucagına almışsındır

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Haklısın yani ama umut etmek böylr bişeu olsa gerek. Peki hamile kalabildin mi insallah cocugunun kucagına almışsındır
Tüp bebekle cok sükur hamile kaldim ama daha kucagimza alamadik insallah o gunleride gorebiliriz..

Tüp bebekle cok sükur hamile kaldim ama daha kucagimza alamadik insallah o gunleride gorebiliriz..
Ne güzel Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah. Darısı tüm isteyenlere o zaman :) bize dua eder misin peki. Hamilelerin duası kabul olurmuş.:anneadayı:

Back