Evet canım biliyorum ama insan genede ümit ediyor ne yazık ki. Adetime 2 gün var işin tuaf tarafı her adette göğüs ağrısı yaşardım fakat adetim geldi çattı göğüslerde en ufak agrı yok.Ben de 20 dakikadan sonrası geçersiz diye biliyorum canım. Birkaç gün daha regl olmazsan tekrar test yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca regl in kaç gün gecikince test yapmıştın?
Evet canım biliyorum ama insan genede ümit ediyor ne yazık ki. Adetime 2 gün var işin tuaf tarafı her adette göğüs ağrısı yaşardım fakat adetim geldi çattı göğüslerde en ufak agrı yok.
İnsallah ümitlerim son bulmaz. 10 aydan beri bekliyorum o çift çizgiyi insallah kısa zamanda görürümBelli bir süre sonra çıkıyor o silik çizgiler. Birkaç kez başıma geldi benimde. Bekledikçe oluyor sanırım. Biraz bekleyip tekrar dene yinede istersen
Peki hamile miydin canım sen?Canim benim iki testim.de oyle oldu bekledikten sonra cikti ama tabi herkeson ayni olcak diye bir sart yok forumda okumustum ilk gebeliklerinde sonradan cikip hamile olanlar vardi hakkinda hayirlisi olsun insallah
İnsallah bana kocamannn bir süpriz olur çünkü eşimde varikosel oldugu için birax imkansız gibi duruyor. Sadece adetimin 17.günü iki damla peçeteye kan geldi. Beni şüpheye sokan buydu aslındabu kadar silik çizgilere anlam yüklememek gerek bence hele de uzun zaman sonra çıkmışsa. üzülen bizler oluyoruz maalesef kizaten varsa adet olmayacaksın yoksa da adet olursun birkaç güne ama umarım vardır. çizgiyi gördüm ben de hayalet bir şekilde ama yine de umut bağlama ki bebeğin seninleyse sürpriz olsun
adetin başlangıcından 17. gün mü? döngün kaç günde bir oluyor normalde?İnsallah bana kocamannn bir süpriz olur çünkü eşimde varikosel oldugu için birax imkansız gibi duruyor. Sadece adetimin 17.günü iki damla peçeteye kan geldi. Beni şüpheye sokan buydu aslında
Hayir canim kist cikti kahverengi akintim.ve kasik agrim.vardi testte oyle cikinca kan testi yaptirdim malesef degildimPeki hamile miydin canım sen?
Hımm anladım canım insaAllah tez zamanda Allah nasip eder sana ve tüm isteyenlereHayir canim kist cikti kahverengi akintim.ve kasik agrim.vardi testte oyle cikinca kan testi yaptirdim malesef degildim
Döngüm 28_29 sürüyor fakat ben erken yumurtluyorum çünkü yumurta takibi yaptırdığımda adetimin 9. Günü 21mm di düşün. Adetimin 17. Günü iki damla kan geldi peçeteye sonra devamı olmadı. Zaten hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden şüpheye düştümadetin başlangıcından 17. gün mü? döngün kaç günde bir oluyor normalde?
Ameliyat olsun eşiniz.Zaman kaybetmeyin benceİnsallah bana kocamannn bir süpriz olur çünkü eşimde varikosel oldugu için birax imkansız gibi duruyor. Sadece adetimin 17.günü iki damla peçeteye kan geldi. Beni şüpheye sokan buydu aslında
Yarın randevumuz varikosel 2.4 boyutunda bakalım doktorumuz ameliyat mı diyecek yoksa ilaç tedavi mi bilmiyorum. İkimizde çok istiyoruz bi cocugumuz olsun. Hayırlısı olur inşallahAmeliyat olsun eşiniz.Zaman kaybetmeyin bence
İnsan umutlanıyo ister istemez canım sizin fikirleriniz tecrübelerinizi dikkate alacağım. İnsallah yakın zamanda bebeğime kavuşurum tabi tüm isteyenlerGeçersiz canım. Kendini umutlandırma.. inşaallah en yakın zamanda kavuşursun
ay o zaman olabilir ya ben böyle zamansız lekelerden çok şüpheleniyorumDöngüm 28_29 sürüyor fakat ben erken yumurtluyorum çünkü yumurta takibi yaptırdığımda adetimin 9. Günü 21mm di düşün. Adetimin 17. Günü iki damla kan geldi peçeteye sonra devamı olmadı. Zaten hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden şüpheye düştüm
İnşaallah canımİnsan umutlanıyo ister istemez canım sizin fikirleriniz tecrübelerinizi dikkate alacağım. İnsallah yakın zamanda bebeğime kavuşurum tabi tüm isteyenler
Sebepsiz olanda çok zordur eminim. Genede şükür ki sorun yok insallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine.İnşaallah canımSebepsiz ifertilite sebebi kaygı. Siz ferah olun rabbim verir evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?