2.öğretim hakkında yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay asıl bn sana kıyamam yaa ınss kavusursunuzz canım en yakın zamanda... valla bız bılerek burada kaldık ıyıkede kalmısızz... hele kı ben tek tercıh yaptım yanı seneyı bıle goze almıstım herkess sen manyakmısın o puanla gıdılmezmı bıyere falan fılanlarından bıkmıstım sukur sustular yerlestımde =))

evet iyiki yerleşmişsin yoksa susmazdı kimse, seneye kavuşcaz inşallah, polisokulunda okuyo bitcek seneye:) bizim için gitti yani :)

demin matematiğe laf ettin bende sustum:) ben matematik okuyorum cnm delikafadulden

evet üniv okurken bıraktı gitti deli hazırmeslek diye
seven herkes mutlu olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:) :)
sositososito

evet üniv okurken bıraktı gitti deli hazırmeslek diye
seven herkes mutlu olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:) :)
sositososito
ınss canım ınss... amaa bencede akıllılık etmıss =))

of benım de yenı baslıcak okul yarın tamamen ıns koü ogrencısı sayılacam...

ozaman ne diyelim hayırlı olsun ünivin:) inşallah güzel bi lisans dönemin olur..

inşş yaa... sımdı 4 gozle bu fef.lere formasyon verılcek mı onu beklıyorum ınss olur =)) bıde alesmıs yuksek lısansmıs ugrasmak ıstemıyorum.. valla ınsanı sıkıyolar yaa ALLAH yapanlarn yardımcısı olsun

yok cnm ben hiç bilmem oraları:) benim yakın arkadaşım giresunda fizik okuyoda, myo farklı biyerdedir sanırım. bianda giresun diyince tanıdığımmışsın gibi sevindim:)
gelicem ama biara giresuna inşallah..

ozaman bi tavsiye daha:) formasyonu çoğu kişi küçük illerde alıyo ve devam zorunluluğu olmadan bikaçayda alıyo. sadece sınavlarına gidip yoksa fakültende formasyon almaya falan kalkarsan 2-3dönemde anca alırsın, hiç uğraşma. ben böyle yapmayı düşünüyorum:)

asinaz cnm senin adın naz heralde dimi? böyle yazılar karıştıda isminle hitap ediyim:) evet çok güzelmiş zaten ben karadenize hayranım:)

yook canım ben onu demek ıstemedım.. artık 2. sınıftan ıtıbaren fef.lere formasyon ders olarak verılmesı planlanıyor tam yuruluge gırmedı ama buyuk ıhtımal olcakk(inş)
valla benım ıl buyuk okul verırmı bılmıyorum ama ıns gerek kalmaz mezunken elımde olur belgem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…