• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.öğretim hakkında yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anlaşıldığı üzere merve:) başlığa uygun bi konuşma yapmıyoruz ama neysekaydirigubbakcemile3
cnm sen de tuba dimi:)

aynen =)) ben tubaa.. valla kızmasınlar sonraa baslıgı bosa mesgul ettık dıyee =))

tabi cnm inşallah mezunken olur belgemiz ama o yürürlüğe girene kadar biz mezun oluruz meraketme:)
sen dediğimi yabana atma yinede.. ;)

tamam canım yazdım valla beynımın bı köşesıne amaa google.dan arat bak garantı gıbı konusuyor yök.. hatta verılecegı acıklandı falan yazıyor cogu yerde ama sımdı bırkac konuyla bırlıkte 10 eylule ertelendı bılmıyorum bı hıs var olcak gıbıme gelıyorr umarım da olur =))

inşallah olur. bişey soruyum bilgin vardır umarım, 2010kpss eylüle alındı deniliyo fln ama başvuru diye bişey yok?

=)) sen yınede arastr canm ben oyle duydum... öss yel ılgılenmekten baska sınavlarla baaglantımı kestım valla.. ii geceler =)

kızlar bende çankırı karatekin ünv myo gidiyorum bilgisayar programlama ve ikinci öğretim
Zor olacak gibime geliyo kyk nu kaçırdım
harç paralarından hiç haberim yok yazdıklarınızı okudum inş.herşey yolunda gider
adaşız tubakt başarılar dilerim ;)

saol canım sanada basarılar...kotu olmus kyk yı kacırman...bence harclarıda gecıktırmee kayıtlar baslıyorr yarın cogu unv.nın

kyk yı kaçırmasaydın keşke, baya bi faydası oluyor çünkü. ama çankırıda belediye bursu diye birşey varmı araştır bence. biyerlerden burs alırsan iyi olur senin için cnm.. başarılar.

teşekkür ederim.gerçekten çok kötü oldu şimdi 2.dönem başvurusu için uğraşıyorum bi bilginiz varmı
yer açılabiliyormuş çoğu yedekte bekliyor sırasını ben yedek bile olamıyorum : (

2. öğretim öğrencilerine katkı(harç) kredisi verilmiyor. ben de 2. öğretim biyoloji kazandım bu yıl başvuruda yazıyordu sadece öğrenim kredisi veriliyor.

off sorma bu kadar tahmin etmiodum harç parası 413 ve sene içinde iki taksit değilmi

okuduğunuz bölüme göre değişiyor fiyat mesela fen fakültesinin bir taksiti 640.5 lira malesef..

evet ya benım bolumunde 481 tl(fef) 1 taksıtı.. off off en kotu yanı bu olsa gerek..

Back