Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamam canım yazdım valla beynımın bı köşesıne amaa google.dan arat bak garantı gıbı konusuyor yök.. hatta verılecegı acıklandı falan yazıyor cogu yerde ama sımdı bırkac konuyla bırlıkte 10 eylule ertelendı bılmıyorum bı hıs var olcak gıbıme gelıyorr umarım da olur =))
kızlar bende çankırı karatekin ünv myo gidiyorum bilgisayar programlama ve ikinci öğretim
Zor olacak gibime geliyo kyk nu kaçırdım
harç paralarından hiç haberim yok yazdıklarınızı okudum inş.herşey yolunda gider
adaşız tubakt başarılar dilerim
kyk yı kaçırmasaydın keşke, baya bi faydası oluyor çünkü. ama çankırıda belediye bursu diye birşey varmı araştır bence. biyerlerden burs alırsan iyi olur senin için cnm.. başarılar.
teşekkür ederim.gerçekten çok kötü oldu şimdi 2.dönem başvurusu için uğraşıyorum bi bilginiz varmı
yer açılabiliyormuş çoğu yedekte bekliyor sırasını ben yedek bile olamıyorum : (
2. öğretim öğrencilerine katkı(harç) kredisi verilmiyor. ben de 2. öğretim biyoloji kazandım bu yıl başvuruda yazıyordu sadece öğrenim kredisi veriliyor.