• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.öğretim hakkında yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben de 2.öğretim okudum daha keyfliydi aksam 5 gibi drsler baslar ilk sene 11 civarı biterdi ama senelr gectikce ders saatleri azalmaya baslıo ve o zaman daha da rahat oluosun işte.9 da filan bitio yani

bendee 2. ögretımım... ınss guzel gecer yaa.. gercı harcı yatırıken ıcıme bsy oturdu ama napalım bunada sukurr

ben de 2.öğretimim ama dersler 17:00de başlar falan gibi kuralları yok benim bölümümün, sabah 08:30da derse geldiğim bile oluyoryerimseniben
bazen 13:00de dersim bitiyor, bazen 20:00de bazen 21:00de. ben çok rahatım ve normalöğretim gibi okuyorum tekfarkım harçççççççççç yani haraççççççç:kızgın:
herkese öneririm gazi ünivdeyim ve kampüs hayatından geri kalmıyorumsositososito

benım de acıklanmıs saatler 17.de baslayıp en gec 22 de bıtıyo o da 2 guncuk napalım zevkını cıkartmaya calıscam...

Ben de 2. öğretimim ve bu yılki harcım örgün eğitimlerle aynı olacak
Çok mutluyum bu yüzden.
Merak edenler için nedeni; eğer bölümüzünde (yani 2. öğretim, örneğin gıda bölümü) veya sınıfınızda %10'luk (ders notları) dilim içine girerseniz harç paranız düşüyor.

canım yaa belkı seyıde bılrsın 2. ögretımler ne gıbı durumda 1. ogretıme gecebılır.. ya da oyle bır sey varmı??? var dıye duymustum ama tam bılmıyorum

Kendi okulunda böyle bir uygulamanın olduğunu sanmıyorum ama şayet yatay geçişle başka bir üniversiteye geçmek istersen böyle bir hakkın olabilir. Bunu da o üniversitenin yatay geçişle ilgili uygulamalarının yazılı olduğu belgede bulabilirsin ;)
Seninki fakülte miydi?

cnm ben cvp veriyim yerimseniben
1.öğretime geçiş diye bir şey yok, sadece onların harç parasıyla aynı ödüyebiliyorsun, onun içinde %10luk dilime girmen lazım, bu da genelde 3.00ortalama ve üzerine denk gelir, tabiki diğer arkadaşlarına bağlı ama genelde böyle olur. sen hangi üniv ve bölümdesin?

Ayrıca örgün eğitime geçsen de geçmesen de harç paranı değiştirmiyorlar, ancak derslerinde çok başarılı olursan paran düşebiliyor.

asinaz sen hangi bölümdesin? buarada tebrikler harçtan yırtmışsınsositososito

evet canım turk dılı ve edb. ıns olurr olmazsada ne yapalım böylesı kısmetmıs :P gercı harcı yatırrken ellerım tıttredı ama bunada sukur

kocaelı unv buarada canım... neyse bende de o tıp yok yuzde 10luk falan gıreyım :D ben boylee koca koca harclara devam kesın =))

evet canım turk dılı ve edb. ıns olurr olmazsada ne yapalım böylesı kısmetmıs :P gercı harcı yatırrken ellerım tıttredı ama bunada sukur

Tebrik ederim çok güzel bir bölüm kazanmışsın...Harcın çok olsa da değer valla :):)
Ben çok severim edebiyatı...Ayrıca derslerine sıkı sıkı sarıl, seneye inşallah harcın düşer.

asinaz sen hangi bölümdesin? buarada tebrikler harçtan yırtmışsınsositososito

Ben gıda ön lisans okuyorum..Sağolasın, evet harcım düştü, büyük bir dertten kurtuldum:):)

tebrikler cnm güzel bölüm, boşver harcı fln ya sevdiğin bölüm olsun yeterki...

Tebrik ederim çok güzel bir bölüm kazanmışsın...Harcın çok olsa da değer valla :):)
Ben çok severim edebiyatı...Ayrıca derslerine sıkı sıkı sarıl, seneye inşallah harcın düşer.

ayy canım cıdden oylemı dusunuyorsun yaa ... bende cok severım edebıyatı(gercı bıraz zorunlu oldu bolum.. ortak alanm da onun sıkıntısını gectım bırazcık.. ama nebılım ınsanlar bolumlere ıyı gozle bakmıyorlar =(( ıns su formasyon ısı olurda dırek ogretmen olarak mezun olurum yaa .. umarım basarılı olurum =)) gercıı olmamak ıcın MATEMATIK gıbı bı engelım yok artk daha ne olsunkaydirigubbakcemile2

hıııı bi uyarım olcak cnm ama, sakın yazokuluna kalma, iliğine kadar sömürürler dedikleri şey bu sanırım:) hele de 2.öğretimsin sakın kalma, hem yaz tatilin boşa gider hem de paran uçarrrr giderrrr:)

Kesinlikle çok güzel bir bölüm..

Osmanlıca dersi alıcaksın:) Hikaye kitabı ya da yardımcı kitap ihtiyacın olursa benden yardım isteyebilirsin ;);)

ayy canlarım benm saolun yaa.. valla gece gece kendıme getırdınız morelımıı...
bız de yaz okulu yok canım olsaydı sevgılım yanmıstı =))alttan dersı vardıda bırazcık ...
benım gozumu de korkutan osmanlıcaa yaa en zor oymuss ama bı sekılde cozerım heralde demıı aslında bı bakıma zevklıı bölee orjınal metınlerden cabalayarak okumak falan =))

bizde de yazokulu yok cnm kendi derslerimizi alttan almak zorunda kalıyoruz, ama yazokuluna çok para akıtıyolar.. sevgilinle aynı yerde okuycaksın heralde, çok hoşşş:)

eveett canımm... o gecen sene benım ıcın burda kaldı bende bu sene onun ıcın baska unv.e gıtmedım =)) memnunuz halımızden .. ıkımızde ogretmen olacaz ıns... o 1. ogretım ben 2 ama olsun o alttan derslerını 2. ögretımden alacak benm ıcın oyy canm yaa =))

Back