- 8 Mart 2017
- 138
- 19
- 28
- 34
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #120.321
Dna hasar testi yaptırık tekrar mı gideceğizDNA Hasar testi istiyor fakat gidince istiyor biz gitmeden yaptırıp gitmiştik daha verimli bilgiler alabildik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dna hasar testi yaptırık tekrar mı gideceğizDNA Hasar testi istiyor fakat gidince istiyor biz gitmeden yaptırıp gitmiştik daha verimli bilgiler alabildik.
Yaptırdıysanız tekrar istemez.Dna hasar testi yaptırık tekrar mı gideceğiz
Yok canım biz DNA testi yaptırmadık iki kez mi gitmemiz gerekiyorYaptırdıysanız tekrar istemez.
Pardon ben yanlış anlamışım. :)Yok canım biz DNA testi yaptırmadık iki kez mi gitmemiz gerekiyor
Teşekkür ederim canımPardon ben yanlış anlamışım. :)
Hayır tekrar gitmeyeceksin hoca mail yoluyla size açıklayacak.
morfoloji için e vicap e vitamini öneriyorlar biz de ne zaman kullansak morfoloji yükseliyor bırakınca düşüyor... sayınız da az ama tüp bebek için yeterli onun için de keçiboynuzu kürü var eşinizin hormonlarında sorun yoksa hemen başlayın tüp bebeğe de hemen başlayın bence... transfere kadar eşinize de takviye uygulayın dr bir şey vermedi mi sizin de eşinizin de takviye alması gerekiyor tüp bebek dr verir görüşmelere gidinArkadaşlar merhaba,
uzun zamandır eşimin azospermi astenospermi sorunu ile boğuşuyoruz. Son yapılan tahlili ekliyorum.
Benim yaşım 39, dolayısıyla daha fazla oyalanıp tedavi görecek zamanımız kalmadı. Doktor bir an evvel tüp bebek öneriyor ama morfoloji %1, Bakıp fikrinizi söyleyin lütfennn. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Eki Görüntüle 2783560
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için.morfoloji için e vicap e vitamini öneriyorlar biz de ne zaman kullansak morfoloji yükseliyor bırakınca düşüyor... sayınız da az ama tüp bebek için yeterli onun için de keçiboynuzu kürü var eşinizin hormonlarında sorun yoksa hemen başlayın tüp bebeğe de hemen başlayın bence... transfere kadar eşinize de takviye uygulayın dr bir şey vermedi mi sizin de eşinizin de takviye alması gerekiyor tüp bebek dr verir görüşmelere gidin
Mrb tüp bebek denemesini aceleye getirmeden evvel iyi bi üroloji drunda tedavi olsun esiniz hormonlarina baktirin sperm sayisi ve kaltesini hormonlar da etkiliyor benim esimdede FSH düşük 2 aydir esim FSH tedavisi goruyor sonrasinda tüp bebege gecicez inşallah size tavsiyem alelacele tüp bebek yaptirmayin derimArkadaşlar merhaba,
uzun zamandır eşimin azospermi astenospermi sorunu ile boğuşuyoruz. Son yapılan tahlili ekliyorum.
Benim yaşım 39, dolayısıyla daha fazla oyalanıp tedavi görecek zamanımız kalmadı. Doktor bir an evvel tüp bebek öneriyor ama morfoloji %1, Bakıp fikrinizi söyleyin lütfennn. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Eki Görüntüle 2783560
rica ederim ben de rapor çıkarıp başlayacağım inşallah hayırlısı olsun.. e vitamini iyi gelecektir ... çinko desteği de önemli eşiniz için her gün bir avuç çiğ kabak çekirdeği yesin mutlakaÇok teşekkür ederim cevap yazdığınız için.
aslında azospermi vardı, takviyelerle ilaçlarla epey toparladı. Doktorda 5 tane sperm olsa bana yeter diyor. Ama bu süreç meşakkatli olduğu için önümüzdeki aya kadar e vitamini de kullanalım bakalım. Mart başında başlayacağız tüp bebek tedavisine
merhaba :)Mrb tüp bebek denemesini aceleye getirmeden evvel iyi bi üroloji drunda tedavi olsun esiniz hormonlarina baktirin sperm sayisi ve kaltesini hormonlar da etkiliyor benim esimdede FSH düşük 2 aydir esim FSH tedavisi goruyor sonrasinda tüp bebege gecicez inşallah size tavsiyem alelacele tüp bebek yaptirmayin derim
hangi kür o sıfırdan çıkaran canımmerhaba :)
aslında çok doktora gitti eşim, bende bir çok doktor ile görüştüm. Zaten hepsinin söylediği tek şey tüp bebek oluyor. Benim eşiminde fsh değeri düşük ama yaşında verdiği etkiler var sanırım. Bütün tahlillerimizi tetkikleri yaptırdık, bir karar aşamasına geldik. Kadın doğumcular daha fazla oyalanma yaş senin için en büyük engel diyor, üroloji doktorları da sürekli yeni bir tahlil isteyip süreci uzatıyor.
Sizin yaşınız gençse kesinlikle 2-3 sene bu tedaviye vakit ayırmanızı öneririm. Prof Saraçoğlu'nun kürleri inanılmazzz etkili, biz çok faydasını gördük. Sıfır'dan 16 milyon a çıktı, öyle anlatayım.
yok canım biz de sayı düşüklüğü var aslında normal diyorlar ama düşük gibi azosperm değil ama sizin adınıza sevindim ama işe yaramış siz de keçiboynuzu kürü de uygulayın isterseniz sayıyı da hızı da arttırıyor hız için keçiboynuzu özü içirin her sabah bizimki arttı biraz sperm kalitesini arttırıyor keçiboynuzu kürü tüp bebeğe kadar 3 ay yapmak iyi olur biz de dün evicap 200 aldık kısa süreli 3 ay falan kullanırız uzun süreli kullanacaksan solgar al e vitamini uzun süre kullanılmaz karaciğeri yorar çünküibrahim Saraçoğlu'nun Azospermi kürü var. Bir paket içinde 4 farklı ot ve incir yağı, kodu 156 ydı. Sayfasından satın almıştık. Başkalarında işe yarar mı bilemem ama eşimde çok işe yaradı. Ayrıca supralife men diye bir takviye de kullandı. Bir e vitamini eksik kalmış onuda deneyelim :)
sizde de mi aynı sorun var?
Allah yardımcın olsun birşey sorucam 4 lü karışım ayrı ayrımıydı yani hepsi karışım halindemi oluyor yoksa nasıldl rica etsem anlatırmısın.eşimde kullanıyor onun için sordum ama eşim triblus bitkisini bir ay kullanıyor sonrakı ay bi başkasın size nasıl önerdiler acabatamam çok teşekkür ederim :) hayırlısı olsun inşallah. Bir gelişme olursa yazarım yine buraya.
Ürünlerin yanında bir kullanma talimatı gönderiyorlar. Tüm detaylar orada yazıyor.Allah yardımcın olsun birşey sorucam 4 lü karışım ayrı ayrımıydı yani hepsi karışım halindemi oluyor yoksa nasıldl rica etsem anlatırmısın.eşimde kullanıyor onun için sordum ama eşim triblus bitkisini bir ay kullanıyor sonrakı ay bi başkasın size nasıl önerdiler acaba
Teşekkür ederim.umarım tez vakitte hamile kalırsınÜrünlerin yanında bir kullanma talimatı gönderiyorlar. Tüm detaylar orada yazıyor.
Bir süre sabah bir çay akşam başka bir çay, onlar bitince diğer ikisine geçiyor ama detaylı bir kullanım olduğu için tam anımsayamıyorum.
Sitenin müşteri hizmetlerinden de yardımcı olurlar belki.