- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #120.301
canim cok teşekkur ederim insallah rabbim sizede nasip edecek. Biz istanbulda sadi konuk devlet hastanesinde ameliyatimizi olduk ve sperm parametreleri takviyeler kurler derken 100,000,000 lari buldu morfolojimiz 7 ye cikti anca oyle gebelik olustu. ama bak simdi morfolojimiz 2 iken dna hasarimiz iyilesti ama yine gebelik olusmadi.Evet dondurmuslar var. Ama şimdilik sebep öğrenmeden onlarla tekrar umutlanmak istemiyorum. Dna hasarı yaptirmadik. Çünkü eşim ordan oraya fazla dolaşmayı sevmiyo herşeyi ben araştırıyorum o geliyo ama fazla bi yerlere gidince hemen daraliyo kavga ediyoruz. Kaan beyden randevu aldım ekim sonu için ama öncesinde dna hasarımızı görmek ve başka iyi bir ürologa muayene olmak istiyorum. Aslında dna için düzen lbrtvr dusunuyodum ancak bazı ürologlar başka çeşit çeşit lbrtvr ismi vermişler hep. Kaan beyden evvel hem kaan beyin kabul edebileceği hem de burada varikosel konusunda uzman bir dr un kabul edeceği bi lbrtvr bulmam lazım. Iki farklı yerde yaptırırsak eşim kıyameti koparır çok tezcanlı. Siz varikosel için hangi dr da ameliyat oldunuz? Dna için hangi lbrtvr tavsiye edersiniz? Bu arada bir evladiniz olmasına çok sevindim. Allah öncelikle ona uzun güzel bir hayat versin
kaan bey istanbulda duzen labratuardaki test sonuclarini istiyor. ankara icin genartti yanilmiyorsam oraya yonlendiriyor. biz duzende yaptirdik 15 20 gunde sonuclari cikariyorlar en gec orayi tavsiye edebilirim bir sorun yasamadigimiz icin. belki sizde dna hasari bile yok once bence varmi yokmu onu belirleyin olmayabilirde cunku morfolojinin dusuk olmasi hicbirseyi ifade etmiyor. biz yasadik dusuktu ama hasarimiz yoktu onceki yillarda bizzat biliyorum bunu. ve varikoseliniz ileri dereceyse onun ameliyati icin arastirmalar yapin.